IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.15, 23:56
Co zrobić z wścibską sąsiadką,wszystkimi się interesuje tylko nie sobą i swoimi dziećmi.
Obserwuj wątek
    • Gość: sisjad Re: sąsiadka IP: *.play-internet.pl 20.09.15, 00:05
      Olać?? Swoją drogą ja też mam jedną taką która wszystko wie,wszystkich obgaduje i jej rodzina jest najfajniejsza a córka to ideał :D
    • pjekarnik Re: sąsiadka 20.09.15, 07:12
      Nasraj jej na wycieraczkę, zapukaj i poproś o srajtaśmę.
      • Gość: bo Re: sąsiadka IP: *.dynamic.mm.pl 20.09.15, 09:46
        Tez taka miałam .wez podpie...do mopsu ze chleje😊
        • Gość: e Re: sąsiadka IP: *.play-internet.pl 20.09.15, 10:17
          A co da podpie...nie po mopsu??? przyjdą 2 x z niespodziewaną wizytą stara będzie trzeźwa i to wszystko :D to nic nie da :D co za bzdura a gdzie mieszka dana sąsiadka?
          • Gość: mila Re: sąsiadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.15, 00:13
            Moja sąsiadka też jest okropna,co gorsze podsłuchuje już kilka razy ją na tym złapałam.Nie interesuje mię jej życie,pomimo faktycznie powinnam iść di mopsu,korzysta od nich pomimo ze mieszka z konkubinom ma rete i pracuje a o dzieci nie dba,gdzie tu sprawiedliwość.
            • Gość: monia Re: sąsiadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.15, 00:38
              Też to przechodzę,nie chce mi się nawet z domu wychodzić,sąsiadka robi ploty ,utrudnia mi życie i co gorsze zgania na mnie wszystko,nie mam siły.
            • Gość: ja Re: sąsiadka IP: *.dynamic.mm.pl 21.09.15, 11:17
              Mnie sąsiadka podjebala do mopsu ze dotacje dostaje a mam dobrowolne alimenty. Zabrali dotacje musze oddać dwa razy tyle. Tylko dlatego ze się rozwiodlam a lubi mojego męża. A moze mu dupy daje? Kto wie
              • pjekarnik Re: sąsiadka 21.09.15, 21:01
                I dobrze zrobiła pasożycie. Z naszych podatków niesłusznie hajs dostawałaś.
                • onaona01 Re: sąsiadka 22.09.15, 08:26
                  Nina mów kto to???? ktoś znany? gdzie mieszka co robi? obsmarujemy jej dupe tak, ze odechce sie zołzie wtrącać!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka