01.10.18, 16:52
Polecam 02.10.18r. oglądać program Alarm na TVP 1, o godzinie: 20:10. Ma być nasze Chełmno.
Obserwuj wątek
    • Gość: do autora wątku Re: Alarm! IP: *.dynamic.mm.pl 01.10.18, 17:00
      A kto ogląda TvMatoł? Nie ośmieszaj się.
      • Gość: gość Re: Alarm! IP: 77.111.247.* 01.10.18, 17:36
        Goowna nie oglądam.
    • Gość: prawda Re: Alarm! IP: *.tvgawex.pl 01.10.18, 18:31
      Co niektórzy, już się widzę się boją tych bredni podawanych ostatnio do prasy hahahaha....
    • Gość: do do autora wątku Re: Alarm! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.10.18, 18:39
      Ci co samodzielnie myślą i dla tego nie oglądają TVN i TVN 24.
      • Gość: baju baj Re: Alarm! IP: *.dynamic.mm.pl 01.10.18, 23:20
        do klienta przedstawiającego się - do autora wątku - za ciebie i tobie podobnych myśli sukienkowy a ty tylko jesteś bezwiednym wykonawcą jego dyspozycji. Na tym samym poziomie nadaje telewizja Kury, dlatego jest tak przez ciebie przyswajalna a ponadto przypomina ci tv z twoich lat młodości. PRL wraca.
    • Gość: Stary Re: Alarm! IP: *.tvgawex.pl 01.10.18, 20:39
      Oglądałem i nic o Chełmnie nie było, chyba ktoś pomylił tematy.
      • Gość: jutro Re: Alarm! IP: *.tvgawex.pl 01.10.18, 22:43
        We WTOREK
    • Gość: Xyz Re: Alarm! IP: *.tvgawex.pl 02.10.18, 20:30
      Ładna kampania!
      • Gość: Stary Re: Alarm! IP: *.tvgawex.pl 02.10.18, 20:57
        Pewnie, że kampania, każdy porządny obywatel zachował by się podobnie, po prostu by pomógł ludziom w potrzebie i z pewnością nie chwalił by się tym telewizji a już w szczególności w pierwszym programie. Mimo wszystko szacun za odwagę i udzieloną pomoc.
        • cch2018 Re: Alarm! 02.10.18, 21:10
          Obecny burmistrz również pokazał klasę proszę masz zdewastowane mieszkanie i sobie wyremontuj! Nic dziwnego że dwie rodziny odmówiły pomocy od miasta
          • Gość: budowlaniec Re: Alarm! IP: *.tvgawex.pl 02.10.18, 21:27
            Za 5tyś hahahahahaha.
    • Gość: do stary Re: Alarm! IP: 171.25.230.* 03.10.18, 11:33
      Nie traktował bym tego jak kampanię. Raczej postawę godną naśladowania i wiarę, że są jeszcze ludzie którzy pomagają innym. W ostatnim Czasie Chełmna w artykule "Ludzie stali i plakali' Przeczytałem taki fragment " Udzielił wielu wskazówek i podpowiedział gdzie mamy iść" to o radnym Kordowskim powiedziała jedna z osób poszkodowanych. Osobiście od radnych oczekiwał bym większego zaangażowania i konkretnej pomocy. przecież wspólnie z burmistrzem są gospodarzami tego miasta.

• Gość: gość Re: Alarm! IP: *.dynamic.mm.pl 03.10.18, 14:30
        W Chełmnie nie ma gospodarza, Kędzierski i tzw. radni bezradni są kwintesencją oderwanych od życia elit, które słusznie tak tępi PIS. Wypowiedź biznesmeno- dyrektoro-radnego Kordowskiego pogrąża go jako człowieka bezdusznego. Kędzierski pogorzelcom oferuje meliny do remontu. To jest normalne?
    • Gość: 1 Re: Alarm! IP: 171.25.230.* 03.10.18, 14:51
      vod.tvp.pl/video/alarm,02102018,38952739
    • Gość: cch Re: Alarm! IP: *.tvgawex.pl 03.10.18, 15:31
      To chyba jakaś kpina ! TVP to jednak jest telewizja PiS-owska. Ten cały Michał M. to żaden bohater. Pan Kędzierski dobrze powiedział że wszyscy dostali mieszkania. Ten zyzowaty mieszkaniec kamienicy by chciał od razu może wille z basenem. Ma ręce to niech sobie zrobi łazienkę ręce ma i pomieszczenie też

Precz z PiS-em !!!!!!!!!!
      • Gość: racja Re: Alarm! IP: *.dynamic.mm.pl 03.10.18, 17:48
        A czego się spodziewałeś po PiS Matoł TV? Wiedzą, że w tej mieścinie nie mają kandydata na burmistrza ( bo nie róbmy żartów, że to co zgłosili da się zauważyć), choć obecny wiecznie rządzący wcale nie jest od nich odległy, chodząc na smyczy sukienkowych ( dla nie pozoru) skrytych za spolegliwymi moherowymi lemingami.
        • Gość: m Re: Alarm! IP: *.play-internet.pl 03.10.18, 18:04
          Do cch
          Wejdz w buty ludzi którym wszystko spłonęło, a ja Tobie powiem : masz ręce, troszkę kaski i zrób sobie łazienkę korona z głowy Ci nie spadnie. Tylko pamiętaj nie masz nic i w głowie obraz tragedii którą będziesz miał do końca zycia!!!
          • Gość: Stary Re: Alarm! IP: *.tvgawex.pl 03.10.18, 18:29
            Jak spłonęło, to przede właścicielowi kamienicy i to jemu należałoby pomóc w odbudowie spalonego majątku a lokatorzy skoro przez całe życie nie potrafili się dorobić na stare lata własnego kąta, to niech szanują to co im inni chcą za darmo dać a nie jeszcze narzekać. Wiem co mówię, bo sam ciężką pracą przez wiele lat dorabiałem się swojego i na czyjeś nie liczyłem. Rzadko kiedy popierałem obecnego burmistrza, ale w tej kwestii uważam, że ma rację. Ponadto lokatorów nie zostawił samych, zaproponował mieszkania i obiecał dać jeszcze pieniądze. Cóż jeszcze by chcieli- willę z basenem, czy pałac z ogrodem ? Oczywiście za darmo.
      • agi489 Re: Alarm! 04.10.18, 08:42
        Będę sie modlić, zeby Tobie nic takiego się nie przydarzyło:(gdzie ty masz serce(już nie mówiąc o mózgu)
        • Gość: Stary Re: Alarm! IP: *.tvgawex.pl 04.10.18, 17:38
          A ja się będę modlić o twoje serce i twój mózg, żeby zaczął rozsądnie myśleć. Z twojego toku myślenia mogę wywnioskować, że chyba należysz do tej grupy ludzi, którzy uwielbiają żyć na czyjś koszt- darmowe mieszkania, darmowe remonty, sprzątanie, koszenie trawy i darmowe 500+.
    • Gość: do agi489 Re: Alarm! IP: 171.25.230.* 04.10.18, 10:04
      Ja myślę, że przy urnie wyborczej powinniśmy podziękować radnym i burmistrzowi za całokształt działań i ich postawę w stosunku do mieszkańców naszego miasta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka