Dodaj do ulubionych

okraglak!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.tvgawex.pl 26.06.16, 22:10
co sie stalo z poprzednia barmanka pania justyna? teraz masakra zapiekanki stare do tego zimne obsluga nie mila tragedia
Obserwuj wątek
    • Gość: do poprzednika Re: okraglak!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.06.16, 22:23
      A co? w domu masz lepsze?
      • Gość: ryba piaskowa Re: okraglak!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tvgawex.pl 27.06.16, 09:09
        Tam się nie żre ino chlo:)
    • oliwy Re: okraglak!!!!!!!!!!!!!!! 27.06.16, 09:41
      Ja bym nie zjadła tam nic nawet za darmo Pięknisie umalowane za barem a pójdzie do WC to nawet rąk nie umyje Fuj smacznego
    • Gość: smutny Re: okraglak!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.net.hawetelekom.pl 27.06.16, 13:12
      Jest tam taka barmanka w kręconych włosach co nawet się nie potrafi umalować a brzydkie to takie że nawet piwo się tam nie miło pije z ziomkami a jak się gździ do chłoposzków.... O Matko.... Gdzie są nasze piękne barmanki??
      • Gość: liveee Re: okraglak!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tvgawex.pl 27.06.16, 15:22
        mowisz o sandrze pawłowskiej? hahahha masakra
        • Gość: smutny Re: okraglak!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.net.hawetelekom.pl 27.06.16, 23:11
          Nie wiem jak to coś się nazywa możliwe ,że tak :D
          błahahahaha
          • Gość: Madzia Re: okraglak!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.net.hawetelekom.pl 30.06.16, 15:03
            Na ten opis pasuje tylko jedna osoba własnie. Nie miła dla klientow
    • Gość: juza Re: okraglak!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dynamic.mm.pl 27.06.16, 23:29
      ladna barmanka była kiedyś w haosie blondynka wysoka w kitku dlugie nogi och już od roku tam nie pracuje szkoda ciekawe co teraz si e z nią dzieje
      • Gość: Gosc Re: okraglak!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.16, 08:26
        A może byście tak przychodzili do baru pić i żryc, a nie patrzec?? Tacy klienci są najlepsi ...??
      • Gość: gośććć Re: okraglak!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.net.hawetelekom.pl 02.07.16, 12:51
        Nie żremy tylko jemy :D ...a obsługa naprawdę mogłaby być zmieniona bo teraz jest fatalna...
        • Gość: ja Re: okraglak!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.07.16, 00:10
          A idź mi z ta obsługa co jest... Żygac sie chce
          • mark19888 Re: okraglak!!!!!!!!!!!!!!! 25.07.16, 09:48
            Taka obsluga ze pawloska dzwoni na policje ze matki piwo pija i z dziecmi siedza
            • oliwy Re: okraglak!!!!!!!!!!!!!!! 25.07.16, 11:31
              I prawidłowo że dzwoni to normalne że matka z małym dzieckiem za jego 500+ chleje browary
    • Gość: Lilka Re: okraglak!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dynamic-ra-03.vectranet.pl 03.07.16, 17:07
      Jeśli ktoś nie potrafi zająć się swoim życiem to najwidoczniej pani Justyna miała dość jeśli ktoś kogoś traktuje jak niewolnika bez praw to nie utrzyma nikogo na dłuższą metę przy sobie. Proste i logiczne. pozdrawiam.
      • Gość: Karola Re: okraglak!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dynamic-ra-03.vectranet.pl 03.07.16, 17:10
        To co się dzieje w barze to jeden wielki bałagan i burdel nie da się tego inaczej opisać wiem coś więcej w tej sprawie ale nie będę wypowiadała się na forum poza tym Chełmno to miasto plotek i wymyślonych historii najlepszym rozwiązaniem jest nawet nie pokazywanie się na mieście bo jeszcze coś o Tobie mogą wymyśleć. Hahha żałosne. Ludzie żyjcie swoim życiem.!!!!
      • Gość: juza Re: okraglak!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dynamic.mm.pl 03.07.16, 18:32
        ale co to za odpowiedz nie w temacie i jaka Pani Justyna???? z okrąglaka i co to za wypowiadanie się na temat czyjegoś prywatnego życia? a ta Pani Justyna to jest osobą nie mogącą podejmować decyzji że adwokat-ka za nią się wypowiada
    • Gość: juza Re: okraglak!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dynamic.mm.pl 03.07.16, 18:44
      a pani Justyna potrzebuje doradców w swoim życiu czy jest osobą upośledzoną żeby samodzielnie myśleć i się wypowiadać :) :) :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka