friendcomftp 25.09.04, 14:52 Zapraszam do mmnie na GG 4966634. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SIM MASTER Re: SIMLOCK z NOKII, TANIOCHA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 15:35 Hmm...biorąc pod uwagę darmowe kalkulatory on-line oraz inne możliwe do zassania z sieci-Ameryki nie odkrywasz, sorry ale nie skorzystamy PS.Nie zapomnij wystawić cennika :D Odpowiedz Link Zgłoś
friendcomftp Re: SIMLOCK z NOKII, TANIOCHA !!! 25.09.04, 22:05 Kto chce skorzysta. Kto potrafi sam sobie poradzi. I czy napisałem gdzieś, że to Nowość ? Zresztą ty SIM MASTER, nie gadaj w czyimś imieniu. Twooj ostatni zwrot powinien brzmieć: sorry ale nie skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
friendcomftp Re: SIMLOCK z NOKII, TANIOCHA !!! 28.09.04, 12:39 Jeshcze raz apeluję do Chełmińskich forumowiczów. Łamię simlocki z Każdej Nokii, Troshkę się wzbogaciłem i mogę równiesh łamaś simlocki z niektoorych siemensoow. Bez żadnych przekrętoow Szybko, tanio, profesionalnie. Wszystko po to, abym moogł powolutku dorobić się coraz lepszego sprzętu do łamania simlockoow. Cena złamania simlocka będzie równa dla wszystkich modeli telefonoow. Szczegooły >>>> GG 4966634 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SIM MASTER Re: SIMLOCK z NOKII, TANIOCHA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 10:24 A więc jadnak Calculator Odpowiedz Link Zgłoś
friendcomftp Re: SIMLOCK z NOKII, TANIOCHA !!! 30.09.04, 11:43 Do siemensoow mam kabelek, jeśli chodzi o Nokie to i owszem mash rację. Ale za usługę jaką tu oferuję nie biorę nawet tyle co w komisach biorą. Ktoś kto nie ma czasu bawić się w Calc zgłosi się do mnie. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TDI Re: SIMLOCK z NOKII, TANIOCHA !!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 15:28 oj felek felek po tym temacie o tobie wątbie że ktoś powierzy ci swojego "cegłofona" twoja reputacja jest do DUPY !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
friendcomftp Re: SIMLOCK z NOKII, TANIOCHA !!! 30.09.04, 15:53 Jednak ty TDI skorzystałeś i mash jush sima złamanego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: SIMLOCK z NOKII, TANIOCHA !!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 15:39 moge złamac simlocka z noki samsunga simensa i jeszcze kilku innych modeli..za free:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdejmij mi simlock Re: SIMLOCK z NOKII, TANIOCHA !!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 16:00 to ja bym chcial, stawiam piwo . daj namiary do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benny Re: SIMLOCK z NOKII, TANIOCHA !!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 20:26 niema sprawy..tylko podaj marke telefonu i model..zobacze czy mam program...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benny Re: SIMLOCK z NOKII, TANIOCHA !!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 20:27 *gg 2515308 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A to dobre. Re: SIMLOCK z NOKII, TANIOCHA !!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.10.04, 23:02 felek nie pykło Ci buhahahahahahaha zostałes wysterowany . Odpowiedz Link Zgłoś
friendcomftp Re: SIMLOCK z NOKII, TANIOCHA !!! 04.10.04, 05:57 Ktoś się tym pshejmooje ? Bo ja wcale :) Odpowiedz Link Zgłoś
friendcomftp Re: SIMLOCK z NOKII, TANIOCHA !!! 02.10.04, 04:23 Pishę jeshcze raz. Może ktoś się skusi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benny Re: SIMLOCK z NOKII, TANIOCHA !!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 06:56 napisze jeszcze raz...moge zdajc simlocka z noki siemensa i kilku innych modeli..ale tylko bez kolorowych wyswietlaczy...moze niedlugo..bede mial nowsze programy :-) Odpowiedz Link Zgłoś