Dodaj do ulubionych

Wymiana młodzieży

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 11:11
Piszice czy pojechanie na wymiane młodzieży ma sens czy raczej nie... Może
ktoś z was ma już był na niej i chciałby napisać jak tam było to piszcie jak
najwięcej...
Obserwuj wątek
    • Gość: _milenka_ Re: Wymiana młodzieży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 11:13
      nie pojechanie tylko wyjazd <lol>
    • Gość: Biała Re: Wymiana młodzieży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 11:13
      milenko troszke śmiesznie napisałaś pojechanie hahaha pozdro dla ciebie laska
      papa
      • Gość: x Re: Wymiana młodzieży IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 19:13
        Byłem i wiem. Fajnie spędzony czas. Napewno dużo lepiej niż na jakiejś koloni
        czy biwaku. Bez przerwy coś robisz. Rozrywki jest mnóstwo. A najfajniejesze są
        wieczory. Mam nadzieje, ze sie domyslacie dlaczego. ;)
        • Gość: ja Re: Wymiana młodzieży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 20:47
          a wyjasnijcie mi,na czym to polega??
          • Gość: :-) Re: Wymiana młodzieży IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 22:12
            Na wymianie polsko-niemieckiej było tak. Wyjeżdżasz do Niemiec. Tam
            przydzielają Ci osobę, u której śpisz, żywisz się, z którą wychodzisz do szkoły
            itd. W szkole oraz wolny czas możesz spędzać z resztą osób z Polski, które tam
            pojadą. Oni zapewniają Wam tam różne rozrywki. Ogółem jest fajnie.
            Następnie ja kilka miesięcy Niemcy przyjeżdżają do Polski. Nocują w Europejskim
            Centrum Wymiany Młodzieży. Tam też ich żywią. Ty tylko czasami
            zapraszasz "swojego" Niemca na kolację, czy też obiad. Zależnie od tego ile
            macie czasu itp. Tutaj również są zapewnione różne rozrywki. Zwiedzanie
            ciekawszych miast, miejsc, ogniska...różnie. Wolny czas, który Wam zostaje
            organizujecie sobie jak tylko się Wam podoba.
            Świetna okazja by podszlifować swój angielski bądź niemiecki. Polecam wymianę.
            Naprawdę mile spędzony czas.
            Jeśli masz jeszcze jakieś pytania z chęcią na nie odpowiem. Pozdrowionka!
            • Gość: uczestniczka Re: Wymiana młodzieży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 16:35
              Ja tez byłam i powiem tylko tyle,ze było swietnie.jezeli chodzi o te wszystkie
              wycieczki to były nudne(chyba kazdy był w bydgoszczy czy Gdansku),wieczory za to
              super!
              • Gość: ... Re: Wymiana młodzieży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 13:14
                wieczory na wymianie sa swietne tylko wiecznie jestes zmeczony
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka