Gość: Arek Re: Chlebem i solą IP: 165.225.64.* 26.08.16, 04:10 Na początku chodziłem regularnie bardzo mi smakowało. Jednak od pewnego czasu ( odkąd nie widuję właścicieli ) nie smakuje już tak jak na początku. Dałem sobie trzy podejścia i za każdym tak samo. Albo połowy nie ma z karty, albo jakieś zamienniki, i smak inny. Na razie odpuszczam ten lokal. Rada dla właścicieli, aby mieli wszystko na oku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyzia Re: Chlebem i solą IP: *.play-internet.pl 05.09.16, 22:46 przeciez właściciele są tam cały czas, przynajmniej szef kuchni. zawsze go widze gdy t am jestem, często osobiście dowozi jedzonko, więc nie wiem o co kaman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G.A.T Re: Chlebem i solą IP: *.awacom.net 29.08.16, 22:15 Czytam dyskusję na temat lokalu i zastanawiam się ile jest nienawiści i zazdrości w ludziach - szok!!! jako lokal ok, jedzenie bardzo dobre , podejście do klienta - mega. Przykład? Po 1. - przyszedłem z córką po zakończeniu roku szkolnego, ( rekompensata za dobre wyniki) usłyszała to miła barmanka. Wyszedł sam sam szef kuchni z mega deserem na koszt lokalu( byliśmy w szoku). Po2. poszedłem z żona na kolację( fajny klimat, fajna atmosfera) jak się skończyło?znowu podszedł szef kuchni z lampką wina...Po3. wróciłem z rodziną na kolację - wspominam b.fajnie miło sympatycznie. Jak się skończyło? wyśmienicie. LUDZIE!!!! wiecie sami że to fajny lokal ale nie wiem co przez was przemawia!!!!!mało - źle. dużo-źle. smacznie- źle. dobrze- źle...nie rozumie was. Nie pasuje to jedzcie do ct bądź do cb - no ale zaczniecie narzekać o kurcze ale drogo....KPINA!!!sami nie wiedzie co chcecie... taka nasza mentalność...życzę powodzenia dla właścicieli. wiem jedno- będę tam wracał i polecał ten lokal...G.A.T Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Chlebem i solą IP: *.play-internet.pl 16.09.16, 21:18 bywałam tam i zamawiałam jedzonko, niestety faktycznie dużo gorsze jedzenie niż na początku , i to jest fakt z którym się nie dyskutuje, i to nie tylko moja opinia ale i wszystkich znajomych a szkoda. Już podaruję sobie ten lokal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta Re: Chlebem i solą IP: *.centertel.pl 09.10.16, 11:40 Pizza jest przepyszna!!!!! I nie mogliście wybrać lepszej lokalizacji- mam pół minuty drogi jak jadą auta. :P Wzięłam 3 różne, wszystkie pyszne...no i poczuć SER na pizzy w Chełmnie-bezcenne! Dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xyz Re: Chlebem i solą IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.10.16, 20:35 Już wkrótce włoskie smaki zagoszczą na dobre... :-) Prawdziwa włoska pizza pieczona na szamocie, Składniki najwyższej jakości prosto z Włoch! CHYBA Z BIEDRONKI :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xyyz Re: Chlebem i solą IP: *.centertel.pl 02.11.16, 12:56 Hmm...jesli w biedrze maja tak dobre to podaj link do produktu ;) jesli Cie nie stac, by skosztowac przewaznie zostaje mi jeden kawalek :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilonka Re: Chlebem i solą IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.10.16, 11:31 Proszę obejrzeć odcinek Kuchennych Rewolucji s. VIII odc. 14, gdzie właściciel kupuje w Biedronce :). Zobaczycie o co chodzi, z kupowaniem miesa w marketach a nie hurtowniach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natali Re: Chlebem i solą IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.11.16, 02:07 Jedzenie naprawdę dobre byłam nie raz i zawsze smakowało, lecz na moje kubki smakowe mogłoby być bardziej doprawione ;) Ale fakt jest taki że właścicielka kompletnie nie potrafi przyjmować krytyki, oraz wtrąca się w usłyszane rozmowy gości z czego wyszła nie miła dyskusja, co jest bardzo nie uprzejme z jej strony, a przede wszystkim nieprofesjonalne. ( Byłam świadkiem takich sytuacji w Chlebem i Solą oraz w ich nowo otwartej Pizzerni) Przydałoby się trochę dystansu i uprzejmości Pani właścicielce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tyny Re: Chlebem i solą IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.11.16, 07:11 Tez jestem zdania, ze Pani Właścicielka jest nieprofesjonalna w tym co robi i krytyki nie potrafi przyjąć :) Odpowiedz Link Zgłoś
podatnik11 Re: Chlebem i solą 28.01.18, 15:39 Wejście mało zachęcające. W środku może być, czysto, muzyka fajna . Obsługa sympatyczna. Jedzenie!!! Szok smaczne, bardzo nowoczesne i zarazem tradycyjne. Ceny!! Za takie pieniądze nie opłaca mi się gotować w domu. Gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Chlebem i solą IP: *.play-internet.pl 05.02.18, 16:04 Byłem dziś na pizzy i moim zdaniem bardzo się zepsuła,a szkoda bo często wracałem do tego lokalu... Za dużo sosu pomidorowego, mięso na pizzy słabo doprawione. Odpowiedz Link Zgłoś