Dodaj do ulubionych

STRZELANINA NA RYBAKACH !!!!

24.05.05, 14:23
Słyszeliscie o tym? Ponoć grali w rosyjska ruletke, ale jest podejrzenie ze
sie po prostu polocili przy kartach....debile!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: xx Re: STRZELANINA NA RYBAKACH !!!! IP: 81.210.32.* 24.05.05, 14:35
      debil to ty zastanów sie co piszesz
      • Gość: :-( Re: STRZELANINA NA RYBAKACH !!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 14:46
        nikogo nie powinno to interesować kto z kim dlaczego kiedy i za ile!!! po
        prostu stało się i niech spoczywa w spokoju.
        • Gość: gość Re: STRZELANINA NA RYBAKACH !!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 11:44
          Brak mi słów dla takich ludzi grać w rosyjską ruletke nafukowali się białkiem i
          trawą i odpie..ło w bani jednemu żenada dlamnie to prości ludzie tylko
          ciągle robią jakieś chachmenty z narkotykami sterydami itp.do roboty się wziąść
          a nie łatwy brudny szmal
          • Gość: [*] Re: STRZELANINA NA RYBAKACH !!!! IP: 81.210.32.* 27.05.05, 13:52
            dajcie już spokój- co się stało to się nie odstanie ....
            [*] za Marcina P.
            • Gość: 20 Re: STRZELANINA NA RYBAKACH !!!! IP: 81.210.32.* 30.05.05, 09:48
              MARCIN BYŁ DOBRYM CHŁOPAKIEM, ŚWIETNYM KOLEGĄ CI KTÓRZY GO ZNALI NAPEWNO ZAWSZE
              BĘDĄ GO NOSIC W SERCU I MILE WSPOMINAĆ.
              • Gość: M.M. Re: STRZELANINA NA RYBAKACH !!!! IP: 81.210.32.* 30.05.05, 16:27
                Masz rację, a wiadomość o jego śmierci udeżyła we mnie jak kula w łeb. Czy nie mogli pograć sobie w ganianego albo w klasy? Dziwni ludzie...
    • Gość: trbht] Re: STRZELANINA NA RYBAKACH !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 21:35
      o.k ja nie chce mówić ale z nam całą prawde i to nie było na żadnych
      rybkach ..... nie bedę mówił gdzie bo to uważam za nie stosowne ps. sorrka za
      byki !! <papapa> :(((((((((((((((
      • Gość: M.M. Re: STRZELANINA NA RYBAKACH !!!! IP: 81.210.32.* 30.05.05, 22:54
        Ja też :P
      • Gość: mała Re: STRZELANINA NA RYBAKACH !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 09:28
        ja sądzę że Marcin sam by tego nie zrobił. znałam go i nawet mieszkam na
        rybakach. ja w to do teraz nie mogę uwierzyć.Jak ci sk..... mogli mu to zrobić
        przecież całe życie było przed nim!!!!!
    • Gość: c Re: STRZELANINA NA RYBAKACH !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 15:27
      c
      • giti Re: STRZELANINA NA RYBAKACH !!!! 16.06.05, 12:26
        Tak się kończą nieodpowiedzialne zabawy... Szkoda, bo z tego co piszecie
        odszedł świetny chłopak.
    • Gość: burek ogórek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 15:12
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: KamilaS Re: STRZELANINA NA RYBAKACH !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 15:51
        Sam jestes pustak!!! Nawet nie wiesz jaka to jest wielka tragedia, a ty co
        odwalasz? Lapiej zastanów sie co piszesz, bo szkoda dla ciebie miejsca na tym
        watku. Marcin był wspaniały , ale niestety juz go nie ma, a tobie oko do tego.
        Nie mieszaj się w cudze nieszczęscie.
      • Gość: pan O Re: STRZELANINA NA RYBAKACH !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 19:30
        ogórku zamadry to ty nie jestes bys sie wstydzil pisac takie rzeczy Gdybym
        wiedzial kim jestes ty odrazu bym cie walil w pizd. poniewaz dobrze znalem
        Cinka
    • Gość: znajomek Re: STRZELANINA NA RYBAKACH !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 11:19
      Marcin P. był swietnym człowiekiem znałem go dobrze to co sie stało walnęło
      mnie jak młot on by tego sam sobie nie zrobił...nie rozpisujcie się ze pustak
      itd jesli go nie znaliscie był odpowiedzialnym człowiekiem....zycie przed nim
      było miał plany na przyszłość.....nie on to sobie zrobił.....niech spoczywa w
      spokoju...odszedł wielki człowiek...ale patrzy na nas z góry...CINUŚ mamy cie w
      sercach.....
      • Gość: BOG Re: STRZELANINA NA RYBAKACH !!!! IP: 81.210.32.* 17.06.05, 20:41
        Z nieba? A tam jest tez miejsce dla debili?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka