Dodaj do ulubionych

komis kolo quzni

IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 15:06
bylam tam dzis bo chcialam sprzedac telefon powiedzieli mi ze w przyszlym
tygodniu bo teraz nie maja kasy, poszlam do innego komisu bo mam tam
znajomego (nie chcialam tam sprzedawac komy) i on mi powiedzial ze tam na
dworcowej czesto mowi ze nie maja kasy i ze nie beda dlugo miec... co jest
grane???????????????????????
Obserwuj wątek
    • Gość: !DiVeR! Re: komis kolo quzni IP: 81.210.32.* 10.02.05, 20:37
      Gó.. jest grane!!!! Ty nie rozumiesz ze ktoś rozkręca działalność i nie ma
      kasy. Komis na ulicy podmórnej istnieje juz kupe czasu. A tamci goście z niego
      tylko go oczerniają, bo nie mogą znieść, że ktoś stworzył dla nich konkurencję.
      Poprostu boją się o własną dupę. Pozdro dla ziomala z TEL-KOM :D
      • Gość: !DiVeR! Re: komis kolo quzni IP: 81.210.32.* 11.02.05, 18:26
        Sorry za pomyłke KOM-TEL :P MAX SUCKS :D
    • Gość: Marcin Re: komis kolo quzni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 20:59
      To pewnie Ci testpoint powiedzial, Mariusz napewno wezmie od ciebie ten tel w przyszlym tygodniu !
    • Gość: kom -tel Re: komis kolo quzni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.05, 23:28
      Nie odrazu rzym zbudowano. jak kasy niema to niemożna kupować -> proste to
      nawet jest, jak mam to kupuje no nie zawsze trafi na tego co kilka dni wstecz
      był i mu mówiłem że za kilka dni kupię , sorki za taką sytuację ale staram się
      jak mogę. styczeń lichym misiącem był jak każdy wie. w lutym już jest lepiej,
      kupuję te telefoniki których niemam i staram się nie dublować zakupów,
      staram się reklamować swoją firmę aby kasa kręciła się i abym mógł zadowolić
      każdego, lecz nie wszystkich się da... :((
      apropos z jakim telefonikiem byłaś.. ?

odnośnie komisu na podmurnej to jest całkowita racja konkurecja mu się urodziła
      i chłopaki prubują mi reklamę zrobić maxymalnie negatywną żeby się mi
      nieudało.. ale nie odpuszczę tak szybko.

odnośnie kasy to skąd oni mogą wiedzieć kiedy ja będe mieć?? paranoja na maxa..
      zresztą czego mogłem się po nich spodziweać jak antyreklamy..
      • Gość: klient zadowolony Re: komis kolo quzni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.05, 23:34
        apropos mało ludzi wie że tam jest SERWIS GSM, jak ktoś by chciał simlocka
        sciągnąć czy menu polskie wgrać, jakiekolwiek naprawy także są wykonywane (
        naprawy zalanych i martwych telefoników także), karty startowe i doładowania. w
        odróżnieniu od testpointa na podmurnej w komisie na dworcowej klient w
        zasadzie obsługiwany jest na miejscu a jeżeli nie to w jak najszybszym czasie.
        pozdrawiam KOM TEL :)
        • Gość: Janek Re: komis kolo quzni IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 18:18
          Osobiście mam juz dosc tych MAX'ów i testpointa. W KOM TEL w ogole nieco bardziej atrakcyjne ceny i mozna sie dogadac. PoZdrO!
    • Gość: !DiV! Re: komis kolo quzni IP: 81.210.32.* 14.02.05, 19:11
      Komis Max to kaszana, a przedewszystkim tam śmierdzi. KOM-TEL rządzi. MAX był
      fajny dopóki ziomal z KOM-TELU pracował. Boże nigdy nie zapomne tego wykładu na
      temat Radka 9500 :D Jeszcze raz pozdro
      • Gość: zadowolona Re: komis kolo quzni IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 20:09
        poszlam sobie do kom0telu w czwartek chyba i powiedzili mi ze nie maja kasy ale
        ze za moj tel dostane X zl w innym komisie na placu wolonosci chcieli mi dac
        40zl mniej i za tel ktory chcialam kupic musialam jeszcze 30zl wiecej zaplacic
        wpadlam na pomysl wymiany poszlam znow do KOM-TEL i bezproblemu sie dogadalam i
        naprawde dostalam tyle ile bylo mowy na poczatku tylko zainwestowalam w nowy
        tel pozniej potrzebowalam cos co zostawilam w moim starym i bez problemu moglam
        to sobie zobaczyc!! tak trzymac!!!!!! pozdro
        • Gość: HAPPY ALLL Re: komis kolo quzni IP: 81.210.32.* 15.02.05, 11:11
          POZDRAWIAM ALLLLL WSPÓŁPRACA I TYLKO WSPÓŁPRACA ROZGADUJCIE O NIM WSZĘDZIE -
          też mi się tam podoba, koleś spox faktycznie nie zawsze ma kase na zakup
          telefoników ale z wymianą niema problemu.
    • vendetta82 Re: komis kolo quzni 15.02.05, 13:08
      MAM PYTANIE - CZY DOSTANE TEZ TAM, W TYM NOWYM KOMISIE KABELEK DO TELEFONU
      (ZEBY Z KOMPEM POLACZYC)? CHODZI O SAMSUNGA C-100. JAKA BYLABY CENA?
      DZIEKUJE!
      POZDRAWIAM!
      • Gość: free Re: komis kolo quzni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 00:45
        pewnie że dostaniesz, jak niema na miejscu to na zamówienie cena 40 zł.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka