Dodaj do ulubionych

Forum Chełmno i Swiecie

IP: *.play-internet.pl 31.01.18, 12:28
Prownajcie obydwa fora. W Świeciu cisza i spokój.rzadko jakieś tematy i w większości sensowne...
U nas w Chełmnie...zal to wszystko czytać jaki poziom jest przedstawiany.jakie tematy...
Są osoby bystre ale w większości to obraz nędzy i rozpaczy...,lecz intelektualnej...
I stąd tu taka bieda.dlaczegos biedny-bos glupi...
Są przypadki nieszczęść u niektórych. Ale w większości to nierobstwo ,patologie ...
Obserwuj wątek
    • Gość: brawo wolność Re: Forum Chełmno i Swiecie IP: *.dynamic.mm.pl 31.01.18, 15:12
      Ja wiem chełmińskie słoiki i moherowe babki, tęskno wam za cenzurą i nie możecie przeboleć że nie trzeba się logować by się wypowiedzieć. Cenzurą prokościelna jest obligo, teraz chcecie cenzury pisorelowskiej , w której tkwiliście całe życie i wyprała wam mózgi. Raczej wasze niedoczekanie, to forum, Agora i Wyborcza to ostatnie reduty obrony niszczonej demokracji i nie staną się trybikiem następującego zamordyzmu.
      • Gość: Oj Re: Forum Chełmno i Swiecie IP: *.tvgawex.pl 31.01.18, 15:35
        Jak nie własna nieudolność to polityka jest winna wszystkiemu w Chełmnie...
        Chcesz mieć lepiej to sam na to zapracuj a nie czekaj na polityków. Nie narzekaj na moherow tylko pokaż na co cię stać.mlodzi na forum tylko cwaniakuja bo tylko tu mogą zabłysnąć.a w realnym życiu szaro i ponuro bo inni winni .bo nie ma pracy itp itd
      • Gość: klik Re: Forum Chełmno i Swiecie IP: *.tvgawex.pl 31.01.18, 19:08
        " ostatnie reduty obrony niszczonej demokracji" ale mnie rozbawiłeś ,ty tak na poważnie Szechtera uważasz za demokratę ?
        • Gość: brawo wolność Re: Forum Chełmno i Swiecie IP: *.dynamic.mm.pl 31.01.18, 20:28
          Odpowiadając "klik" owi - przy obecnej władzy nawet przysłowiowy - wymieniony przez ciebie - Szechter jest demokratą.
          • Gość: klik Re: Forum Chełmno i Swiecie IP: *.tvgawex.pl 01.02.18, 00:13
            i dalej brniesz w swoje paranoje
      • Gość: obserwator Re: Forum Chełmno i Swiecie IP: *.dynamic.mm.pl 08.02.18, 19:06
        Okazuje się że głupie i chamskie wpisy w Chełmnie to nie tylko domena niewychowanego gó...arstwa lecz również takich "mądrych" ludzi jak ty.
      • Gość: Fakt Re: Forum Chełmno i Swiecie IP: *.play-internet.pl 11.02.18, 20:58
        patola
    • mycch Re: Forum Chełmno i Swiecie 31.01.18, 16:43
      Być może różnica tkwi w moderacji?
      Nie wiem czy, jak i przez kogo jest moderowane forum świeckie, ale chełminskie - raz, że bartdzo nieregularnie, bardzo selektywnie. Obrzucanie mięsem i zwyczajne chamstwo (nierzadko pogrywające sobie z prawem) jest tolerowane.
      Proszę jednak napisać coś na np. Czas Chełmna, żałosny poziom tego pisma lub chlapnąć coś na zaprzyjaźnione z tą redakcją towarzystwo, a moderator nagle trzeźwieje i działa całkiem sprawnie.

Taka obserwacja.
      • Gość: dlaczego Re: Forum Chełmno i Swiecie IP: *.play-internet.pl 31.01.18, 18:06
        Dlaczego Wy porównujecie CCH do CSW? Przecież od lat, pomiędzy tymi miastami jest wielka przepaść... Porównajcie CCH np. do Przechowa, choć i tak nie wiem, czy można?
      • Gość: Ddddddddd Re: Forum Chełmno i Swiecie IP: *.tvgawex.pl 31.01.18, 19:53
        Chelminskie forum to ewenement, ale w tym jego urok dlatego tak fajnie jeszcze funkcjonuje hrhdjsjdhejndjjejejeejdjdjjd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka