Dodaj do ulubionych

Donatella Bartek

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.08.15, 20:57
Czy jesteście zadowoleni z usług tego fryzjera?
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika Re: Donatella Bartek IP: *.google.com 01.09.15, 09:51
      Bardzo jestem zadowolona, pełna profeska do tego bardzo miły mężczyzna, słucha co się do niego mówi. Byłam już z trzy razy u niego i jeszcze nigdy mnie nie zawiódł, zawsze wychodzę z taką fryzurą jaką chciałam.
      • Gość: Iza Re: Donatella Bartek IP: *.chelmno.mm.pl 01.09.15, 10:42
        wow1950 masz rację , tacy zawsze są przesadnie mili - patrz poprzedni fryzjerczyk. Ale wpis o nowym fryzjerskim gogo to tylko przyczynek do reklamowania się D..., za darmoche, który w przypadku tej firmy jakoś dziwnie tolerancyjny jest administrator forum.
      • Gość: Patrycja88 Re: Donatella Bartek IP: *.centertel.pl 05.09.15, 07:42
        Nie dajcie się farbować u tej grubszej, błagam was. Wydałam już masę kasy na odbudowę włosów a i tak stan opłakany. Szok i jeszcze raz szok.
    • Gość: ola Re: Donatella Bartek IP: *.tvgawex.pl 01.09.15, 15:15
      Tam po tym jak go nazwaliście FRYZJERCZYKU rotacje jak na misji w afganistanie, a co nowi to normalnie mieli być najlepsi, prawda jest taka, że po odejściu p.Patryka kolejni to jego cienie...
      • Gość: Iza Re: Donatella Bartek IP: *.chelmno.mm.pl 01.09.15, 16:30
        Bo Patryk miał swoisty smaczek, raz dziewczyna raz chłopaczek.
    • Gość: No name Re: Donatella Bartek IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.09.15, 20:31
      Byłam i jestem zadowolona.
      • Gość: adamex Re: Donatella Bartek IP: *.chelmno.mm.pl 03.09.15, 17:34
        Super fajny gość.Profesjonalista.
    • Gość: Alicja Re: Donatella Bartek IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 05.09.15, 21:37
      Bartuś widze,ze nasza spolecznosc chelminska juz atakuje,bo w tym miescie tylko tak wyrazaja swoja zazdrosc. Zobacz jaki jestes popularny,ze posty na Twoj temat zakladaja. Szkoda,ze nie potrafia przyjsc i powiedziec Ci co mysla.Z reszta jakie to ma znaczenie co mysla.... Wielkie brawa dla Ciebie,ze jestes soba,wygladasz swietnie,jestes szczerry i mily i tak trzymaj. Czepiali sie Patryka jakby jego orientacja miala jakies znaczenie...a teraz wymyslaja na Ciebie. Prawda jest taka,ze Donatella zatrudnia samych fajnych i utalentowanych fryzjerow,a ich zycie prywatne zostswcie LUDZIE w spokoju!!! Pozdrawiam Bartuś. Alicja S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka