Dodaj do ulubionych

Corvette w cch

IP: *.dynamic.mm.pl 15.06.17, 13:38
Kto jeździ corvettą w Chełmnie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Asa Re: Corvette w cch IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.06.17, 19:15
      Mój kolega Aleks dyrektor oddziału w banku spółdzielczym ale nie interesuje się blacharami ma żonę dziecko i poukładane życie
      • Gość: Ag Re: Corvette w cch IP: *.dynamic.mm.pl 15.06.17, 21:07
        Po prostu byłem ciekawy jaki koneser gustuje w takich autach, ale jak widać chełmińska społeczność pluje jadem na odległość bez zastanowienia. Też mam żonę, ale nie chwalę się tym faktem w wątkach nie na temat.
        • Gość: wiem Re: Corvette w cch IP: *.tvgawex.pl 15.06.17, 21:47
          Są 2
          • Gość: Sokół Re: Corvette w cch IP: *.dynamic.mm.pl 15.06.17, 22:19
            Jaka jest ta druga? Widziałem kiedyś ciemno brązową ze ściąganymi T-Topami
            Czasem przewijała się czerwona z CSW z reklamą Carmel Club

Poza tym wypatrzyłem Czarnego Mustanga i Camaro w miarę nowe. Widać miłośników Amerykanów jest więcej.
            • Gość: Ja Re: Corvette w cch IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.06.17, 23:09
              A co za problem kupić takie auto. Wystarczy pracować a nie zazdrościć innym. Widać komuś żal dupe ściska.
              • Gość: abc Re: Corvette w cch IP: 89.231.148.* 15.06.17, 23:29
                jasne uczciwą pracą się dorobił , hahhahaha
              • Gość: j Re: Corvette w cch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.17, 07:32
                chyba raczej chciałeś powiedzieć: "wystarczy mieć zaradną mamusię":P
            • Gość: Znamcieznamcie Re: Corvette w cch IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.17, 23:23
              Mustanga i Camaro mial ten nadety cwaniak co ma ten swoj Fat Rat Garage. Chociaz nie sorry to nie jego tylko dla klientow ale trzeba bylo powozic sie po chelmnie i przyszpanowac
      • Gość: abc Re: Corvette w cch IP: 89.231.148.* 15.06.17, 23:31
        jaką żonę?????
        • Gość: Ag Re: Corvette w cch IP: *.dynamic.mm.pl 16.06.17, 00:09
          Właśnie to nie żona tylko partnerka, zapomniałem napisać bo nie chciałem się już spierać :D mniejsza z tym. W każdym razie fajnie jest wiedzieć, że w naszym mieście jest coraz więcej sympatyków takich klasyków
          • awrqs Re: Corvette w cch 16.06.17, 08:20
            Słyszałem, że koleś sam to autko odbudowywał więc czego chcecie? A co ma do tego mamusia?
            • Gość: Gość Re: Corvette w cch IP: *.tvgawex.pl 16.06.17, 09:08
              Dokładnie. Widocznie są ludzie zazdrosni którzy nie wiedzą co to praca,oszczędzanie i radość z tego co się osiągnęło. A jeśli nawet coś się dostaje od rodziców to nic tylko być dumnym że ma się taka mamę i tatę!!!
              • Gość: Sokół Re: Corvette w cch IP: *.dynamic.mm.pl 17.06.17, 10:46
                To jest właśnie Chełmno. Ktoś ma pasję i kupuje lub odbudowuje coś nietuzinkowego to jeszcze go zrównają z ziemią. Co mnie obchodzi za czyje pieniądze (mamy, taty, cioci). Jeśli nie ukradł to niech się cieszy tym co ma. Ja do tego nie dołożyłem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka