IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.08.16, 11:34
Witam, poszukuję sali na wyprawienie wesela na ok 100 osób. Bardziej interesuje mnie wynajęcie jakiejś sali wiejskiej, chyba ze macie państwo propozycje na jakiś lokal? Proszę o pomoc :)
Obserwuj wątek
    • elgatos.s Re: Wesele 18.10.16, 15:03
      Ja ostatnio byłam na weselu Lila Park www.lilapark.net/ było wspaniale, do dyspozycji był ogród, ślub był w plenerze dobrze że było ciepło i słonce świeciło, jedzenie to raj dla podniebienia , obsługa na wysokim poziomie polecam
    • Gość: gość Re: Wesele IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.11.16, 21:57
      Polecam Gospode przy piecu w Płużnicy. Mają wspaniałe jedzenie i super zaplecze. My byliśmy zadowoleni. Brakowało tylko pokoi dla gości.
    • as24sa Re: Wesele 06.01.17, 14:58
      Jak wesele z klasą, to w klimacie zamkowym. Zamek Joannitów w Łagowie woj. lubuskie - polecam.
      Magiczny obiekt z klimatycznymi wnętrzami.
      fb: www.facebook.com/hotelzamekjoannitowlagow/
    • kolarz29pl Re: Wesele 26.01.17, 08:54
      Jak ktoś zna jakiejś miejsce, na przykład jak Bydgoski Myślęcinek, to polecam zamiast sali weselnej zamówić taki specjalny namiot, można mieć wtedy wesele w pięknej scenerii, polecam przeczytać hotel-welski.pl/wesele-kolegi-w-wynajetym-namiocie/
    • Gość: polecam Re: Wesele IP: *.146.22.134.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.01.17, 16:12
      Zależy skąd jesteś, ja polecam Hotel Vistula - przede wszystkim ze względu na dobre jedzenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka