Gość: fan IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 14:27 czekam na opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola Re: Fajne Filmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 16:37 Mi się najbardziej podobał film pt:,,Harry Potter i Więzień Azkabanu'' ( 3 cześć)- czekam z niecierpliwością na 4 część. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutaska Re: Fajne Filmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 09:01 najlepsze filmy to ostrożnie z dziewczynami siedem spidermen 1 i 2 jełi bajki też mopzna zaliczyć to proponuje epoke lodowcową rybki z ferajny i to było by wsio pozdro dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smooth Jazz Re: Fajne Filmy IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 16:44 Wg mnie najlepsze to: - Zabójcza Broń (wszystkie cześci) - Szósty Zmysł - Szklana Pułapka - Poranek Kojota - Gra - Wasabi - Transporter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarny Re: Fajne Filmy IP: 81.210.32.* 16.01.05, 17:03 RRRrrrr:Kiedy jaja miały kły Na tyłach wroga Eurotrip Władca Pierścieni (wszystkie 3 części) Ong Bak Basen i to chyba wszystkie najlepsze według mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinomaniak Re: Fajne Filmy IP: 81.210.32.* 17.01.05, 22:00 To chyba bedzie RAMBO 1, RAMBO 2, RAMBO 3, RAMBO 4. Ale zwała :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Szatan Re: Fajne Filmy IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 22:05 Rzecz Jasna jednym z nilicznych fajnych filmów jakie się do tej pory ukazały na ekranach telewizorów oraz kin jest "The Lord Of The Rings"(Władca Pierścieni- gdyby jakiś debil nie wiedział:D) no i ten film jest zdecydowanie najlepszym jaki Kiedykolwiek powstał. Jeżeli ktoś się z tym nie zgadza to znaczy że nie rozumie fantastyki, geniuszu Mistrza Tolkiena i wogule jest jeb***ty do kwadratuu i niech se strzeli minetke:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: were Re: Fajne Filmy IP: 81.210.32.* 17.01.05, 22:13 "trzy fiutki i ona jedna "!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jejson™ Re: Fajne Filmy IP: 81.210.32.* 17.01.05, 22:49 The Lord og the Ring (wszystkie części) - najlepsza trzecia Eurotrip Mrówki w gaciach - Parcie na tarcie Odkupienie Ong Bak Rrrrr: Kiedy jaja miały kły Wróg u bram pewnie znalazło by sie jeszcze troche fajnych filmow, ale teraz mi nic do głowy nie przychodzi wiecej.Jak mi sie przypomni to dopisze. Pozdro !!!! Narka !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jejson™ Re: Fajne Filmy IP: 81.210.32.* 02.02.05, 14:10 Oszukać przeznaczenie Klątwa Wróg u bram Krucjata Bourne Troja Kroniki Ridicka American Pie (wszystkie częsci) Pewnie za pare dni dopisze jeszcze pare, bo teraz mi sie nudzi i sobie ogladam. Narka !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzinks Re: Fajne Filmy IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 00:19 fucking nurs 3 school girls 2 lody na patyku black in white 33 1/3 oma sex swinger party chapter 4 i wiele inych z ciekawego kina akcji i zawsze przpelnionego zawrotna predekoscia akcji i przebiegirm akcja pozdrawiamcinka z wypozyczalni www.xnxx.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: Fajne Filmy IP: 80.51.54.* 31.01.05, 22:58 ej amma pytanie.bo ja bardzo szukam lodow n apatyku" masz moze?? lub wiesz gdzie mozna dostac ten film??bardzo by mi na tym zalezalo..daj znac jakos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Farmazoon Re: Fajne Filmy IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 07:22 ROADTRIP AMERICAN PIE SCARY MOVIE THE RING ŻÓŁTODZIOBY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deliquente Re: Fajne Filmy IP: 82.177.97.* 18.01.05, 09:17 The lord of the rings Przepowiednia teksty.gildia.pl/kormak/fortean/mothman_recenzj Człowiek w ogniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Fajne Filmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 21:44 najlepszy film to "teksanska masakra piłą mechaniczną" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LILI Re: Fajne Filmy IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.05, 22:13 SZÓSTY ZMYSŁ, ZIELONA MILA, ZŁY ZAKRĘT, TEKSAŃSKA MASAKRA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Fajne Filmy IP: 80.51.54.* 31.01.05, 09:58 wszystkich filmow nie chce mi sie wymieniac ale ostatnio widzialem ju-on The grudge (klatwa wersji japonskiej)film zajebisty ogladajac go malo brakowalo abym sie nie posral ze strachu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!!!!!!!!!!! Re: Fajne Filmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 11:09 Statek widmo dziewczyna z sąsiedztwa Odpowiedz Link Zgłoś
krwawa.mery Re: Fajne Filmy 31.01.05, 12:21 Wredne dziewczyny Ring Zgromadzenie Powiedz tak Jak stracic chłopaka w 10 dni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: &fanka& Re: Fajne Filmy IP: 80.51.54.* 31.01.05, 19:34 Najlepsze filmy jakie obejrzałam to: Harry Potter (wszystkie trzy części, czekam z niecierpliwością na Czarę Ognia.:)..) Władca Pierścieci(też wszystkie części:D) Chicago Pamiętnik Księżniczki 2:Królewskie zaręczyny Pojutrze Troja Lemony Snicket:Seria Niefortunnych Zdarzeń Upiór w operze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: Fajne Filmy IP: 80.51.54.* 31.01.05, 23:00 Statek milosci ring szosty zmysl mrowki w gaciach ostroznie z dziewczynami porky mlodzi gniewni i bardz bardzo bardzo chciaabym obejrzec lody na patyku;)macie moze????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinoman Re: Fajne Filmy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.02.05, 19:29 PULP FICTION!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwwwwwwwwww Re: Fajne Filmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 20:10 PULP FICTION ZDECYDOWANIE SUPER KILL BILL TEŻ I JACKIE BROWN WŁADCA PIERSCIENI OCZYWIŚCIE TEŻ KRUCJATA BOURNA KRÓL ARTUR EFEKT MOTYLA I WIELE INNYCH Odpowiedz Link Zgłoś
www.chelmno.net Re: Fajne Filmy 01.02.05, 19:41 Władca Pierścieni Troja Aleksander Polskie: Chłopaki nie płaczą Poranek Kojota MC2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ########ona Re: Fajne Filmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 17:55 Dirty Dancing Dziewczyna z sąsiedztwa Wredne dziewczyny A walk to remember Catch me if you can I dużo innych filmów.... ale te są najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Fajne Filmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 09:43 Dzien świra Odpowiedz Link Zgłoś
shiwa_91 Re: Fajne Filmy 17.04.05, 11:23 *SERIA NIEFORTUNNYCH ZDARZEŃ. *NIGDY W ŻYCIU. *SZÓSTY ZMYSŁ. *KOLEŚ W ŻÓŁTYCH GACIACH *ALI G Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Franciszek Re: Fajne Filmy IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 12:00 KIDS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bella mafia my dzieci z dworca zoo piąty element bellisima miasteczko south park człowiek w ogniu leon zawodowiec KIDS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! regium for a dream!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Fajne Filmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 12:51 Ja uwielbiam "Zabójczą broń" wszystkie częsci, "Władcę Pierścieni" również wszystkie części, "Amelię", "Osiem kobiet" itd, natomiast niecierpię obu części "Pamiętnika księżniczki, bo nie dość że głupie, to sie nie zgadza z książką... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Fajne Filmy IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 20:39 a kto oglądał 13 duchów??(mówie zajebiste) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psss! Re: Fajne Filmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 23:18 Dzień próby Forest Gump Piła Żywot Briana Fight Club Las Vegas parano Jackie Brown 21 gram Traffic Human traffic Pulp Fiction Po za tym polecam na ale kino filmy Stanleya Kubricka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: Fajne Filmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 23:19 no i jeszcze Złe wychowanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Fajne Filmy IP: 217.153.62.* 19.04.05, 10:14 na mnie "Złe wychowanie" również zrobiło ogromne wrażenie. Ostatnio widziałam też "Bliżej"...Film, na który nie powinno się iść ze swoją drugą połówką,ale powinno sie go obejrzeć. Po takim kinie bardziej docenia się swój związek;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pss Re: Fajne Filmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 13:57 hehe też widziałem bliżęj niedawno i zgadzam się z Tobą film robi wrażenie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WdS Re: Fajne Filmy IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.05.05, 18:34 How High, Żółtodzioby, Scary Movie, Not Another Ten Movie - To nie jest kolejna komedia dla kretynów, RRRrrr, Friday i Next Friday, Romeo Musi Umrzec, Szybcy i Wsciekli, Za szybcy Za wsciekli, Biker Boyz, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DxO Re: Fajne Filmy IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 18:01 Klatka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habibi Re: Fajne Filmy IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.05, 20:51 "blair witch project"(1),"żółtodzioby" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Fajne Filmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 00:41 oczywiscie ze The LorD Od tHE RinGs i nie ma lepszego..procz tego jeszcze Frida i za wszelka cene(tego ostatniego nie doceniłam na poczatku) i "prosta historia" ale i tak władca rulez! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Fajne Filmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 15:00 wszystkie czesci wladcy pierscieni Odpowiedz Link Zgłoś
diablica1985 Re: Fajne Filmy 13.06.05, 22:24 polecam the grudge(klątwa),zgromadzenie,zły skręt,the creep(lęk),boogeyman- warte obejrzenia Pozdro dla wszystkich:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Fajne Filmy IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 15.06.05, 22:55 Naprawdę polecam jeden z nowszych filmów a dokładniej R-POINT.Bardzo ciekawy i do końca nie wyjasniony :D.Rowniez dobre filmy to SIŁA STRACHU,PIŁA i.t.p Odpowiedz Link Zgłoś