Gość: ANONIM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 10:26 Piszcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hitler Re: CO SADZICIE O ROMIRZE W LISEWIE ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 17:18 Romir to największa speluna po tej stronie galaktyki!!! Jeśli lupicie opierać sie o świeżo opszczanych ścianach lub tańczyć przy tej wieśniackiej muzie to serdecznie zapraszam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Hitlera Re: CO SADZICIE O ROMIRZE W LISEWIE ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 15:24 Synu Twoja znajomość ortografii jest na poziomie o wiele niższym niż warunki w tej knajpie. Błagam skończ tę podstawówkę - na Boga masz już 30 lat !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANONIM Re: CO SADZICIE O ROMIRZE W LISEWIE ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 16:52 Niewiem czy bylo to do mnie!!!A ja nie jestem twoim synem i nie bede!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!!! Re: CO SADZICIE O ROMIRZE W LISEWIE ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 09:37 Romir!!!!!! żygam jak widze tych ludzi co tam chodzą, w ogóle tam nie ma klasy i śmierdzi, never, never, never tam nie pójde Odpowiedz Link Zgłoś