Dodaj do ulubionych

Intermarche -śmierdzące mięso ....

IP: *.tvgawex.pl 30.08.16, 15:01
...przestrzegam klientów przed zakupami w dziale mięsnym ,często zdarza się w ofercie śmierdzący drób sprytnie zewnętrznie przygotowany do sprzedaży a po termicznym obrobieniu przy kości totalny fetor !
czy własna wędzarnia służy też do kamuflowania nieświeżego towaru ?
i czy te biegające szczury po parkingu od strony szpitala to może tresowane tak dla przyciągnięcia uwagi kupujących ...
Obserwuj wątek
    • supermario32 Re: Intermarche -śmierdzące mięso .... 30.08.16, 17:37
      Dziwie się że ten sklep jeszcze istnieje. Syf jak ich mało, kilka razy trafiłem stare produkty. Już dawno moja rodzina przestała robić tam zakupy. Mówisz że szczury na zewnątrz a myszy spacerują jak chcą po całym sklepie! Gdzie sanepid?
      • maniaaa123 Re: Intermarche -śmierdzące mięso .... 30.08.16, 19:37
        Tam już nie długo nikt chodzić nie będzie.
        Ledwo wejdzie się do sklepu to śmierdzi, jedzenie po terminie, mięso to nadaje się do wyrzucenia a nie sprzedaży, a ceny też mają wysokie. Sklep nie godny polecenia.
        Do zamknięcia jedynie.
        • Gość: mieszkaniec Re: Intermarche -śmierdzące mięso .... IP: 89.231.148.* 30.08.16, 20:26
          Co do frekwencji kupujących to opowiadacie bajki, tubylcy stadnie ten sklep odwiedzają. Co do świeżości produktów mięsnych , a szczególnie wędlin to ta wędzarnia rzeczywiście podpada. Czworonożni goście rzeczywiście sklep odwiedzają .... ale to już pytanie do roli a raczej jej braku służb nadzoru sanitarnego, nie wspominając o skandalicznym postępowaniu kadry nadzorującej - praktycznie do zwolnienia od ręki. Szkoda, bo to jeden z nielicznych w tym grajdole sklepów o cywilizowanych parametrach a tu kupa wychodzi z każdego kąta.
          • Gość: mariusz153 Re: Intermarche -śmierdzące mięso .... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.08.16, 12:57
            Kupiłem wczoraj wędlinę. Data zapakowania : 30.08. Data spożycia : 30.08.
            Dziękuję Intermarche. Ostatni raz.
            • Gość: pinio intermarche IP: *.chelmno.mm.pl 31.08.16, 14:35
              Totalna porażka.
              • Gość: OlkA Re: intermarche IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 31.08.16, 17:22
                A ja tam kupuje od 5-ciu lat mięso,wędliny, owoce , cieply garaż i żyję.Jest to mój ulubiony sklep .
    • chelmno2016 Re: Intermarche -śmierdzące mięso .... 31.08.16, 18:17
      Bardzo dobry sklep, polecam. Jedzenie jest pyszne, personel bardzo uprzejmy i w ogólne jest ok.
      • supermario32 Re: Intermarche -śmierdzące mięso .... 31.08.16, 20:06
        Do poprzednika. Co Ty pierdzielisz jakie PYSZNE jedzenie w markecie kupisz? Każdy mądry Polak wie jakiej jakości produkty mięsne tam dostaniesz. Chyba nigdy nie miałeś/aś dobrego mięsa w domu..
        • Gość: mieszkaniec Re: Intermarche -śmierdzące mięso .... IP: 89.231.148.* 31.08.16, 21:43
          Ale nie denerwujcie się na ziomów. Przyzwyczajenie robi swoje, więc te tłumy - szczególnie sobota, niedziela - a i gusta smakowe są różne. Jedni chcą przyrządzać sobie smaczne jedzenie ze świeżego mięsa, więc tam za dużo nie znajdą, inni żywią się padliną więc to dla nich raj. Obsługa cóż, zróżnicowana: zakapiorska na stoisku mięsno-wędliniarskim , miłe i uprzejme kasjerki z hali głównej. Powtarzam, sklep ma warunki, nawet niezły choć drogawy asortyment / denerwują te podróby firm krzaków, gdzie cena niby niższa ale jakościowe dno/ . Cały image sklepu niszczy segment mięsny / mimo znakomitej reklamy wędzarni / ale widząc co on oferuje to odnosi się wrażenie, że wędzarnia wypełnia zakazane funkcje uzdatniania do spożycia asortymentu ze skraju przydatności do spożycia. I te pełzające czworonogi na zewnątrz, brrryyy.....
          • Gość: adu Re: Intermarche -śmierdzące mięso .... IP: *.chelmno.mm.pl 04.09.16, 13:04
            Byłam dzisiaj na zakupach w Inter. Kupiłem dwa produkty Provitus i przy kasie zorientowałem się, że tylna etykieta z kodem i datą przydatności jest zdarta. Uprzejma pani kasjerka po cichu poinformowała mnie "tak między nami ;-) ja bym zrezygnowała z zakupu"
            • Gość: klientka Re: Intermarche -śmierdzące mięso .... IP: *.m247.ro 04.09.16, 13:19
              Kabel! zdajesz sobie sprawę jak po takim wpisie zareaguje nadzór nad kasjerkami? Kobieta ostrzegła cię w dobrej wierze a ty jej podłożyłaś świnię. Myśl zanim coś chlapniesz ale to jest Chełmno - czegóż wymagać i co się spodziewać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka