Dodaj do ulubionych

SOLARIA W CHEŁMNIE

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 14:44
W KTÓRYM NAJLEPSZE LAMPY/CENY
Obserwuj wątek
    • Gość: MARTA Re: SOLARIA W CHEŁMNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 16:25
      WSZEDZIE JEST PO 1zł ALE CHYBA NAJLEPSZE JEST TO NA GRUDZIADZKIEJ (DUZE ŁUŻKO)
      I CALKIEM MILA OBSLUGA
      • Gość: brat :D siostry :D Re: SOLARIA W CHEŁMNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 13:24
        ja nie robie tu remlamy ale to solarium na skodowsiem kolo sklepu ARO jest najlepszy
      • Gość: jk Re: SOLARIA W CHEŁMNIE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 14:31
        Po pierwsze nie wszędzie jest po 1zł, po drugie na Grudziądzkiej jest niejedno
        solarium, po trzecie duże "łÓżko" nie oznacza dobre "łÓżko"
        • Gość: marta Re: SOLARIA W CHEŁMNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 10:10
          co bawisz sie w odliczanke??????????????????????????? mialam na mysli SOLEO a
          duze lóżko jest najlepsze wg. mnie !!!!!!!!!!!!!!!1 ZADOWOLONY
          • Gość: jk Re: SOLARIA W CHEŁMNIE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 13:24
            Po pierwsze: jak widać najwyraźniej bawię się w (jak Ty to
            nazwałaś) "odliczankę";
            Po drugie: Nikt nie jest jasnowidzem żeby wiedzieć, że chodzi Ci akurat o Soleo;
            Po trzecie: To, że według Ciebie duże łóżko jest najlepsze nie znaczy, że tak
            musi być, ponieważ nie wielkość się liczy ale jakość :P
            Po czwarte: Nie mam z czego być zadowolony...bo głupio byłoby się cieszyć
            z "dziwnego społeczeństwa".
            Ale ku Twojej uciesze (mojej tymbardziej) dziś wyjeżdżam z Polski, więc nie
            fatyguj się żeby odpisać na mój post ponieważ nie będę zadawał sobie trudu żeby
            tu zaglądać.
    • Gość: asia`` Re: SOLARIA W CHEŁMNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 11:18
      Nowe lampy są w Carli wiec dorze mozna sie opalic polecam
    • www.chelmno.net Re: SOLARIA W CHEŁMNIE 11.03.05, 15:40
      Mi się wydaje, że im większa moc lamp i krótszy czas opalania to kolor skóry
      jest pomarańczowy? A to wyglada ochydnie!
    • Gość: er Re: SOLARIA W CHEŁMNIE IP: *.idea.pl 12.03.05, 12:18
      stojące są najlepsze jedno jest w donatelli, drugie w carli-tylko mozna zemdlec
      jak za długo
    • Gość: MarioM3 Re: SOLARIA W CHEŁMNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 12:37
      Spytajcie Olkę
      • Gość: n Re: SOLARIA W CHEŁMNIE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 17:29
        Myślę, że żółty kolor skóry spowodowany jest raczej jakimiś tendencjami danej
        osoby, oraz spożyciem beta karotenu (nie wiem czy dobrze napisane).
        Przynajmniej tak mi się wydaje-mogę się mylić.
        Jeśli chodzi o to czy wybierać "stojące" czy też "leżące" to ja zdecydowanie
        wole stojące ponieważ ciało opala się bardziej równomiernie. Minusem jest
        mniejsza wygoda oraz to, że rzeczywiście można zemdleć.
        Pozdrawiam
        • Gość: Dr.marzena.ibisz Re: SOLARIA W CHEŁMNIE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.05, 18:42
          Zdecydowanie DONATEELA!!
    • Gość: Gosia Re: SOLARIA W CHEŁMNIE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 07:37
      Bardzo dobrze opalana na rynku sa nowe lampy.I jest taniej bo 80gr.
    • Gość: seba Re: SOLARIA W CHEŁMNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 09:46
      zapytajcie Sulimy. ona była na wszystkich.
      • Gość: dominik Re: SOLARIA W CHEŁMNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 09:47
        i jej chyba mozg wypaliło
    • Gość: ?????? Re: SOLARIA W CHEŁMNIE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 14:18
      Uważam, że stojące solaria są najlepsze.Opalasz sie równomiernie,możesz się
      pokręcić.Fakt, że jak za długo to kręci się w głowie.Ja chodzę do Carli.Tam
      mają bardzo często zmieniane lampy :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka