Gość: AAA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 14:44 W KTÓRYM NAJLEPSZE LAMPY/CENY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MARTA Re: SOLARIA W CHEŁMNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 16:25 WSZEDZIE JEST PO 1zł ALE CHYBA NAJLEPSZE JEST TO NA GRUDZIADZKIEJ (DUZE ŁUŻKO) I CALKIEM MILA OBSLUGA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat :D siostry :D Re: SOLARIA W CHEŁMNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 13:24 ja nie robie tu remlamy ale to solarium na skodowsiem kolo sklepu ARO jest najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: SOLARIA W CHEŁMNIE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 14:31 Po pierwsze nie wszędzie jest po 1zł, po drugie na Grudziądzkiej jest niejedno solarium, po trzecie duże "łÓżko" nie oznacza dobre "łÓżko" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: SOLARIA W CHEŁMNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 10:10 co bawisz sie w odliczanke??????????????????????????? mialam na mysli SOLEO a duze lóżko jest najlepsze wg. mnie !!!!!!!!!!!!!!!1 ZADOWOLONY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: SOLARIA W CHEŁMNIE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 13:24 Po pierwsze: jak widać najwyraźniej bawię się w (jak Ty to nazwałaś) "odliczankę"; Po drugie: Nikt nie jest jasnowidzem żeby wiedzieć, że chodzi Ci akurat o Soleo; Po trzecie: To, że według Ciebie duże łóżko jest najlepsze nie znaczy, że tak musi być, ponieważ nie wielkość się liczy ale jakość :P Po czwarte: Nie mam z czego być zadowolony...bo głupio byłoby się cieszyć z "dziwnego społeczeństwa". Ale ku Twojej uciesze (mojej tymbardziej) dziś wyjeżdżam z Polski, więc nie fatyguj się żeby odpisać na mój post ponieważ nie będę zadawał sobie trudu żeby tu zaglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia`` Re: SOLARIA W CHEŁMNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 11:18 Nowe lampy są w Carli wiec dorze mozna sie opalic polecam Odpowiedz Link Zgłoś
www.chelmno.net Re: SOLARIA W CHEŁMNIE 11.03.05, 15:40 Mi się wydaje, że im większa moc lamp i krótszy czas opalania to kolor skóry jest pomarańczowy? A to wyglada ochydnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Re: SOLARIA W CHEŁMNIE IP: *.idea.pl 12.03.05, 12:18 stojące są najlepsze jedno jest w donatelli, drugie w carli-tylko mozna zemdlec jak za długo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarioM3 Re: SOLARIA W CHEŁMNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 12:37 Spytajcie Olkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: SOLARIA W CHEŁMNIE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 17:29 Myślę, że żółty kolor skóry spowodowany jest raczej jakimiś tendencjami danej osoby, oraz spożyciem beta karotenu (nie wiem czy dobrze napisane). Przynajmniej tak mi się wydaje-mogę się mylić. Jeśli chodzi o to czy wybierać "stojące" czy też "leżące" to ja zdecydowanie wole stojące ponieważ ciało opala się bardziej równomiernie. Minusem jest mniejsza wygoda oraz to, że rzeczywiście można zemdleć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.marzena.ibisz Re: SOLARIA W CHEŁMNIE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.05, 18:42 Zdecydowanie DONATEELA!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: SOLARIA W CHEŁMNIE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 07:37 Bardzo dobrze opalana na rynku sa nowe lampy.I jest taniej bo 80gr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: SOLARIA W CHEŁMNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 09:46 zapytajcie Sulimy. ona była na wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominik Re: SOLARIA W CHEŁMNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 09:47 i jej chyba mozg wypaliło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?????? Re: SOLARIA W CHEŁMNIE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 14:18 Uważam, że stojące solaria są najlepsze.Opalasz sie równomiernie,możesz się pokręcić.Fakt, że jak za długo to kręci się w głowie.Ja chodzę do Carli.Tam mają bardzo często zmieniane lampy :) Odpowiedz Link Zgłoś