Dodaj do ulubionych

Salon Donatella

IP: *.tvgawex.pl 24.09.16, 12:50
Po co są uczennice w tym zakładzie ? Gdy byłam ostatnio w tym salonie zwróciłam szczególną uwagę na uczennice które odbywają tam praktykę zawodowa i jestem oburzona ich zachowaniem . Poza tym ze stoją wystrojone jak na imprezę nic więcej nie robią .Salon jest zaniedbany ,czystość masakra pułki zakurzone wszędzie w zakamarkach włosy . Moim zdaniem praktykantki powinny w wolej chwili wziąć szmatkę w rękę i posprzątać .Pan Bartek który dba o klientki i nie ma czasu nawet zjeść w spokoju śniadania w przerwie raczej nie da rady sprzątać . Czy tylko ja zauważyłam ten problem ?
Obserwuj wątek
    • Gość: uu Re: Salon Donatella IP: 89.231.148.* 24.09.16, 14:13
      Czy ty jesteś nie dzisiejsza? Nie wiesz, że uczennice zakład zatrudnia żeby dostawać kasę, a te ładniejsze można jeszcze wykorzystać do innych celów, o tym o czym piszesz zapomnij!
    • Gość: Widzę i słyszę Re: Salon Donatella IP: 94.141.152.* 26.09.16, 09:20
      Szanowna Klientko - a w jakim celu Pani kieruje zapytanie na forum w kwestii potrzeby praktykantek, ich wyglądu i czystości? Takie zażalenia to do właściciela salonu w formie ustnej lub do książki zażaleń. Ciężko jest zapytać wprost? Łatwiej pisać swoje oburzenie w internecie prawda? Chyba naoglądała się Pani za dużo odcinków na TVN Style - Afera fryzjera, że oczekując na sofie na swoją kolejkę lub oczekując na kolejny zabieg czy też siedząc na fotelu przed lustrem dostrzega Pani po kątach włosy i okurzone półki. Może wyjdzie Pani z inicjatywą i zaproponuje Pani swoją kandydaturę jako manager salonu? Zadowolenie 100%.
      • Gość: Klientka Re: Salon Donatella IP: *.tvgawex.pl 27.09.16, 13:51
        No właśnie jeżeli właścicielce to nie przeszkadza !!! to widocznie jest fleją i uczy flejostwa swoje uczennice moim zdaniem salon tego poziomu powinien byc wizytówka a nie odstraszać klientów . Moze pani właścicielka otworzy oczy jak pewnego dnia zobaczy w drzwiach kontrole sanepidu ,No chyba że da w łapę tym co trzeba .
      • Gość: As Re: Salon Donatella IP: *.tvgawex.pl 27.09.16, 13:54
        Raczej nie stać bedzie właścicieli na zatrudnienie menagera chyba ze na staż wtedy dostanie kasiore z urzędu hehe
    • Gość: CHP Re: Salon Donatella IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.09.16, 09:34
      Nie polecam :)
    • Gość: ///// Re: Salon Donatella IP: *.chelmno.mm.pl 26.09.16, 09:48
      ///// Nie wierze,że Donatella nie widzi problemu z niechlujstwem .Jeżeli tego nie widzi to już niebawem straci sporo klientów. Czy opłaca się bronić na forum uczennice, które boja się miotły i ścierki?
      • Gość: Widzę i słyszę Re: Salon Donatella IP: 94.141.152.* 26.09.16, 13:12
        Nikt nikogo nie broni. Praktyki mają nauczyć przyszłego zawodu. Jeśli nie przeszkadza to właścicielowi salonu to co mnie klienta ma to obchodzić? Albo utrata klientów? Czy mnie jako klienta to interesuje? Oczywiście, że nie. Ja idę i płacę za usługę, którą wykonuje się na moich włosach czy jeśli ich nie mam to głowie. Nie ten salon to inny.
      • Gość: nyna Re: Salon Donatella IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.16, 13:24
        A skąd wiesz, że boją się miotły? Pytałaś ? Najlepiej sama weź miotłę i posprzątaj. A po drugie uczennice są od uczenia się zawodu a nie ,,latania'' na miotle. Czyżby w innych zakładach robiły więcej? Żenada
    • Gość: Karina Re: Salon Donatella IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.16, 00:25
      Jest straszny syf. To wina właścicielki ze nie potrafi utrzymać porządku.
      • Gość: 😈 Re: Salon Donatella IP: *.dyn.telefonica.de 05.10.16, 05:52
        Syf i śmierdzi kebabami, bo ciągle coś jedzą.
    • Gość: Do klientki Re: Salon Donatella IP: *.tvgawex.pl 05.10.16, 11:05
      Jeśli uważasz ze jest brudno to po jaką cholerę tam chodzisz,nie masz co robić i wypisujesz bzdury zajmij się sobą może posprzątaj sobie w domu może Ci ulży jak masz żal do uczennic!!!!!!!
    • Gość: xxx Re: Salon Donatella IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.10.16, 15:00
      Ogólnie to te uczennice nie robią nic, z wyjatkiem mycia włosów. Zazwyczaj siedzą na telefonie i się opieprzają, a jak chcesz się zapisać, to nigdy nie zawołają Bartka i nie ma nigdy miejsca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka