Dodaj do ulubionych

Żakinada w LO1!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 17:01
jutro żakinada w Lo1 ak myślicie jak będzie??ja akurat tego nie lubie bo jak
wychodze ze szkoły to śmierdze i wogóle!A wy????
Obserwuj wątek
    • Gość: ona Re: Żakinada w LO1! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 17:25
      ja też nie lubię żakinad ale to będzie moja pierwsza w LO więc ciekawe jek
      będzie>>>
      • Gość: anka Re: Żakinada w LO1! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 17:54
        mi sie wogóle nie chce isc jutro do szkoly, slyszalam ze bedzie rzeznia
        • m2uy Re: Żakinada w LO1! 27.01.05, 17:55
          no ja tez zakinad nie lubie :) w zeszlym roku nie bylem i w tym tez mnie nie
          bedzie :)
          • Gość: ytrewq Re: Żakinada w LO1! IP: 81.210.32.* 27.01.05, 18:01
            a ja słyszałem ze ZS2 nie zostanie odwiedzone przez maturzystow z LO - szkoda.
            zawsze to jakas ucieczka od lekcji i atrakcja, pozdro dla J.T. ;)(czarka :P)
            • Gość: rysio Re: Żakinada w LO1! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 22:27
              ja nie zamierzam isc do budy chociaz jeszcze na zakinadzie nie bylam,ale wiem ze
              bedzie masaja
              • Gość: Terminator Re: Żakinada w LO1! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 23:55
                Będzie można odwiedzać tylko Gimnazja...porażka!!! A tak wogóle to nie mam
                ochoty jutr robić z siebie pośmiewiska...
                • Gość: x Re: Żakinada w LO1! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 10:03
                  Żakinada może być całkiem fajną imprezą, po warunkiem, że zorganizują ją
                  ludzie, którzy maja ciekawy pomysł. Bieganie po korytarzach i rozpylanie octu
                  to naprawdę dno, a poza tym świadczy o poziomie tzw. maturzystów, którzy za
                  kilka miesięcy mają zamiar złożyć egzamin DOJRZAŁOŚCI... Przemyślcie sprawę!!!!
                  • Gość: do x Re: Żakinada w LO1! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 17:52
                    mam nadzieje ze ty tak postopisz jak ja miamlem zakinade to moglem sobie
                    pozwolic leicec w kulki z nauczycielami i bylo wypas oni mysleli ze to zarty a
                    to bylo naprawde:D a pozatym to po 4 latach trzeba sobie odbic:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka