Dodaj do ulubionych

Wypadek przy Stoltera

IP: *.chelmno.mm.pl 26.05.15, 16:45
Macie jakieś dokładniejsze informacje o wypadku koło Stoltera w Stolnie?
Z tego co widziałem to motocyklista zderzył się z białą Toyotą.
Obserwuj wątek
    • Gość: Maja Re: Wypadek przy Stoltera IP: *.smgr.pl 26.05.15, 17:39
      Widziałam ze motocyklista leży na poboczu bez oznak życia 😞
      • Gość: Ben Re: Wypadek przy Stoltera IP: *.play-internet.pl 26.05.15, 18:50
        Jak ja jechałem to zapakowali już go do samochodu a na jezdni odrysowali białe linie :(
        • Gość: Znajomy Re: Wypadek przy Stoltera IP: *.awacom.net 26.05.15, 19:39
          Motocyklista żyje, z nagrań ze stolteru wynika, że kierowca toyoty wymusił pierwszeństwo.
          • Gość: Rachu Re: Wypadek przy Stoltera IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.05.15, 20:04
            Motocyklista żyje,jest połamany. I nie żadna Toyota tylko Skoda która niestety miała winę :-(
            • Gość: Znajomy Re: Wypadek przy Stoltera IP: *.awacom.net 26.05.15, 23:45
              Nie ważne jaki samochód. Ważne, że chłop żyje bo dobry z niego człowiek. Niech szybko do zdrowia wraca.
              • mars991 Re: Wypadek przy Stoltera 27.05.15, 00:39
                Dokładnie. Nie z takich rzeczy góral się wykaraskał! Zdrówka życzę.
                • Gość: wl89 Re: Wypadek przy Stoltera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.15, 11:45
                  a kto tam unfala zaliczył ?
                • Gość: basik1555 Re: Wypadek przy Stoltera IP: *.cdma.centertel.pl 27.05.15, 14:53
                  Dokładnie! Góral żyje i z tego wyjdzie! Nie ma innej opcji! Trzymaj się Wielki Człowieku!
                  • piesekleszek27 Re: Wypadek przy Stoltera 27.05.15, 15:10
                    Chodzi o tego Gorala ze strazy pozarnej?
                    • Gość: Tenshi Re: Wypadek przy Stoltera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.15, 11:32
                      Ja nie wiem skąd ludzie biorą takie głupie bajanie, że leżał martwy, że linie odrysowane... Idiotyzm. To chyba nie obok tego wypadku ktoś przejeżdżał. Brawa za bujną wyobraźnię. Te białe linie, które ktoś widział, to SĄ PASY ODDZIELAJĄCE JEZDNIĘ OD POBOCZA! :D .
                      Duży Pan ze szlifierki da radę! Jak z nim nie raz rozmawiałam to od razu widać, że Dąb nie Chłop! Wyjdzie z wszystkiego! Trzymam kciuki. :) Wróci do weekendu :D
                      Byla praktykantka. :)
    • Gość: mola12 Re: Wypadek przy Stoltera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.15, 07:34
      podobno motocykla w ciężkim wstanie ,aby wykaraskał się z tego .
    • Gość: do mola12 Re: Wypadek przy Stoltera IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.05.15, 08:01
      Twoja głupota jest porażająca.
    • Gość: ddd Re: Wypadek przy Stoltera IP: *.chelmno.mm.pl 29.05.15, 09:46
      www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20150528/INNEMIASTA03/150529108
    • Gość: g52 Re: Wypadek przy Stoltera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.15, 00:24
      Wracaj do zdrowia czekam, na basenie.
      • Gość: Iza Re: Wypadek przy Stoltera IP: *.chelmno.mm.pl 31.05.15, 22:08
        Po rzewnych wspomnieniach praktykantki i oczekiwaniach zagadkowych basenowiczki, widać że to musi być chłopina nieźle wyposażony skoro zdołał "tym" zdemolować Skodzinę, poobcierał się, złamał rączkę, ale z komunikatu wynika, że "tego" nie uszkodził. Dziewczyny macie na co czekać...
        • Gość: Ktoś Re: Wypadek przy Stoltera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.15, 16:14
          Zamknij się i nie udzielaj. Robisz sobie jaja z ludzi, którzy znają tego faceta i czekają, aż wróci do pełni zdrowia. Sam go znam, wiem, że to silny facet ale jak na każdego może czekać jakieś nieszczęście. Widać, masz niedorozwinięty jeszcze ośrodek współczucia w mózgu. I pewnie nie tylko ten... Praktykanta i ktoś znajomy z basenu. Ale to kurde zabawne. Boki zrywać. Lepiej pomyśl o tym, że ten Pan ma ludzi, którzy go wspierają. I podziwiają, że wyszedł z tego wypadku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka