Gość: ktoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 17:01 jutro żakinada w Lo1 ak myślicie jak będzie??ja akurat tego nie lubie bo jak wychodze ze szkoły to śmierdze i wogóle!A wy???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ona Re: Żakinada w LO1! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 17:25 ja też nie lubię żakinad ale to będzie moja pierwsza w LO więc ciekawe jek będzie>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Żakinada w LO1! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 17:54 mi sie wogóle nie chce isc jutro do szkoly, slyszalam ze bedzie rzeznia Odpowiedz Link Zgłoś
m2uy Re: Żakinada w LO1! 27.01.05, 17:55 no ja tez zakinad nie lubie :) w zeszlym roku nie bylem i w tym tez mnie nie bedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ytrewq Re: Żakinada w LO1! IP: 81.210.32.* 27.01.05, 18:01 a ja słyszałem ze ZS2 nie zostanie odwiedzone przez maturzystow z LO - szkoda. zawsze to jakas ucieczka od lekcji i atrakcja, pozdro dla J.T. ;)(czarka :P) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysio Re: Żakinada w LO1! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 22:27 ja nie zamierzam isc do budy chociaz jeszcze na zakinadzie nie bylam,ale wiem ze bedzie masaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terminator Re: Żakinada w LO1! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 23:55 Będzie można odwiedzać tylko Gimnazja...porażka!!! A tak wogóle to nie mam ochoty jutr robić z siebie pośmiewiska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Żakinada w LO1! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 10:03 Żakinada może być całkiem fajną imprezą, po warunkiem, że zorganizują ją ludzie, którzy maja ciekawy pomysł. Bieganie po korytarzach i rozpylanie octu to naprawdę dno, a poza tym świadczy o poziomie tzw. maturzystów, którzy za kilka miesięcy mają zamiar złożyć egzamin DOJRZAŁOŚCI... Przemyślcie sprawę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do x Re: Żakinada w LO1! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 17:52 mam nadzieje ze ty tak postopisz jak ja miamlem zakinade to moglem sobie pozwolic leicec w kulki z nauczycielami i bylo wypas oni mysleli ze to zarty a to bylo naprawde:D a pozatym to po 4 latach trzeba sobie odbic:D Odpowiedz Link Zgłoś