Gość: Ag IP: *.dynamic.mm.pl 15.06.17, 13:38 Kto jeździ corvettą w Chełmnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asa Re: Corvette w cch IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.06.17, 19:15 Mój kolega Aleks dyrektor oddziału w banku spółdzielczym ale nie interesuje się blacharami ma żonę dziecko i poukładane życie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ag Re: Corvette w cch IP: *.dynamic.mm.pl 15.06.17, 21:07 Po prostu byłem ciekawy jaki koneser gustuje w takich autach, ale jak widać chełmińska społeczność pluje jadem na odległość bez zastanowienia. Też mam żonę, ale nie chwalę się tym faktem w wątkach nie na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokół Re: Corvette w cch IP: *.dynamic.mm.pl 15.06.17, 22:19 Jaka jest ta druga? Widziałem kiedyś ciemno brązową ze ściąganymi T-Topami Czasem przewijała się czerwona z CSW z reklamą Carmel Club Poza tym wypatrzyłem Czarnego Mustanga i Camaro w miarę nowe. Widać miłośników Amerykanów jest więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Corvette w cch IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.06.17, 23:09 A co za problem kupić takie auto. Wystarczy pracować a nie zazdrościć innym. Widać komuś żal dupe ściska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Corvette w cch IP: 89.231.148.* 15.06.17, 23:29 jasne uczciwą pracą się dorobił , hahhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Corvette w cch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.17, 07:32 chyba raczej chciałeś powiedzieć: "wystarczy mieć zaradną mamusię":P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znamcieznamcie Re: Corvette w cch IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.17, 23:23 Mustanga i Camaro mial ten nadety cwaniak co ma ten swoj Fat Rat Garage. Chociaz nie sorry to nie jego tylko dla klientow ale trzeba bylo powozic sie po chelmnie i przyszpanowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ag Re: Corvette w cch IP: *.dynamic.mm.pl 16.06.17, 00:09 Właśnie to nie żona tylko partnerka, zapomniałem napisać bo nie chciałem się już spierać :D mniejsza z tym. W każdym razie fajnie jest wiedzieć, że w naszym mieście jest coraz więcej sympatyków takich klasyków Odpowiedz Link Zgłoś
awrqs Re: Corvette w cch 16.06.17, 08:20 Słyszałem, że koleś sam to autko odbudowywał więc czego chcecie? A co ma do tego mamusia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Corvette w cch IP: *.tvgawex.pl 16.06.17, 09:08 Dokładnie. Widocznie są ludzie zazdrosni którzy nie wiedzą co to praca,oszczędzanie i radość z tego co się osiągnęło. A jeśli nawet coś się dostaje od rodziców to nic tylko być dumnym że ma się taka mamę i tatę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokół Re: Corvette w cch IP: *.dynamic.mm.pl 17.06.17, 10:46 To jest właśnie Chełmno. Ktoś ma pasję i kupuje lub odbudowuje coś nietuzinkowego to jeszcze go zrównają z ziemią. Co mnie obchodzi za czyje pieniądze (mamy, taty, cioci). Jeśli nie ukradł to niech się cieszy tym co ma. Ja do tego nie dołożyłem. Odpowiedz Link Zgłoś