Dodaj do ulubionych

Guns n' Roses

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 16:24
??
Obserwuj wątek
    • Gość: Koza Re: Guns n' Roses IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 16:29
      Jeden z najlepszych zespołów i tyle
      • Gość: Paulina Re: Guns n' Roses IP: 81.210.32.* 26.11.04, 16:47
        jak jeden z najlepszych zespołów i tyle??!! tylko tyle??? Przecież to jest
        cudowne Axel ma boski głos..a Slash i te jego włosy koajrzą mi sie tylko z
        jednym :( no i jak gra na gitarze loodzieeee Guns n Roses the best!!!!!!!!!!
        Pozdrawiam :]
      • Gość: naj Re: Guns n' Roses IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 14:44
        nie pozwólmy temu wątkowi przejść bez echa. Tylko jeden zespół nagrał lepszą
        balladę od nich i jest to Led Zeppelinc z "Schodami do nieba". Gunsi nagrali
        równie piękną piosenkę "Don't cry" to coś cudownego ten śpiew Axla ta solówka
        Slasha kto nie słyszał niech żałuje pozdro dla wszystkich fanów.
        • Gość: Time For... Re: Guns n' Roses IP: 81.210.32.* 30.11.04, 16:33
          Oj to prawda Guns'esi wymiataja bardzo lubie ten zespoł wkancu jak dla mnie
          legenda rocka !! pozdro
      • Gość: yehl Re: Guns n' Roses IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 22:01
        lubie ich nawet posluchac .......i mam na scianie nawet hihi =]
    • Gość: Zap Re: Guns n' Roses IP: 81.210.32.* 30.11.04, 23:14
      Grali jak grali -sprawni warsztatowo, niezłe show ale gdzie im jeszce do legend
      za młodzi.
      Led Zeppelin, Deep Purple, Free, Kong Crimson, Pink Floyd, Yes, Genesis to
      legendy
      • Gość: ksid Re: Guns n' Roses IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 07:24
        taki z ciebie znawca jak z koziej dupy trąbka. Wymieniłeś hujowe zespoły.
        legendami są: Led Zeppelin, black Sabbath, AC/DC a ty jakieś tam zespoły
        wymieniasz ni w kij ni w oko
        • hank21 Re: Guns n' Roses 01.12.04, 18:53
          Gość portalu: ksid napisał(a):

> taki z ciebie znawca jak z koziej dupy trąbka. Wymieniłeś hujowe zespoły.
          > legendami są: Led Zeppelin, black Sabbath, AC/DC a ty jakieś tam zespoły
          > wymieniasz ni w kij ni w oko
          h..... pisze się przez ch
          Każdy ma swoje legendy. Wymieniłem, te które najwięcej słuchałem .Jest jeszce
          wiele innej wspaniałych zespołów i solistów, które można wymieniać.
          • Gość: ksid Re: Guns n' Roses IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 19:03
            wiesz co nie łap mnie za słówka. W sumie masz rację każdy ma prawo do własnego
            zdania i sory koleś. Ale o czym my gadamy to jest post o Gunsach piszmy o nich
            zaje... zespół
            • Gość: hank21 Re: Guns n' Roses IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 14:49
              jakl najbardziej!!!!!!
              • Gość: Lucek Re: Guns n' Roses IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 19:02
                tak..gunsi to byla kapitalna kapela ,niestety w zasadzie ich szczyt formy to
                raptem lata 1988-1992 bo nastepnie to juz pieniazki i dragi skutecznie w
                gliwkach panom muzykom poprzewracaly a szkoda bo gdyby nie te fakty to pewnie
                Gunsi nadal byliby na szczycie :-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka