IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.17, 21:29
Szybkie pytanie: gdzie w Chełmnie lub okolicach można kupić drzwi wewnętrzne, takie do pokoju? Z góry dzięki za pomoc ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomasz Re: drzwi IP: *.dynamic.mm.pl 18.06.17, 12:51
      określ jeszcze czy te drzwi mają być lewe czy prawe, oraz wyjściowe czy wejściowe
    • Gość: klient Re: drzwi IP: *.static.ip.netia.com.pl 19.06.17, 13:15
      P.P.H.U JANUS
      Brzozowo młyn na przeciwko sklepu lewiatan
      bardzo duzy asortyment ceny od 70-800 zl
      • Gość: Miecio Re: drzwi IP: *.static.ip.netia.com.pl 21.06.17, 14:36
        Kurka, nie uwierzycie w Chełmnie to już nawet drzwi porządnych znaleźć nie można...
        ale do rzeczy:
        Zwiedziłem wszystkie sklep w okolicy oferujące drzwi... (zaznaczam jestem wybrednym klientem - wychodzę z założenia że jeżeli coś jest do wszystkiego - to znaczy że jest do niczego więc oferowane drzwi uniwersalne wejściowe/wyjściowe - odpadają) ..
        Nigdzie, powtarzam nigdzie nie mieli drzwi wyjściowych, mało tego - nie potrafili odpowiedzieć na proste pytanie na kiedy mogliby je sprowadzić..
        Wszędzie tylko słyszałem - mamy uniwersalne albo nigdy o takich nie słyszałem...
        Ludzie pomóżcie bo przestaje to już być śmieszne, gdyż z racji takiej że obecnie posiadam tylko zamontowane drzwi wejściowe do swojego mieszkania i co gorsza nieopatrznie do niego wszedłem - zbawiony podstępem - nie mając drzwi wyjściowych nie jestem w stanie wyjść! czy ktoś tu czytający to forum - mógłby w moim imieniu obejść punkty sprzedaży (może pracownicy już się douczyli i sprowadzili już drzwi wyjściowe) i zamówić takowe drzwi (zaznaczam WYJŚCIOWE) dla mnie?
        info zostawcie tu na forum..
        z poważaniem
        Mieczysław
        • Gość: obserwator Re: drzwi IP: *.dynamic.mm.pl 26.06.17, 20:25
          Polecam ci odpowiednią placówkę opieki zdrowotnej w Świeciu na ul. Sądowej .
    • Gość: MM Re: drzwi IP: *.tvgawex.pl 21.06.17, 18:20
      mam drzwi 90 L z ościeżnicą regulowaną z Lumifilu (nowe - stoją zapakowane)> nie zostały wykorzystane przy remoncie). Sprzedam tanio renata6503@wp.pl
    • Gość: Kru Re: drzwi IP: 89.191.152.* 26.06.17, 21:29
      Polecam pojechać do Łubianki mają duży asortyment drzwi w dobrych cenach ( niektóre mają małe wady nie widoczne dla niewprawionych oka)drzwi zewnętrzne metalowe, wewnętrzne drewniane

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka