IP: *.idea.pl 19.06.05, 16:22
Co myślicie o skate(skejtach)?
Bo chciałbym być jednym z nich,ale nie wiem jak oni sa postrzegani przez was..
Obserwuj wątek
    • Gość: wiem co mowie Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 16:36
      sk8 sa po peostu zajebisci!!!!! ale muszisz byc prawdziwym sk8, a nie ubierzesz
      dreski i sie wozisz. prawdziwi sk8 sa the best!! ja Ci radze bierz sie za te
      ciuszki, laski same sie wtedy pzylepia. pozdro
      • Gość: susser Re: SkAtE IP: 81.210.32.* 19.06.05, 22:51
        Zgadzam sie, ale szkoda że w Chełmnie nie ma prawdziwych skate`ów.
        • Gość: susser Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 22:56
          tez zgadzam sie w zupełnosci z Toba w Chełmnie nie ma prawdziwych skate!!!!!
    • Gość: barnie rubble Re: SkAtE IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 19.06.05, 21:29
      skate ?? skate to taki co bryka na desce, na rolkach, robi konkretne wrzuty, lub
      coklwiek związanego ze skate , a nie taki co sobie poprostu wskoczy w szerokie
      ciuszki... tacy co tylko chodzą w szerokich szmatach to są brudasy, wożą sie jak
      lamusy i nie mają pojecia o desce, rolkach itp. :) dziekuje
      • Gość: xxx Re: SkAtE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 09:42
        zgadzam sie poprostu pozerki!!!
        • Gość: Darkstarr Re: SkAtE IP: 81.210.32.* 20.06.05, 13:41
          buahahahahawy ku.. macie pojęcie.... Jasne że su prawdziwi skejci, pzrd dla
          nich , Grzenio odłóż kolażówe :P
    • Gość: trond Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 15:08
      zapamietajcie sobie młodziaszki ze prawdziwego skate-a nie poznaje sie po
      ubiorze tylko po poziomie jaki prezentuje na desce- tak sie składa ze większość
      najlepszych na świecie reprezentują styl zupełnie sprzeczny z oklepanym do
      zrzygania skate-owym stylem lumpowym i chwała im za to.
    • Gość: Kasiulka Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 16:40
      sk8:)swietna sprawa,ale tylko jezeli to czujesz...jesli nie to nie pozuj na
      kogos kim nie jestes:)))osobiscie bardzo lubie sk8-ow i ich styl:)pozdro 4 all
    • Gość: girl Re: SkAtE IP: 81.210.32.* 20.06.05, 22:36
      TY Autor , to troche nie tak podchodzisz do tego wszystkiego chyba... Po
      pierwsze co chesz robić aby być skejtem jeździć na rolkach desce czy bmx? Osobą
      nazywaną mianem skejta nie staje sie z dnia na dzień..." bo ja chciałbym byc.."
      heheh poje..e.
      • Gość: bfx Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 00:30
        ja ubieram sie na luzaka, pocykam czasem na desce ,ale nie uwazam sie
        za "skejta" :P

nazwa 'skate' wziela sie chyba jak sie nie myle od "skateboarding" ,a z czego
        wiem skateboarding zapoczatkowala amerykanska kultura "punk"-owa (nie wiem czy
        dobrze pamiętam)
        :P
        • Gość: almost Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 14:14
          no dokladnie - okreslenie skate zrodzilo sie z deskorolki a deskorolka u swoich
          korzeni byla utorzsamiana z muzyka punk. takze co wy do ch..a gadacie o
          skejtach??? jezeli wskoczysz w duze portki zarzucisz jakies smycze na szyje to
          bedziesz ku.. zwyklym pozerkiem - najlepszym przykladem jest chyba nam
          wszystkim dobrze znana ekpia AJS TIMOWCÓW ktorzy pieknie to odzwierciedlaja :)
          PZDR dla zajawkowiczow - ciemnej gwizdy hehe!!! "SALA BALEJ KUM SZALOM
          ZIOOOOOM!!!" heh
          • Gość: 4ever Re: SkAtE IP: 81.210.32.* 22.06.05, 11:02
            no właśnie SKATE OR DIEEEEEE !!! buahaha
          • Gość: fff Re: SkAtE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 12:33
            to co myslisz o skejtach tak na prawde??krytykujesz ich??bo nie rozumiem...ale
            spoko bez wyzwisk pzdr all
            • Gość: bfx Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 15:58
              lol "AJS TIMOWCY" - heh
              taa, kupili kilka puszek sprayu do rowerow i "wrzuty" robia na zabytkach, zero
              kultury, zerowy poziom...
              poubierali sie wiesniaki w ciuchy z "BAJBUSA" na szeroko i udaja "skejtow"..

wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd...
              • Gość: ktoś Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 21:18
                ej sory bfx ale jestem ciekawy jak Ty wyglądasz go krytykujesz raperów w
                daszkach (!), sk8tów i np jak myślisz o dziewczynach poubieranych na luz
                a może jeszcze przeszkadzają Ci ludzie śmigający na bmxach i deskach bo chyba
                też to Cię drażni! (odpisz)!
                • Gość: bfx Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 14:01
                  krytykuje raperow w daszku(czyt,lamusow)
                  krytykuje "ajs timowcow"(czyt.lamusow)

gratZ! dla ludzi na bmx i deskorolkach (tych ktorzy umia to robic i robia to z
                  zamilowania a nie dla szpanu)

gratZ! dla lasek "poubieranych na luz" jezeli maja ciekawe charaktety
            • Gość: fff Re: SkAtE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 12:04
              do almost-> odpowiedz mi na pytanie..
              • Gość: almost Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 14:23
                krytykuje jedynie pozerow ktorzy chca byc skejtami dla szpanu. trzeba czuc to
                co sie robi i robic to z prawdziwej ZAJAWY, a nie z jakiegos nowego trendu
                bycia fajnym skejcikiem!!! ci ktorzy jaraja sie jakims z tych sprotow (tak na
                serio) wiedza o co mi chodzi. PRAWDZIWOSC + ZAJAWA - o to w tym
                chodzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: hahaha Re: SkAtE IP: 81.210.32.* 23.06.05, 14:35
                  Hahhaha, jaka zwała! niezły z ciebie spec <hahaha> koleś rozjebał*ś sam siebie
                  tą mądrą wypowiedzią, YEAH: PRAWDZIWOSC + ZAJAWA. chłopaku to jest żenujące,
                  ale za to śmieszne <buahahahaahah> hehe, ku**a skejci sie znaleźli
                  • Gość: fff Re: SkAtE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 17:20
                    a ty ku*** kim jestes od komentowania??!! może on tak czuje, kolej na ciebie
                    wypowiedz sie madrze ippotem my bedziemy to oceniac..!
                • Gość: fff Re: SkAtE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 17:19
                  zajebiscie:) w 100% sie z toba zgodzę.obojetnie kim jestes pozdro for you, 3m
                  sie!naraa
                  • Gość: ktoś Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 15:57
                    (do bfx)sory ale np ja ubieram się na luz i niemi sądzić czy mam ciekawy
                    charakter poprostu jestem sobą i np wiem że Velo niejest pie..nym raperem z
                    daszkiem jakimś pozerem czy lamusem i jestem ciekawa bardzo jak ty wyglądasz i
                    chętnie bym cię poznała i byśmy pogadali co sądzimy o tym a co o tym to co ty
                    na to ?
                    • Gość: dewon song heheh Re: SkAtE IP: 81.210.32.* 24.06.05, 16:59
                      Ku.. Almost bardzo dobrze napisał, on jest jednym z tych którzy to czują i huj
                      wie co pisze bo nie robi "tego co robi " od wczoraj :] pzdr ziom
                      Salamajkumszalon Ziom heheh
                    • Gość: fff Re: SkAtE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 18:32
                      najporzadniejszy wydaje mi sie tu almost.zajebiscie sie wypowiada.moze pogadamy
                      kiedys co na te i owe tematy co??pzdr
                      • Gość: almost Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 01:34
                        jadnak kilka osob mnie tutaj rozumie, ale jak widac nie wszyscy. ja to odbieram
                        w taki sposob a ze ktos mnie za to krytykuje to mnie to pie... ja tam jestem
                        otwarty na kazdego rodzaju konwersacje heh.
                        • Gość: fff Re: SkAtE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 23:53
                          to kiedy sobie podyskutujemy??
              • Gość: =Km$+ Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 08:35
                Do BfX-JeXdZiŁEm Na DekU 2 LaTa.JuZ NiE MOGE JeźDzIĆ,AlE DaLeJ SiE TaK
                UbIeRam,A Ty KUTASIE TyLkO PiE..Sz.CiEkAwE JaK Ty WyGlĄDaSz!!??
                KaZdEgo KrYtYkUjEsZ A Sam W DoM u SiEdZisZ I Na cZaCiE SmIgAsZ I SwOjE
                MąDrOsCiE PiSzEsZ-ZaStAnOw SiE LaMuSiE!
                • Gość: Niezły Ziomek Re: SkAtE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 23:03
                  I tak najlepszym sk8 w CCH jest k...a DEMBEK
                  AHA i jeszcze Rybaniec tez jest dobry
                  BOŻEE.......Rybaniec jest the best!
                  • Gość: jemdziś Re: SkAtE IP: 81.210.32.* 09.08.05, 10:22
                    co z nigo za skejt ??? k..wa hehe
            • Gość: Swiecie si Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 16:15
              na kolana lamusy i pale ciagnac mozecie tylko z tym waszym pie..niem
    • Gość: błee Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 18:52
      gdybys naprawde chcial byc skatem to bys sie nie pytal innych tylko bys nim
      byl kretynie... nienawidze takich pozerow... nie jestem skatem ale co z tego?
      nie mam nic przeciwko nim. ale takie świrnięte ludzie jak ten tu kur*a lizus i
      pozer to mnie dobijają no po prostu zaraz ide do kibla rzygnąć...
      • Gość: Korek Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 08:24
        a czy w cch są jakieś skejciary (niewiem jak to się pisze dla dziewczyn)
    • farmazoon Re: SkAtE 14.07.05, 15:11
      wszyscy jesteście pozerami!!!Co wy k...a chcecie z normalnych ludzi idiotów
      zrobić???Sranie w banie nikt z was skateem nie zostanie!!!!Pozdro dla
      przwdziwych i długoletnich skate- HH ziomali!!!RuleZZZZ!!!Er specta!!!ODM-
      RulezZZ!!!A wy szczeniaki do cyca mamy!!!Totalny idiotyzm!!!!
      • Gość: pyt Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 12:04
        ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!
        DRS wsciekly pies pojechal po wszystkich :D

pzdr.
    • Gość: kosiak Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 10:02
      a czy znacie jakieś skejciary w chełmnie?
      bo widziałem pare razy taką fajną dziewczyne w grupie chłopaków
      (wyglądali jak sk8ci) nieznam jej ale wydaje się zajebista zna ją ktoś?
      • Gość: xxx Re: SkAtE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 08:53
        taka ni za wysoka ni za niska??brazowe włosy do ramion?jesli o nia ci chodzi o
        ktotrej mowie to ona nie jest skejciara:p
        • Gość: kosiak Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 10:16
          ma takie dzikie oczy i wygląda na skejciare
          na pierwszy rzut oka wydaje się fajna
          zna ją ktoś? "xxx" jak ją znasz to napisz mi troche o niej
          • Gość: kosiak Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 18:32
            skoro niejest skejciarą to poco tak się ubiera
            a może ona jest dziewczyną któregoś z chłopaków z którymi się trzyma tylko
            którego? prosze jak ją znacie albo coś o niej wiecie to odpiszcie
            • Gość: do KOSIAK Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 18:55
              a jak ona wygląda? opisz...!!
              • Gość: kosiak Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 22:20
                zielono niebiesko szare oczy (dzikie spojrzenie), włosy do ramion (na ogół
                związane)
                zapamiętałem ją jak ma niebieskie (szerokie) spodnie któtką bluzkie na
                ramiączkach i błękitną bluze z kapturem
                widziałem ją z paroma kolesiami również luźno ubranych
                to wiecie już o kogo chodzi? jak znacie laske to napiszcie mi coś o niej
                intryguje mnie mocno :)
                • Gość: kosiak Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 11:15
                  wydaje mi się że mieszka albo na skłodzie bo często ją tam widuje albo na
                  koperasa gdzie widuje ją częściej
                  kto to jest ? wiem że ktoś musi wiedzieć o kogo mi chodzi!
          • Gość: xxx Re: SkAtE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 13:51
            dzikie oczy??nie wiem..mam jedna namysli ale to nie weim czy o nia ci
            chodzi...napisz dokladnie ktora to:)
            • Gość: kosiak Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 17:49
              to napisz o jaką ci chodzi
              • Gość: kosiak Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 14:44
                wczoraj ją widziałem na koperasa miała fajne sznurowadła takie ciemno niebiskie
                albo czarme z jaskrawym żółtym z daleka poznałem że to ona
                ma takie dzikie spojrzenie i jak zawsze uśmiechnięta przynajmniej za każdym
                razem co ją widze
                napiszcie mi coś o niej więcej...
    • Gość: Smooth Re: SkAtE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 10:52
      Chłopcze daj sobie spokój ze Skate'owaniem. Pewnie masz 10 lat i zero pojecia o
      całej sprawie. Ktoś już wcześniej mądrze napisał, że Skate'm nie zostaje się z
      dnia na dzien i ma rację. Kolesie, którzy bujaja się po CCH ubrani na szeroko
      to lamusy,pozerzy i również nie mają zielonego pojęcia o tym, mowa tu takze o
      AJSTIMOWCACH. Rozwala mie wyimaginowany przez Polaków stereotyp Skate'a, a
      mianowicie szerokie spodnie z rozporkiem przy łydkach, za duza bluza po
      starszym bracie, szerokie jak patelnia wiecznie rozwiązane buty noi ta muzyka,
      czyli Hip-Hop i Rap itp. a tak naprawdę to bzdura. Pierwsi kolesie smigający na
      desce w kaliforni nie ubraliby sie nigdy w szerokie spodnie. Tak naprawdę mieli
      stare, powycierane, przylegające go nogi jeansy i wcale nie słyszeli o bluzach
      z kapturem. Jarali sie punkrockowymi kapelami (The Offspring, Rage Against The
      Machine, Limp Bizkit itd.) Sam oobiście ne mam o tym żadnego pojęcia, w życiu
      sie stałem na desce, ani nie słuchałem takiej muzyki i nie zamierzam. nie mam
      nic do Sketeboard'erów, ale PRECZ Z LAMUSAMI !!!!!!! No.. to by było na tyle...
      lekko się rozpisałem, a i tak pewnie mało kto to zrozumie.
      • Gość: Karolina Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 20:59
        Rozpisałeś się,fakt..
        Popieram wszystkich,którzy robią cokolwiek z pasją.Deck,BMX,rolki,muzyka,taniec,
        śpiew,gra na skrzypcach...wszysto jedno,byle dobrze.A jak są podczas swoich
        zajęć ubrani to już chyba mało interesująca sprawa.

Do wszystkich,którzy próbowali uświadomić resztę o początkach
        skatebording'u.Ameryki nie odkryliście,przecież już ponad 10 lat temu w
        Chełmnie na desce wyskoczył Grzenio i nie koniecznie fascynował się wczesnym
        postpunkiem i nosił obcisłe wycierusy.Lećmy z biegiem czasu...
        początki,początkami-czsy obecne są inne.A szerokie spodnie jeszcze nikogo nie
        zabiły..
      • Gość: XXX Re: SkAtE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 22:11
        TO JESLI TWIERDZISZ ZE TEN KTO UBIERZE SZEROKIE CIUCHY TO OD RAZU OKRESLASZ GO
        MIANEM LAMUS, POZER...TO JAK TY SIE UBIWERASZ?PODOBNO NIE SZATA ZDOBI
        CZŁOWIEKA..NO ALE COZ...
        • Gość: Smooth Re: SkAtE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 22:40
          Ja swoje już napisałem. Drugi raz rozpisywać się nie będę, ale małe
          sprostowanie, a właściwe wytłumaczenie sensu sie przyda. A mianowicie... nie
          każdego kto ubierze się wszerokie spodnie nazywam lamusem, bo każdy może mieć
          swój jakiś upodobany styl i chwała mu za to. Przecież jakby wszyscy byli tacy
          sami to świat byłby nudny. Chodzi mi tylko o kolesi, którzy uważaja, że jeśli
          maja na sobie owe szerokie spodnie to są już Skate'ami z krwi i kosci i tak już
          zostanie. To nie prawda... no.. teraz to juz koniec.
          • Gość: jemdziś Re: SkAtE IP: 81.210.32.* 10.08.05, 00:56
            hehe
    • Gość: kosiak Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 10:09
      ja pie.. tańczyła na amfi wczoraj z innymi
      teraz wiecie która to??? napiszcie mi coś o niej...
      podobało mi się zajebiście... ona jest zajebista!!!
    • Gość: dmuh Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 16:06
      jakby nie patrzeć to kto pierwszy zaczął jeździć na desce??? odp PUNKI a teraz jestem skate bo jeżdze na desce jeśli tak myślicie jesteście idiotami
      • Gość: Blog Re: SkAtE IP: 81.210.32.* 23.08.05, 18:25
        jeździsz na desce ??? Jak sie zwiesz?? w chełmnie jeździ na desce okolo 7 osób
        ciekawe czy jesteś jednym z nich ...
    • Gość: ja Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 21:56
      widze że w cch jest wiele skejciar przynajmniej połowa z nich na takie się
      lansuje jak nie wieksza ich część, znam pare i sądze że są puste i próbują
      zabłysnąć rzeczami jakie mają a nie takimi jakie są.... co do tamtej laski to
      znam i wiem że jest inna nie jest taka pusta jest poprostu fajna ( przynajmniej
      taką ją znam):P
    • Gość: xxx Re: SkAtE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 19:55
      siema.mysle ze jestem troche starszy od wiekszosci wypowiadajacych sie tutaj
      osób i moze dlatego kiedy czytam takie teksty na forum nie wiem czy sie smiac
      czy płakac.jezdziłem na desce przez 6 lat z wszystkimi którzy zapoczatkowali to
      w chełmnie i po przeczytaniu wszystkich tych wypowiedzi i z własnej obserwacji
      moge jedynie powiedziec ze cały ten klimat w ciagu paru lat bardzo sie zmienił
      i to niestety nie na lepsze,a jest to poprostu wynikiem mody.liczy sie cała
      otoczka,a nie to co jest w tym wszystkim najwazniejsze... za wiele bym musiał
      sie tu rozpisywac wiec bede konczył.pozdro dla wszystkich prawdziwych z którymi
      zaczynałem i którzy kumają baze od lat-Kluka,Chrzanoś(spoczywaj w pokoju(*)
      Tomas,Geri,Sokół,Grygi,Emo,Ołów i kilku innych którzy sie przewineli i mieli
      przwdziwa zajawke,jeszcze raz pozdro
      • Gość: fff Re: SkAtE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 22:31
        a kim jestes??bo na pewno się znamy;-))
    • Gość: antynieperspirant Re: SkAtE IP: 81.210.32.* 07.09.05, 23:15
      świeta racja
    • Gość: zioło Re: SkAtE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 13:41
      spoko ludzie ale niewiecie skąt wzieli sie skate w Chełmnie
      hihihi.. piersi skejci w chelmnie zapoczątkowali ziomki z OMCS
      gdzie jeżdzili na wszystkim rolki deska piersze grafy itp.
      • Gość: ddd Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 14:19
        tys chyba na głowe upadł - pierwsza deska pojawiła sie na placu wolności
        !!!!!!!!! i potem było długo długo nic
        • Gość: omc s Re: SkAtE IP: 81.210.32.* 09.09.05, 16:24
          popieram ddd
        • Gość: dokladnie Re: SkAtE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 23:13
          na pw pojawila sie deska wiem bo tam mieszkam i najdluzej chlopacy jezdzili na
          pw nawet teraz zdarza sie ze ktos smiga na deske ale rzadko;/
    • Gość: dziewczyna Re: SkAtE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.05, 15:07
      noo właśnie żeby być skejtem nie wystarczy ubrac dresków i sie wozić jak taczka
      gnoju
      • Gość: dziewczyna... Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 16:05
        masz racje te puste laski co się wożą po cch to wraki ludzi, puste pudła
        próbujące zabłysnąć dresem a nie własną postawą. żal mi ich
        • Gość: mtb Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 11:25
          • Gość: mtb Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 11:28
            pozdro dla..........

• Gość: Laser Re: SkAtE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 01:24
      Prawdziwi "Skejci" wiedzą kto jest prawdziwym "skejtem". Reszta niech się kłóci.
    • Gość: ssss Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 16:49
      wypowiedz Lasera powinna zakończyc temat -krótko i na temat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka