Gość: mufasa IP: 171.25.230.* 23.03.18, 08:44 Czy ktoś wie gdzie w okolicy chełmna można znaleźć meczet, bo jestem nowy i nie wiem gdzie iść się pomodlić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Religia IP: *.dynamic.mm.pl 23.03.18, 08:56 Polska jest katolickim państwem wyznaniowym. Najbliższy meczet jest w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Icek Re: Religia IP: *.dynamic.mm.pl 23.03.18, 08:57 W Toruniu, kierunek na Rozgarty , tam wszystko znajdziesz: meczet, synagogę- nie ważne co, tam tylko kwestia ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semiramida Re: Religia IP: *.play-internet.pl 23.03.18, 16:31 Hmm Dziwne .....muzulmanie nie biegaja za kazdym razem do meczetu by sie pomodlic. Wystarczy specjalny dywanik (sadżdżada) choć nie jest obowiązkowy, i zwrócic się w kierunku Mekki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Religia IP: *.dynamic.mm.pl 23.03.18, 19:38 Wpuszcza was jakiś nawiedzony PiSowiec, żeby wzbudzić antyimigrancką falę bo PiSowi wszystko się wali, nawet z Żydami nie wyszło a wy łykacie jak gęś kluski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semiramida Re: Religia IP: *.play-internet.pl 23.03.18, 20:09 Nie wiem po czym to wywnioskowales, bo tych kilka wypowiedzi swiadczy o tym ze zadne z nas nie dalo sie sprowokowac, tym bardzie ja ....przeciez tylko glupiec by uwierzyl ze autor to muzulmanin. Ci tak idiotycznych pytan nie zadaja na forum. Przyjezdzajac do polski doskonale wiedzą w jakich miastach sa meczety. Odpowiedz Link Zgłoś