Gość: FTP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 01:00 Tanio udostępnię swój serwer FTP. Szczegóły? Zostaw tutaj swoje elektroniczne namiary >>> ja sam się skontaktuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gówno ten serwer [...] IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.09.04, 01:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FTP Re: Serwer FTP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 02:43 Po pierwsze co ci odbiło, żeby tak na mnie wsiadać. Po drugie jakbyś nie zauważył szukam chętnych do mojego FTP. Po trzecie pomyśl kogo reprezentoojesh używając mało znaczących zwrotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze raz Re: Serwer FTP IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.09.04, 03:02 Mało znaczączych?jheh "kolego"czas spać.kogo reprezentuje?ok ...Zaczekajmy do rana ( a raczej do południa lub nawet popołudnia...) zobaczymy co głos ludu na to ...3ym się stary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Interested In [??] Re: Serwer FTP IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 15:48 a do czego chcesz udostępnic swoj serwerek ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FTP Re: Serwer FTP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 18:42 Do czegokolwiek, jak go wykorzystash, Twoja sprawa. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FTP Re: Serwer FTP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 04:18 Czekam na zgłoszenia. Odpowiedz Link Zgłoś