Dodaj do ulubionych

odebrane dzieci

IP: *.tvgawex.pl 03.03.16, 00:57
Znajomej odebrali dzieci... Powiedzcie mi jaką trzeba być matką, żeby sąd matce odebrał dzieci, bo pojąć nie mogę ..
Obserwuj wątek
    • Gość: ta Re: odebrane dzieci IP: *.tktelekom.pl 03.03.16, 07:08
      debilne państwo. Teraz te dzieci wyrosną na patole.
    • Gość: dodo Re: odebrane dzieci IP: *.static.ip.netia.com.pl 03.03.16, 08:10
      takie prawo mieliśmy przez 8 lat rządów PO PSL
      • Gość: Iza Re: odebrane dzieci IP: *.chelmno.mm.pl 04.03.16, 16:03
        Kretynie a teraz twój PiS ustanowił prawo, że nie wolno zabierać dzieci i co.... Prawo pod publiczkę, szczególnie patologii, można ustanawiać tylko to niczego nie rozwiązuje. Największy dramat jest tych dziecinek , każde chciałyby pewnie - przynajmniej w dziecięcym wieku - mieć normalną rodzinę, to nie ich wina że urodzili się w patologii lub u tak uważających jak ty.
    • Gość: kaktus Re: odebrane dzieci IP: *.tvgawex.pl 03.03.16, 11:18
      A za co jej odebrano te dzieci?
      • Gość: Lol Re: odebrane dzieci IP: *.bredband.comhem.se 03.03.16, 15:54
        No wlasnie ciekawe za co nie mozna wszystkich wrzucac do jednego wora ale jest rodzina ktora obserwuje matka ojciec pija na umor dwoje dzieci sad im zapowiedzial albo odwyk albo zabieramy dzieci niby chodza na odwyk a jak zbliza sie piatek godzina 16 mops juz nie pracuje to robia co chca i sie z tym nie kryja to gdzie jest wieksza patologia
        • Gość: lili Re: odebrane dzieci IP: *.tvgawex.pl 04.03.16, 03:06

Akurat jej wina, miała w dupie dzieci i męża, puszcza sie z patolą, dobrze, że odebrali, bo by wyrośli na kryminalistów i dziwki
    • Gość: ela Re: odebrane dzieci IP: *.tvgawex.pl 04.03.16, 19:49
      A o kim mowa?
      • Gość: k Re: odebrane dzieci IP: *.chelmno.mm.pl 06.03.16, 15:56
        zgadnij :)
        • Gość: kot Re: odebrane dzieci IP: *.chelmno.mm.pl 08.03.16, 16:48
          o pani M?
          • Gość: ibge Re: odebrane dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.16, 12:56
            podajcie lepsze namiary o kogo chodzi
            • Gość: Do ibge Re: odebrane dzieci IP: 89.231.148.* 09.03.16, 13:59
              O Twoją matkę.
    • Gość: ares Re: odebrane dzieci IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.16, 15:57
      Pewnie o Madzie ze skłody :D
      • Gość: miki Re: odebrane dzieci IP: *.tvgawex.pl 09.03.16, 18:32
        Na sto proc o nią! matko co to za pustak, dobrze, że jej sąd dzieci zabrał! wstyd dla rodziny!
    • Gość: Lol Re: odebrane dzieci IP: *.bredband.comhem.se 09.03.16, 18:15
      No nie mowcie ze krzeminska ta co ma dziadka za meza
      • Gość: miki Re: odebrane dzieci IP: *.tvgawex.pl 09.03.16, 18:34
        nie.
        • Gość: Lol Re: odebrane dzieci IP: *.bredband.comhem.se 09.03.16, 18:54
          To juz eiem chodzi obta co jej mama w zniczu pracowala odbilo jej i sie z menelstwem prowadza ale ta ma meza spoko to pewnie on sie zajmie dziecmi to juz nie wiem o kogo chodzi
          • Gość: do Lol Re: odebrane dzieci IP: 89.231.149.* 09.03.16, 19:40
            Męża to Ona raczej miała... Pewne źródła niosą, że wraz z dziećmi straciła i męża.
    • o_na25 Re: odebrane dzieci 09.03.16, 19:42
      Sad odebral, bo dzieci to nie psy jak je traktowala tragedia, zal jej tylko, ze takim kurestwem jest a dzieci z ojcem beda mial dobrze
      • Gość: Lol Re: odebrane dzieci IP: *.bredband.comhem.se 09.03.16, 20:13
        To jednak o nia chodzi z tego co wiem to stracila wszystko wlasna matka zeznawala w sadzie przeciwko niej
        • o_na25 Re: odebrane dzieci 09.03.16, 23:19
          Tak prawda w ogole jej cala rodzina jest przeciwko niej he, ja nie wiem jak do takiego stopnia mozna sie znizyc masakra i to jeszcze wielka pania z siebie robi eh wiecie co szkoda slow na takie cos
          • Gość: joasia Re: odebrane dzieci IP: 89.231.149.* 10.03.16, 05:55
            Ktos podaje wam zle informacje. To moja znajoma i mieszka z mezem i dziecmi w tym samym miejscu co mieszkala. Nikt jej dzieci nie odebral ale bzdury . Ech ludzie ludzie co za bajki opowiadacie. Smiechu warte
            • Gość: Justyna Re: odebrane dzieci IP: 89.231.149.* 10.03.16, 06:24
              Haha padlam ze smiechu. To moja sasiadka i nie zauwazylam zeby dzieci niemiala . Ktos chyba chcial jej narobic kolo tylka ale na szczescie po ip mozna to sprawdzic tymbardziej ze facet informatyk. Oby dziewczyna zrobila z tym porzadek i sprawdzila tych odwazniakow co sie tu wypowiadaja i opowiadaja glupoty. Poniewaz oszczerstwa, zniewazanie jest karalne
              • Gość: Gosc Re: odebrane dzieci IP: *.bredband.comhem.se 10.03.16, 08:24
                Doskonale wiem ze jej maz to informatyk skoro jestes taka poinformowana to ciekawe co robila w walentynki bo maz z dziecmi w domu a ona z patola na rynku urzedowala i dalej rzadzi sprawdz informacje
            • Gość: Anioł Re: odebrane dzieci IP: *.tvgawex.pl 10.03.16, 08:40
              no jeszcze mieszka bo wyrok musi się uprawomocnić, a potem fora ze dwora. Dobrze że sąd przyznał dzieci ojcu, bo tak łaziła z dzieciakami po menelstwie. Biedne dzieci i facet, ale pewnie da sobie radę bo i tak od dawna radził sobie sam
              • Gość: pawel Re: odebrane dzieci IP: 89.231.149.* 10.03.16, 08:48
                Smiech na sali..nikt jej dzieci nie zabral nie wiem skad wy bierzecie takie bzdury. Zreszta kazdy niech patrzy na siebie bo tylek obgadywac na forum anonimowo kazdy Potrafi cwaniaki .
                • Gość: ja wiem Re: odebrane dzieci IP: 89.231.149.* 10.03.16, 08:53
                  No wlasnie ktos tu jest bardzo zle poinformowany bo nikt nikomu dzieci nie odebral i zaden sad nie przyznal dzieci ojcu ja pier... Ludzie nie macie swoich problemow? Co was inni interesuja spojrzcie na siebie swietojebli... Smieszne to jest naprawde i dokladnie anonimow niebrakuje szkoda a brakuje imion i nazwisk. Dziecinada. Pozdro M.
                  • Gość: Gosc Re: odebrane dzieci IP: *.bredband.comhem.se 10.03.16, 08:59
                    Tak ci bardzo przeszkadza anonimowosc daj przyklad co to za podpis M daj przyklad strach oblecial madrowac sie kazdy potrafi
                  • Gość: mariusz Re: odebrane dzieci IP: 89.231.149.* 10.03.16, 09:01
                    Standard nasze Chełmno i wszystkowiedzący ludzie którzy nie patrzą na siebie tylko siedzą i opisują innych
                    Żal was. Jakie musicie mieć nudne życie skoro tak się wtrącacie w życie innych . nie wstyd wam?
                  • o_na25 Re: odebrane dzieci 10.03.16, 13:05
                    Nikt nikomu nie odebral he to prosze udac sie do bylego meza tej M... to ciekawe kto bedzie mial tu racje!
              • Gość: Gosc Re: odebrane dzieci IP: *.bredband.comhem.se 10.03.16, 08:53
                Tak to juz jest wszyscy jej pomagali rodzice tescie maz zaradny ona miala sie tylko dziecmi zajmowac to sie dziewczynka nudzila szkoda mi jej matķi bo wnuki kocha nad zycie a o takiej dzi... cale miasto powinno mowic i palcami wytykac
                • Gość: kaska Re: odebrane dzieci IP: 89.231.149.* 10.03.16, 09:04
                  Na szczescie ip anonimowe nie jest . Sprawa zgloszona zycze powodzenia tym anonimowym. Dobrze M. Zrobilas trzeba wytepic tych anonimwych cwaniakow
                  • Gość: Marcin K. Re: odebrane dzieci IP: 89.231.149.* 10.03.16, 09:07
                    Ja pierd.. Ludzi czy wy sie dobrze czujecie? Wstydu nie macie? Opisywac kogos na forum to jakby was ktos opisywal i mieszal sie w sprawy rodzinne. Kurw.. Ludzie toc to jej sprawa a nie wasza kto jej pomaga czy nie. Szok szok szok . czytam i jestem przerazona jacy ludzie sa podli Ale uwaga bo moze i ktos was zaraz opisze.
                    • Gość: Gosc Re: odebrane dzieci IP: *.bredband.comhem.se 10.03.16, 09:13
                      Tu chyba nie chodzi o obgadywanie bardziej o to ze ona ma malutkie dzieci i to boli bo zal
    • gosia071258 Re: odebrane dzieci 10.03.16, 09:16
      Zasluzyla na to, szkoda, ze tak pozno
      • Gość: kinia Re: odebrane dzieci IP: 89.231.149.* 10.03.16, 09:19
        To jej sprawa jej zycie co was to obchodzi? Ale ja tez wiem i to z bardzo pewnych zrodel ze dzieci jej nie zabrano
        • Gość: patologia Re: odebrane dzieci IP: 89.231.149.* 10.03.16, 09:25
          Ooo prosze temat az sie wam pali pod nogami. Woow ktos cos napisal po zlosci albo zeby dziewczynie kolo dupci narobic a wszyscy lykaja jak pelikany. Ja tez duzo slyszalam jej swietna ciocia z wodnej chodzi i cuda bajki opowiada. Sama nie lepsza. Do niedawna byla posmiewiskiem w miescie i w internecie bo stara a sie...... A teraz obgaduje siostrzenice bo ta zwiazala sie z panem A.K. puscic plote a temat leci. Ludzie nie patrza ze takim pisaniem takimi bzdurami krzywdza innych . Ale Wlasnir wszyscy anonimowo bp nikt niema odwagi. Bo wiedza ze to ploty ale co tam popiszmy poobgafujmy niech sie temat kreci. Dzis ta za 2 dni inna opiszemy co tam. Niedopisania jest to jacy ludzie potrfia byc dla innych ludzi
          • Gość: Gosc Re: odebrane dzieci IP: *.bredband.comhem.se 10.03.16, 09:33
            Ale jestes swieta watek o dziewczynie a ty objechalas jej ciotke gratuluje odezwala sie ta co nie obgaduje ja jej w intetnecie nie widzialem ale teraz juz wiem
            • Gość: marcel Re: odebrane dzieci IP: 89.231.149.* 10.03.16, 09:39
              Dajcie spokoj juz z tym pisaniem i pieprzeniem glupot zajmijcie sie swoimi dupami a dziewczyne zostawcie w spokoju
              • Gość: iza Re: odebrane dzieci IP: 89.231.149.* 10.03.16, 09:42
                Moze kazdy z was niech o sobie napisze? Tacy madrzy pisac na kogos ? O sobie piszcie jacy to swieci jestescie. Uczepili si dziewczyny bo poszla jakas fama no ale zeby sie plociarzom nie nudzilo to podtrzymuja temat
                • o_na25 Re: odebrane dzieci 10.03.16, 12:58
                  Ludzie prawda jest zeby kazdy zajal sie soba, ale Ci wszyscy ktorzy twierdza, ze dzieci jej nie zabrano to bzdury! 21 lutego byla sprawa o rozwod i dzieci i wszystko poszlo pomysli jej meza dostal rozwod i dzieci sa z nim a ona musi sie wyprowadzic w ciagu miesiaca he i ciekawe czy te kurestwo bedzie gdzie mialo zagrzac tylek
                  • Gość: iwona Re: odebrane dzieci IP: 89.231.149.* 10.03.16, 13:34
                    Uu to widac ze jednak zle info macie bo 21 sprawy niebylo. Takze zmiencie informatora hehe smieszne. Bardzo malo wiecie ale zajmijcie sie soba bo jesli sprawa faktycznie zostala zgloszona to wspolczuje anonimowym bo to karalne
                    • Gość: mateusz Re: odebrane dzieci IP: 89.231.149.* 10.03.16, 13:37
                      o_na25 moze startujesz do jej meza ze tak ja oczerniasz? I taka cwana jestes na forum hahahaha smiech smiech spojrz na swoja dupe pustaku bo dziewczyna widac ci w czyms przeszkadza chyba w romansie z jej mezem
                      • Gość: starymis Re: odebrane dzieci IP: 89.231.149.* 10.03.16, 13:43
                        Wiecie co znaczy odebrac komus dzieci? Ograniczyc prawa do nich lub calkowicie ich pozbawic. Bylem swiadkiem na tej sprawie i nic takiego nie mialo miejsca. Rozwod to nie ograniczenie praw do dzieci. Takze ktos tu chyba myli pojecia . i dajcie juz sobie spokoj z tym tematem bo to nie wasza sprawa co kto i z kim. A jesli chcecie sie dalej wypowiadac to moze na swoj temat teraz co? Niebawem sie wyjasni kim jest osoba ktorej tak zalezy zeby kontynuowac dalej ten temat. I co ma na celu. Bedzie wesolo na pewno . odwazniaki na forum byle by tylko kogos opisac osmieszyc oczernic ale jak ktos wyzej napisal uwazajcie zeby za chwile nie opisal ktos was
                        • Gość: monika Re: odebrane dzieci IP: 89.231.149.* 10.03.16, 13:56
                          Faktycznie skonczcie temat bo to sie juz nudne robi opier... Komus dupy. Ta ona25 to jakas wariatka chciala chwile zwrocic uwage i byv w centrum zainteresowania i pisze byle na topie byc. Zal moze osobie nam opowiesz ? Jaka jestes szma... Zeby komus tak dupe walic na forum bo do normalnych nienalezysz
                          • Gość: misiu Re: odebrane dzieci IP: 89.231.149.* 10.03.16, 13:57
                            Bedziecie mieli okazje sie wypowiedziec dziewczynie prosto w oczy juz nie bawem....
                            Temat skonczony
                            • Gość: borek Re: odebrane dzieci IP: *.static.ip.netia.com.pl 10.03.16, 15:05
                              misiu "kolorowy" a na jakiej podstawie twierdzisz że osoby wypowiadające się tu na forum - "będą zmuszone stanąć oko w oko z owa dziewczyna? - nikt tu nie jedzie po imieniu i nazwisku, wiec personalnie dobra osób trzecich nie zostały tu naruszone.. to że sytuacja - kojarzy się z jedna czy kilkoma osobami.. - takie jest Chełmno - tu nic się nie ukryje. A niestety - taka jest wolność słowa, moi drodzy.
                              • Gość: misiu Re: odebrane dzieci IP: 89.231.149.* 10.03.16, 15:10
                                Oskarzanie , obrazanie, oczernianie jest karalne . Mozna zalozyc sprawe karna. A wiem ze sprawa zostala zgloszona poniewaz tu sa naruszone rozne sprawy . wolnosc slowa he sprawe karna mozna zalozyc za znieslawienie
                                • Gość: zal.pl Re: odebrane dzieci IP: 89.231.149.* 10.03.16, 15:14
                                  Tu nie wypowiadaja sie osoby normalne tylko pewnie ktos z jego rodziny. Wielkie damy milionerki bez szkol . z patologi pochodza a uwazaja sie za miss chelmna . Na adwokatow niech ida najlepiej albo na jakis ministrow wszechwiedzace obeznane mgr hahahaha
                        • Gość: borek Re: odebrane dzieci IP: *.static.ip.netia.com.pl 10.03.16, 14:57
                          Starymis - a ty wiesz co to znaczy ograniczenie albo pozbawienie jak sam to określasz "prawa"? pewnie masz na myśli "władzę rodzicielska"? - to taki szczegół....
                          bo wydaje mi się że mylisz pojęcia, zanim coś powiesz - doczytaj, doucz się, a nie zabierasz głos w sprawie o której nie masz pojęcia, a sorry - ty przecież wszystko wiesz - świadkiem byłeś, a jak można wiedzieć to po której stronie barykady stałeś? działo się ? opowiesz coś jeszcze?
                      • o_na25 Re: odebrane dzieci 10.03.16, 14:49
                        W niczym mi nie przeszkadza tylko zal mi kur... tych jej dzieci male niewinne istoty, ze maja taka matke ... A wiem, ze bardzo za nia tesknia.u
                        • Gość: misiek Re: odebrane dzieci IP: 89.231.149.* 10.03.16, 14:56
                          Koniec tematu bo to juz nudne. Wypowiedzialas sie to daj se juz siana
                          • Gość: Oskar Re: odebrane dzieci IP: 89.231.149.* 10.03.16, 15:07
                            Dajcie juz spokoj bo na prawde wtyd opisywac kogos na forum
                            Niech ten temat sie juz zamknie
                            • Gość: mnmn Re: odebrane dzieci IP: *.chelmno.mm.pl 14.03.16, 16:44
                              A co Ty możesz zrobić??? Nic nie możesz zrobić, nazwiska nie są podane, nawet nie wiadomo o kogo w poście chodzi, nie ma żadnych gróźb a to, ze ktoś mówi, że jakiejś dziewczynie odebrano dzieci, bo się puszczała to w dalszym ciągu nie jest podstawa by taką sprawę ciągnąć, zresztą kto założy tą sprawę, ta M ? w drzwiach ją wyśmieją raz, że za marnowanie czasu a dwa, że w takich miejscach trzeba się umieć wysłowić a nie kląć i drzeć morde na wszystkich.
                              • Gość: Gosc Re: odebrane dzieci IP: *.bredband.comhem.se 14.03.16, 17:04
                                Dokladnie komus sie w glowie pomieszalo
                                • Gość: kkkksksq Re: odebrane dzieci IP: *.chelmno.mm.pl 05.05.16, 01:36
                                  Wstawiła zdjęcia z dziećmi, kochana mamusia.... dooooobreeee hahahhahaha
    • Gość: paula Re: odebrane dzieci IP: *.tvgawex.pl 05.05.16, 08:27
      Ona jest śmieszna wstawiając te zdjęcia.Teraz co nagle kochającą Mamusia?Gdyby tak było to by siedziała gdzie Jej miejsce a nie wyjechała i ich znowu zostawiła.No tak tu Ja wszyscy znają więc trzeba było wyjechać zarobić na alimenty.
      • Gość: kkkksksq Re: odebrane dzieci IP: *.chelmno.mm.pl 08.05.16, 14:27
        faktycznie nie widac jej
        • Gość: miki Re: odebrane dzieci IP: *.tvgawex.pl 19.09.16, 20:52
          .
    • Gość: m Re: odebrane dzieci IP: *.tvgawex.pl 19.09.16, 20:53
      I kolejne w drodze...
      • Gość: Gosc Re: odebrane dzieci IP: *.bredband.comhem.se 19.09.16, 22:20
        No chyba zartujesz
    • Gość: l Re: odebrane dzieci IP: *.chelmno.mm.pl 21.09.16, 16:28
      W tym roku same chełmińskie szmaty w ciąży.
      • o_na25 Re: odebrane dzieci 22.09.16, 21:20
        Heh no powaznie trzecie w drodze z ojcem innego dziecka dobre :-D
    • Gość: Brym Re: odebrane dzieci IP: *.play-internet.pl 26.09.16, 13:31
      To obudź takich przypadków jest wiele patola jest wszechobecna trzeba reagować prędzej a nie wielkie zdziwienie!!!
      • Gość: l Re: odebrane dzieci IP: *.chelmno.mm.pl 26.09.16, 13:50
        Kogo budzić?
    • Gość: yy Re: odebrane dzieci IP: *.play-internet.pl 27.09.16, 18:14
      ...
      • Gość: przewidujący Re: odebrane dzieci IP: 185.24.197.* 29.09.16, 12:18
        Napewno im chodzi tylko o pieniądze z 500+,a nie dobro dzieciaczków
        • o_na25 Re: odebrane dzieci 30.09.16, 20:20
          No i swietnie powiedziane chodzi o 500+ a zebys wiedzial czysta prawda, bo tak urodzi w lutym i chce wziac dzieci zeby dostawac 1500 a nie 500 na jedno, tworzy walke w sadzie o swoje dzieci i udaje troskliwa a w dupie je ma szmat....
          • Gość: mi Re: odebrane dzieci IP: *.chelmno.mm.pl 01.10.16, 00:33
            1000, dostaje sie na drugie i kolejne, na pierwsze nie ma nic.
            • Gość: Gosc Re: odebrane dzieci IP: *.bredband.comhem.se 01.10.16, 20:49
              A wlasnie ze dostanie nawet na jedno bo jest samotna teoretycznie i przeciez szmat.... nigdzie nie pracuje i nie pracowala
              • Gość: mi Re: odebrane dzieci IP: *.chelmno.mm.pl 01.10.16, 21:47
                No racja, zapomniałam, że przeciez się rozwiodła no ale na tamte nie dostanie, bo sąd jej prawa odebrał.
                • Gość: Gosc Re: odebrane dzieci IP: *.bredband.comhem.se 02.10.16, 00:14
                  No nie na ta dwojke nie a ona wogole jest w Chelmnie
                  • o_na25 Re: odebrane dzieci 02.10.16, 20:05
                    Sad jej praw nie odebral calkowicie i ona w sadzie udaje kochajaca mamusie i kolejna sprawa zostala przelozona, po Chelmnie sie buja, bo jej kochajacy Kucybala buduje dla nich domek gdzie bedzie mieszkala kochajaca rodzinka jak dostanie dzieci od bylego
                    • Gość: Rex Re: odebrane dzieci IP: *.tvgawex.pl 03.10.16, 16:24
                      Dostanie od bylego? Nie sadzisz chyba ze ot tak jej odda dzieci bo ma domek? Ani byly maz, ani sad... Nie wiem co wygaduje na miescie zainteresowana, ale sprawa w sadzie nie toczy sie o odzyskanie dzieci, ba nawet Ona nie zalozyla tej sprawy.
    • Gość: janko Re: odebrane dzieci IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.16, 18:36
      dzisiejsze żony/matki to tylko rozwód alimenty a ojca jak najdalej od dzieci
      • Gość: Robur Re: odebrane dzieci IP: *.opera-mini.net 03.10.16, 19:55
        Bo dzisiejsze "matki żony" takie wlasnie są w głowach im się przewraca pobyły troche żonami i szukają nowych zabaw i kolejnych etapów w życiu malzenstwo się znudziło to szukaja romansow a gdy ktos pobawi sie nimi i ich uczuciami to klapki opadaja i zaczyna sie szara codziennosc. Rozwodza sie bo to kolejny etap ktorego jeszcze bylo w ich zyciu bawia sie ze znajomymi i zyja chwila zostawiaja swoje dzieci podopieka innych a same prowadza zycie maloletnich gowniar taka jest prawda!!!!
        • Gość: przewidujący Re: odebrane dzieci IP: 185.24.197.* 05.10.16, 08:41
          Dla tej pseudo matki,którą tak opisujecie liczy się tylko lans z dziećmi na Grudziądzkiej i oczywiście pieniądz z opieki,bo żadnej pracy się nie podjęłąa,alimentów nie płaci itd........
          • o_na25 Re: odebrane dzieci 07.10.16, 21:35
            Jak nie ona zalozyla sprawe jak chce odzyskac dzieci dla kasy ONA i nikt jej tych dzieci nie odda dla tego niby domku... Ktory buduje ten ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka