Dodaj do ulubionych

Praca w wodociągach

IP: 171.25.230.* 08.04.16, 09:45
Szukają pracownika do wodociągów, czy ktoś wie jak tam się pracuje i jakie warunki?
Obserwuj wątek
    • Gość: księgowy Re: Praca w wodociągach IP: *.chelmno.mm.pl 08.04.16, 13:16
      Nie wiem jak się pracuje, ale co roku maja podwyżki, nieważne, czy inflacja, deflacja, deszcz czy mróz. Sie należy.
    • Gość: gość Re: Praca w wodociągach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.04.16, 16:01
      Spytaj jednego z radnych który tam pracuje.
      • Gość: dokładnie Re: Praca w wodociągach IP: *.chelmno.mm.pl 08.04.16, 16:14
        Przypadkowo dwóch radnych (co siódmy) pracuje w wodociągach:Maćkowski i Lolo. Są niby w opozycji do BMK, a służbowo jego podwładnymi, ot taka ciekawostka.
    • Gość: do dokładnie Re: Praca w wodociągach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.04.16, 21:35
      To ciekawy skład ma to niby opozycyjne ugrupowanie 2001. Czy ktoś jeszcze z radnych tego ugrupowania niby opozycyjnego pracuje w jednostkach podległych burmistrzowi lub czy pracują tam najbliżsi członkowie rodziny?
      • Gość: hehehe Re: Praca w wodociągach IP: *.chelmno.mm.pl 08.04.16, 22:17
        Z "niby" opozycyjnych: p. Błażejewicz, p. Kordowski, ze "swoich" p. Dzikowski- wszyscy nauczyciele ze szkół podległych PMK (organ prowadzący UM Chełmno).
        Taki układ jest wyjątkowo niezręczny, korupcjogenny.

Wyobrażam sobie taki możliwy dialog w kuluarach:
        -Mariusz, tyrasz jak wół, zaproponujemy ci chłopie podwyżkę.
        - Eee, nie, znowu będą gadać.
        - Nie krepuj się, zasługujesz.
        - No dobra, to ja przy okazji załatwię ci u ... premię. Tylko nie kwestionuj mojej propozycji uchwały w sprawie.......
        -Ok.
        • Gość: do hehe Re: Praca w wodociągach IP: *.chelmno.mm.pl 09.04.16, 07:15
          Także pani Maciejewska, chyba z obozu pana burmistrza. Razem 6 osób podlega służbowo panu burmistrzowi.
          • Gość: nicolae Re: Praca w wodociągach IP: *.146.12.238.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.04.16, 08:31
            Dla ścisłości to 5. Kordowski a więc ZS2 nie podlega pod miasto tylko pod powiat. Burmistrz ma jeszcze 2 podlegle mu służbowo nauczycielki w radzie powiatu ale czy coś z tego wynika?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka