Dodaj do ulubionych

NAJLEPSZY PERKUSISTA

• Gość: lider Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 21:36
      Darek G., pseudonim Dave Grohl, z zespołu The Down's :)
      • Gość: Dave Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: 81.210.32.* 23.06.05, 09:24
        Lider za kilka lat to może mogę sie ubiegać o taki tytuł i możemy pogadać
        ewentualnie jak zmienisz nazwę i będziesz szukał WOKALISTY. A jak tam zdrowie
        po wczorajszym?
    • Gość: MJM Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 13:55
      REMEK FILARSKI!!! Ostatnio mialem okazje sluchac jak cwiczyl w szkole muzycznej-
      koles jest wielki,nie wiedzialem ze na zwyklym zestawie perkusyjnym mozna
      wyczyniac takie cuda.
      • Gość: Bryllant Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 15:41
        HAZY
    • Gość: Karolina Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 18:15
      Dla mnie zawsze najlepiej dawał radę ZIELONY....Piękny jest jak gra....
      Aż ciepło się robi.Pozdowienia Kochanie!
    • Gość: max Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 14:43
      oczywiście Siux!niedość że zajebiście gra to i zajebiście wygląda!do
      schrupania!!!!
      • Gość: Bryllant Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 12:43
        HAZY
    • Gość: ffg Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 15:43
      Siux
    • Gość: arek Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: 81.210.32.* 23.07.05, 21:02
      kiełbas.o.n.
      • Gość: Absolut Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 23:22
        Przemek Filarski-koles jest dobry,slysze go jak codziennie wali w szkole
        muzycznej,naprawde na zestawie robi fajne rzeczy...
    • Gość: szamanka Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 15:35
      Jesli chodzi o Remka Filarskiego...jestem na tak!;) Co prawda teraz wiekszosc
      czasu przebywa w innym miescie, ale, jako ze jestesmy sasiadami, czesto
      "czestowana" byłam porcjami dobrego bebnienia. wielu perkusistow moglabym
      wymieniac, ale Wam chodzi konkretnie o Chełmno i okolice:)

Ps. A propos pałkerów... [*] dla Krzysztofa "Docenta" Raczkowskiego, byłego
      perkusisty Vadera.
    • Gość: !!!! Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 15:48
    • Gość: Ziom Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 00:26
      Każdy poczciwy i znający se choć troche na muzyce a nie na bezsensownym waleniu
      lub kopiowaniu innych zespołó wie że najlepiej na perkusji sie sprawuje Stary i
      poczciwy SIUX.

Ma sie grabelke i wyczucie to sie umie grac:>

Pozdro zjebusie neapolitański ekipa!!
    • Gość: serpenty Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: 81.210.32.* 29.08.05, 21:07
      A ja ostatnio słyszałem jak gra ten chłopak co gra z arogansami i jeszcze w
      jakiś innych zespołach. JEstem w szoku. Grał sam bez zespołu. Chyba godzine
      słuchałem. Nie mogłem się nadziwić. Kto nie słyszał niech żałuje. Pozdrowienia
      dla niego jak kolwiek on sie zwie.
      • Gość: minolta Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: 81.210.32.* 13.09.05, 17:48
        Matt Sorum z ganzów jest dobry hehe, ale tak na poważnie z naszego regionu to
        ten chłopak z Arogance i Waldek S. z Bydgoszczy. Dobry jest też ten co gra z
        Drenem. Reszta to kicha, słabiutko, słabiutko.
        • Gość: Krzyzak Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 10:19
          Ja to se mysle ze ten z Arogansow to bardziej wali niz gra (z reszta jak ta
          cala reszta naszych "bebniarzy") Kochani zeby byc dobrym perkusista najpierw
          trzeba nauczyc sie techniki gry. A czy w przypadku tych tam Siuxow i calej tej
          reszty mozemy mowic o jakiej technice, o jakims pojeciu muzycznym????Przecierz
          oni nic nie robia tylko wala a bebny...
          Oczywiscie kazdy moze byc dobrym perkusista w zespole rockowym bo cala
          filozofia gry w takich kapelach sprowadza sie glownie do akcentowania tylko
          mocnych czesci taktu w metrum 4/4 i to tyle. Wiec ja uwazam ze w przypadku
          perkusisty rockowego nie mozna powiedziec ze jest dobry mozna jedynie
          powiedziec ze jest "dobry":)
          • Gość: serpenty Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: 81.210.32.* 14.09.05, 16:31
            Co ty Krzyżak możesz wiedzieć. Jak tak piszesz to widac jakiś jest znawca.
            Ciekawe jak byś ty się sprawdził w rockowym graniu uhhheeee heeeeh. By cie
            posadzili za perkusja to bys se lokcie powychaczal. Dlaczego obrazasz innych?
            Zazdroscisz czy nie masz pojecia? A poza tym na tyn forum nie gadamy tylko o
            rokowym waleniu w perkusje, tylko kto jest ogólnie dobry. Polecam jeszcze raz
            Kube z Arogansów i pozdrowienia dla reszty chłopaków. Krzyżak chciał bym żebyś
            posłuchał jak on gra sam, ćwiczy. Lub idź na koncert innego zespoołu z którym
            on gra lżejszą muzę. Nie wali w metrum tylko pływa po rytmach i do tego ma
            technike dlatego chcetnie go biorą do różnych zespołów. Robi dobrą robote, a
            nie bezmyślnie stuka. Pamietam go jeszcze z dawnego zespołu "czarna wuda",
            ciekawe czy widziałeś tam technike. Jak nie to ślepy, czy jakiś jesteś. Właśnie
            mamy jak piszesz w okolicy takich co walą ino mocniej, zgodzę sie z toba. Ale o
            nich to szkoda gadać tu.
            • Gość: Krzyzak Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 16:26
              Boze kolego ja nie obrazam nikogo z tych perkusistów,a jednie moge obrazic
              autorów niektorych komentarzy...
              Co do mojej wiedzy na temat gry na perkusji to musze Ci powiedziec ze tak sie
              akurat zlozylo ze 5 lat temu skonczylem Akademie Muzyczna w Gdansku wlasnie w
              klasie instrumentów perkusyjnych, a jesli Ty piszesz ze kolega z
              Arogance "plywa po zestawie" to niestety nie masz racji.(tzn. moze i plywa ale
              technicznie bardzo slabo)
              Panowie zanim napiszecie ze jakis perkusista z Chełmna i okolic jest dobry to
              proponuje posluchac sobie takich zespolów jak Triball Tech, Allana Haldswortha
              czy solowych projektów Dave Weckla, Virgilla Donatiego, Czarka Konrada czy
              Tomka Losowskiego... POZDRAWIAM
    • m2uy Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA 14.09.05, 21:13
      Pedro
      • m2uy Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA 24.09.05, 20:17
      • m2uy Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA 24.09.05, 20:18
        jo, pedro jest najlepszy !!
        zgadzam sie !!
        popieram !! PEDRO !!
    • Gość: Ona Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: 81.210.32.* 01.10.05, 13:24
      HEJ! POSZUKUJE PERKUSISTY DO ZESPOLU! JEST KTOS MOZE CHETNY? JAK CO TO NA E-
      MAIL: ja369@op.pl POZDRO
    • Gość: nemesis Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.05, 23:31
      najlepszym perkusista bez watpienia kaczy z NNZR jest po prostu zajebisty ku..
      pozdro dla niego i jego grupy!!!!
      • Gość: Bloom Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: 81.210.32.* 02.10.05, 12:31
        Czy ktoś ma na sprzedaż perkusję ?
        • Gość: O\/O Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 20:12
          Bloom podaj maila to pogadamy o tej perkusji.
    • Gość: DZONY BRAWO Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 13:19
      MOIM ZDANIEM NAJLEPSZYM PERKUSISTA JEST MŁODY HAZY
      • Gość: AC DC Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 13:20
        ZGADZAM SIE NIŻLE WALI W TE GARY
        • Gość: BIEDRONA Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: 81.210.32.* 11.10.05, 16:40
          Może jeszcze wymienisz Kazika z Brzozowa. Gdzie ci hazy dobrze gra? Albo sadoś
          czy jak on tam ma. Co wy tu wogle piszecie. Kilka osób tu wypisanych to dobrwi
          perkusiści ale miejcie troch umiaru. Chyb że to jakieś dzieciaki, albo kumple
          wypisują co się chcą podlizać. Proponuje wam zrobić konkurs perkusyjny.
          uchhhhee he he. Ciekawe jakby powypadali wasi faworyci.
          • Gość: siwy Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 03.11.05, 01:20
            Ta pani ma rację .Ja znam w tym mieście 3 no może 4 perkusistów którzy
            zasługują na jaką kolwiek ocenę.Są to ludzie którzy dobrze się znają
            niezazdroszczą nikomu umiejętności przedewszystkim sobie a najważniejsze co ich
            łączy to zamiłowanie do gry na tym pzepieknym instrumęcie.Każdy z nich gra min
            8 lat i przez ten okres grali i grają cześciej lub rzadziej bardzo ubolewają
            nad tym ale "życie".Pomimo tego mają zespoły i czynnie grają .
            pozdro dla JAKUB,REMIGIUSZ,MARIUSZ,TOMASZ
            • Gość: MARVIT Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: 82.139.154.* 06.11.05, 15:59
              Pan kolega Siwy ma całkowitą rację i możemy tylko żałować ze nie słychać ich
              zbyt często w CCH zwłaszcza Remka bo z tego co wiem to Mitas okresowo pojawia
              się na chełmińskiej scenie.
              POZDRAWIAM {także perkusyjnych rżeźników:}
          • Gość: Kamila Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 12:48
            Myślę,że na miano najlepszego perkusisty zasługuje Sadol,daje czadu jak nikt.
            Pozdro dla niego:)
            • Gość: my Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 16:43
              najlepsi:
              steven adler i mike portnoy
              • Gość: Monika Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 06.11.05, 18:52
                oczywiscie ze Cozy Powell
                • Gość: Marcel Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: 82.139.154.* 13.11.05, 21:45
                  Mysle ze Mitas i Remas- nawet sie rymuje:)
    • m2uy Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA 13.11.05, 22:01
      Grzegorz Kleszczyński z HOUNSIS ukrywający się pod pseudonimami "Czarna Mamba",
      "Kominiarz", "Black Star", "Kenijczyk", "Wojownik w Kolorze Węgla" :)
      nie no żartuje :)
      wielkie pozdro dla HOUNSIS z Grubna od fana z Grubna :)
      • Gość: Dorota Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 10.01.06, 17:56
        oczywiście,że najlepszy jest Pedro"Czarna Mamba"hih:)
    • Gość: Pozdro Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 14.11.05, 00:15
      Sadowski Sebuch
      • Gość: HELA Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: 81.210.32.* 30.11.05, 17:39
        O jeny, jenyy. Sebuś najlepszy. Ciekawe w czym, bo napewnio nie w pejkuśje.
        Chyba że ponosić to moze....
    • Gość: ruda Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.dsl.zen.co.uk 08.01.06, 18:00
      siux oczywiscie!pozdro cc rules!
    • Gość: raffi Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.brda.net 09.01.06, 21:24
      jeszcze nie najlepszy,ale wszystko przed nim...no kto? oczywiscie Dominik
      Kirys...
      • Gość: ROBINSON Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: 81.210.32.* 13.01.06, 11:08
        Szukam perkusisty do zespołu wokalno-instrumentalnego
        z własnym sprzętem. Wiek nie więcej niż 22lata. Tylko
        poważne oferty !!! kont: mark_85@tlen.pl gg:1146128
      • Gość: ROBINSON Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: 81.210.32.* 13.01.06, 11:14
        Poszukuję perkusisty do zespołu wokalno-instrumentalnego
        z własnym sprzętem. Wiek nie więcej niż 22 lata. Tylko
        poważne oferty !!! Kontakt: mark_85@tlen.pl gg: 1146128
    • Gość: venom Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 15:18
      hazy HAZY HAZY HAZY HAZY HAZY HAZY cyka zaje fajnie
    • Gość: ja Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.mofnet.gov.pl 01.02.06, 08:28
      jadnym z najlepszych perkusistow jest kuba mądry!!!!!!!!!!a hazy mlody niech
      poćwiczy wybijać 16-tki ! i tak nigdy sie nie nauczy
      • Gość: hooles Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: 81.210.32.* 06.02.06, 20:33
        Ja też uważam ze kuba jest jednym z lepszych perkusistów w kraju. I w cale nie
        przesadzam. Ma swoj styl grania, co jest bardzo ważne. Sam jestem muzykiem i od
        dawna obserwuję poczynania Kuby. Zresztą ci co go choć trochę znają badx z nim
        grali, wiedzą ze sporo potrafi. Pozdro dla niego, zycze dalszych sukcesow i
        wytrwalosci w dazeniu do celu. A co do mlodych perkusistow: cwiczcie, cwiczcie
        i cwiczcie. Gadaniem wiele nie zwojujecie.
        • Gość: Muzyk Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: 82.139.154.* 21.02.06, 21:52
          Boże człowieku czy Ty wiesz co Ty napisales???? Najlepszym perkusista w
          kraju:)??
          Jeśli w tym wątku padają takie stwierdzenia to nie wiem czy jest sens w ogole
          sie wypowiadac...
          Moze powiem tak: jeden koles tam fajnie napisal ze tak naprawde w Chełmnie nie
          ma dobrych perkusistów...no moze poza nauczycielem klasy perkusji w szkole
          muzycznej.A więc wszelkie kandydatury jakie tu rozpatrujecie powinniscie
          wybierać sposród uczniów tej szkoly...
          • Gość: goomez Re: najlepszy perkusista IP: 80.51.206.* 22.02.06, 10:21
            co chłopie gadasz on może jest dobry ale nie aż tak żeby nauczać wiem cośoty
            mbo o mnie uczy on jest nie sumienny i nie odpowiedzialny on tylko zbija na tym
            hajs i nic se z tego nie robi pomyśl zanim coś napiszesz
            • Gość: Muzyk Re: najlepszy perkusista IP: 82.139.154.* 22.02.06, 11:59
              Moze i zbija hajs, moze i jest nawet (jak twierdzisz) jest niesumienny ale za
              to jest dobry, i na pewno najlepszy w miescie- skoro taki jest temat tego
              wątku. Bo zeby byc dobrym perkusista trzeba miec (pomijajac sam "warsztat")
              tzw."pojecie o muzyce", a nie walic jak baran w bebny w kapeli rockowej byle
              bylo glosniej i jak najbardziej efektownie.
              Trzeba takze miec odrobine pokory. Bo przypuszczam ze należysz do tej grupy
              perkusistow których szkola muzyczna zawiodła- bo tu się nie wali na pałe w
              bębny tylko co?- werbelek, technika, dwójeczki, wibrafonik i nutki trzeba
              znac:) ciężka sprawa…a wielu z tych rasowych bębniarzy tak zachwalanych tu na
              forum pewnie nut na oczy nie widziało no ale co z tego. Liczy się „efekt
              koncowy”- a wiec rasowy koncert w RONDZIE
              POZDRAWIAM
              • Gość: goomez Re: najlepszy perkusista IP: 80.51.206.* 23.02.06, 16:20
                do ronda przyjde posłuchać wszystkich zespołów ale ty u niego nie grałeś wiec
                nie wiesz jaki on jest a zresztą czy ty jesteś perkusistą
                ja gram u niego 6 rok to moge coś powiedzieć
    • Gość: Jax Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.easynet.de 12.02.06, 15:20
      W Chełmnie nie ma dobrych aktywniej grających perkusistów, dobrzy już nie grają
      albo wyjechali z tej dziury
    • Gość: adi31 Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: 81.210.32.* 13.02.06, 01:51
      Uważam jak niektorzy na tym forum że w Chełmnie brak jest dobrych perkusistów
      niektórzy są poprawni naprawde dobry perkusista gra w orkiestrze z Iławy i
      jeszcze jeden z Brodnicy grają dobrze technicznie pozdro dla wszystkich
      lepszych i gorszych w tym fachu
    • Gość: ZNAJOMY Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.mofnet.gov.pl 21.02.06, 15:41
      Z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ Kuba Mądry!!!!!!GRAŁEM KIEDYŚ Z NIM!jest najlepszy!pozdro kuba!
      • Gość: Kokon Re: Najlepszy Perkusista IP: 81.210.32.* 21.02.06, 19:52
        Witajcie!!!
        Przeglądam wasze forum i fajny wątek tu macie :-)
        Macie dobrego bębniarza w mieście. To fakt.
        Stary fumfel bo gra już z 10 lat.
        Nie jeden piękny koncert zagrał!!!
        Pozdro Kuba - jacko.
    • Gość: goomez z zespołu A Re: najlepszy perkusista IP: 80.51.206.* 21.02.06, 18:32
      ja jestem najlepszy na świeci
      • Gość: mortal Re: najlepszy perkusista IP: 80.51.206.* 23.02.06, 16:26
        słyszałem cię kilka razy jesteś naprawde dobry p.s. pozdro dla całego zespołu
        A.S.I.
        • Gość: George Bush Re: najlepszy perkusista IP: 80.51.206.* 26.02.06, 10:53
          Jesteś naprawde dobry nie słyszałem lepszego Mam jeszcze do ciebie pytanie
          kiedy ołyta??
          • Gość: goomez Re: najlepszy perkusista IP: 80.51.206.* 27.02.06, 08:13
            Płyta w Czerwcu ale będzie to nielegal wiec wiesz cięzki dostępna bedzie można
            ją kupić na naszej stronie www za cene 10zł aha i jeszcze jedno piątkowy
            koncert odwolaliśmy ze wzgledu na pobyt Ali w szpitalu wiec wiesz jek to jest
            nie miał kto zaśpiewać z Buskiem
            • Gość: Maniek W. Re: najlepszy perkusista IP: 80.51.206.* 27.02.06, 12:41
              A maćie może jakieś demo lub coś w tym stylunajlepsza była by piosenka "Samotny
              dzień" lub "Iluzja"
              • Gość: goomez Re: najlepszy perkusista IP: 80.51.206.* 27.02.06, 12:45
                Niestety tych utworów nie mamy ale mamy utwór scary jak chcesz to przyjdz na
                nasząsalke prób wiesz chyba gdzie ona jest
    • Gość: Pokorny autor Dajcie se spokój... IP: 82.139.154.* 12.03.06, 12:21
      Wszystkich specjalistów i fachowców zapraszam na stronkę:
      www.virgildonati.com/media_videos.php
      Aaaaaaa i życzę troche pokory...
      • Gość: FANNNNNNN Re: Dajcie se spokój... IP: 82.139.154.* 31.03.06, 19:29
        Hehe w końcu ktoś kto się zna na rzeczy...
        Virgil Donati!!! Uczcie się chłopaki!!!
        • Gość: Nikt Re: Dajcie se spokój... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 07:03
          Oj,wątek traktuje o mieszkańcach Chełmna grających na perce i tyle...
          Po co zaraz porównywać ich z zawodowcami.
          A zamotać sie mogą wszyscy...na koncercie na żywo,koleś z blinków nie nadążał z
          tępem np........

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka