Gość: Edwin IP: 171.25.230.* 15.09.17, 19:17 Ile wynosi stawka za chrzest u Pallotynow i w Farze? . . W Starogrodzie jest to aż 300zl. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Roma Re: Cena za chrzest IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.09.17, 21:48 W Pallotynach co laska, z reszta w ogóle nic na ten temat nie mowia podczas organizacji chrzcin, jakbys nie dal/a wcale to chrzest i tak by sie odbyl, ja zapomniałam dac i cofnelam sie z koperta to ksiądz byl zaskoczony :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Cena za chrzest IP: *.dynamic.mm.pl 15.09.17, 22:46 Dokładnie. Ja też zapomniałam wrzucić i na sam koniec mi się przypomniało a pamiętajmy, ze podczas chrztu tez wrzucamy my, nasi goście... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Cena za chrzest IP: *.dynamic.mm.pl 15.09.17, 22:44 Powiedzieli " co łaska" wrzuciłam 50 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRUTH Re: Cena za chrzest IP: *.dynamic.mm.pl 17.09.17, 16:58 W Kościele Chrystusowym, to Jezus ustala cennik, a Nauczyciel powiedział: "Darmo otrzymaliście, darmo dawajcie! Nie zdobywajcie złota ani srebra, ani miedzi do swych trzosów." Mt10 Natomiast słudzy szatańskiego kościoła nic nie otrzymali, nic nie dają, ale za to nieźle kasują..., myślą sobie - głupie ludzie płacą, to czemu nie brać... Odpowiedz Link Zgłoś