Gość: Ciekawy IP: *.idea.pl 19.06.05, 16:22 Co myślicie o skate(skejtach)? Bo chciałbym być jednym z nich,ale nie wiem jak oni sa postrzegani przez was.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiem co mowie Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 16:36 sk8 sa po peostu zajebisci!!!!! ale muszisz byc prawdziwym sk8, a nie ubierzesz dreski i sie wozisz. prawdziwi sk8 sa the best!! ja Ci radze bierz sie za te ciuszki, laski same sie wtedy pzylepia. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: susser Re: SkAtE IP: 81.210.32.* 19.06.05, 22:51 Zgadzam sie, ale szkoda że w Chełmnie nie ma prawdziwych skate`ów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: susser Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 22:56 tez zgadzam sie w zupełnosci z Toba w Chełmnie nie ma prawdziwych skate!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barnie rubble Re: SkAtE IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 19.06.05, 21:29 skate ?? skate to taki co bryka na desce, na rolkach, robi konkretne wrzuty, lub coklwiek związanego ze skate , a nie taki co sobie poprostu wskoczy w szerokie ciuszki... tacy co tylko chodzą w szerokich szmatach to są brudasy, wożą sie jak lamusy i nie mają pojecia o desce, rolkach itp. :) dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: SkAtE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 09:42 zgadzam sie poprostu pozerki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darkstarr Re: SkAtE IP: 81.210.32.* 20.06.05, 13:41 buahahahahawy ku.. macie pojęcie.... Jasne że su prawdziwi skejci, pzrd dla nich , Grzenio odłóż kolażówe :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trond Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 15:08 zapamietajcie sobie młodziaszki ze prawdziwego skate-a nie poznaje sie po ubiorze tylko po poziomie jaki prezentuje na desce- tak sie składa ze większość najlepszych na świecie reprezentują styl zupełnie sprzeczny z oklepanym do zrzygania skate-owym stylem lumpowym i chwała im za to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiulka Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 16:40 sk8:)swietna sprawa,ale tylko jezeli to czujesz...jesli nie to nie pozuj na kogos kim nie jestes:)))osobiscie bardzo lubie sk8-ow i ich styl:)pozdro 4 all Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girl Re: SkAtE IP: 81.210.32.* 20.06.05, 22:36 TY Autor , to troche nie tak podchodzisz do tego wszystkiego chyba... Po pierwsze co chesz robić aby być skejtem jeździć na rolkach desce czy bmx? Osobą nazywaną mianem skejta nie staje sie z dnia na dzień..." bo ja chciałbym byc.." heheh poje..e. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bfx Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 00:30 ja ubieram sie na luzaka, pocykam czasem na desce ,ale nie uwazam sie za "skejta" :P nazwa 'skate' wziela sie chyba jak sie nie myle od "skateboarding" ,a z czego wiem skateboarding zapoczatkowala amerykanska kultura "punk"-owa (nie wiem czy dobrze pamiętam) :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: almost Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 14:14 no dokladnie - okreslenie skate zrodzilo sie z deskorolki a deskorolka u swoich korzeni byla utorzsamiana z muzyka punk. takze co wy do ch..a gadacie o skejtach??? jezeli wskoczysz w duze portki zarzucisz jakies smycze na szyje to bedziesz ku.. zwyklym pozerkiem - najlepszym przykladem jest chyba nam wszystkim dobrze znana ekpia AJS TIMOWCÓW ktorzy pieknie to odzwierciedlaja :) PZDR dla zajawkowiczow - ciemnej gwizdy hehe!!! "SALA BALEJ KUM SZALOM ZIOOOOOM!!!" heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4ever Re: SkAtE IP: 81.210.32.* 22.06.05, 11:02 no właśnie SKATE OR DIEEEEEE !!! buahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: SkAtE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 12:33 to co myslisz o skejtach tak na prawde??krytykujesz ich??bo nie rozumiem...ale spoko bez wyzwisk pzdr all Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bfx Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 15:58 lol "AJS TIMOWCY" - heh taa, kupili kilka puszek sprayu do rowerow i "wrzuty" robia na zabytkach, zero kultury, zerowy poziom... poubierali sie wiesniaki w ciuchy z "BAJBUSA" na szeroko i udaja "skejtow".. wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 21:18 ej sory bfx ale jestem ciekawy jak Ty wyglądasz go krytykujesz raperów w daszkach (!), sk8tów i np jak myślisz o dziewczynach poubieranych na luz a może jeszcze przeszkadzają Ci ludzie śmigający na bmxach i deskach bo chyba też to Cię drażni! (odpisz)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bfx Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 14:01 krytykuje raperow w daszku(czyt,lamusow) krytykuje "ajs timowcow"(czyt.lamusow) gratZ! dla ludzi na bmx i deskorolkach (tych ktorzy umia to robic i robia to z zamilowania a nie dla szpanu) gratZ! dla lasek "poubieranych na luz" jezeli maja ciekawe charaktety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: SkAtE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 12:04 do almost-> odpowiedz mi na pytanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: almost Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 14:23 krytykuje jedynie pozerow ktorzy chca byc skejtami dla szpanu. trzeba czuc to co sie robi i robic to z prawdziwej ZAJAWY, a nie z jakiegos nowego trendu bycia fajnym skejcikiem!!! ci ktorzy jaraja sie jakims z tych sprotow (tak na serio) wiedza o co mi chodzi. PRAWDZIWOSC + ZAJAWA - o to w tym chodzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: SkAtE IP: 81.210.32.* 23.06.05, 14:35 Hahhaha, jaka zwała! niezły z ciebie spec <hahaha> koleś rozjebał*ś sam siebie tą mądrą wypowiedzią, YEAH: PRAWDZIWOSC + ZAJAWA. chłopaku to jest żenujące, ale za to śmieszne <buahahahaahah> hehe, ku**a skejci sie znaleźli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: SkAtE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 17:20 a ty ku*** kim jestes od komentowania??!! może on tak czuje, kolej na ciebie wypowiedz sie madrze ippotem my bedziemy to oceniac..! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: SkAtE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 17:19 zajebiscie:) w 100% sie z toba zgodzę.obojetnie kim jestes pozdro for you, 3m sie!naraa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 15:57 (do bfx)sory ale np ja ubieram się na luz i niemi sądzić czy mam ciekawy charakter poprostu jestem sobą i np wiem że Velo niejest pie..nym raperem z daszkiem jakimś pozerem czy lamusem i jestem ciekawa bardzo jak ty wyglądasz i chętnie bym cię poznała i byśmy pogadali co sądzimy o tym a co o tym to co ty na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dewon song heheh Re: SkAtE IP: 81.210.32.* 24.06.05, 16:59 Ku.. Almost bardzo dobrze napisał, on jest jednym z tych którzy to czują i huj wie co pisze bo nie robi "tego co robi " od wczoraj :] pzdr ziom Salamajkumszalon Ziom heheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: SkAtE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 18:32 najporzadniejszy wydaje mi sie tu almost.zajebiscie sie wypowiada.moze pogadamy kiedys co na te i owe tematy co??pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: almost Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 01:34 jadnak kilka osob mnie tutaj rozumie, ale jak widac nie wszyscy. ja to odbieram w taki sposob a ze ktos mnie za to krytykuje to mnie to pie... ja tam jestem otwarty na kazdego rodzaju konwersacje heh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: SkAtE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 23:53 to kiedy sobie podyskutujemy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: =Km$+ Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 08:35 Do BfX-JeXdZiŁEm Na DekU 2 LaTa.JuZ NiE MOGE JeźDzIĆ,AlE DaLeJ SiE TaK UbIeRam,A Ty KUTASIE TyLkO PiE..Sz.CiEkAwE JaK Ty WyGlĄDaSz!!?? KaZdEgo KrYtYkUjEsZ A Sam W DoM u SiEdZisZ I Na cZaCiE SmIgAsZ I SwOjE MąDrOsCiE PiSzEsZ-ZaStAnOw SiE LaMuSiE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezły Ziomek Re: SkAtE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 23:03 I tak najlepszym sk8 w CCH jest k...a DEMBEK AHA i jeszcze Rybaniec tez jest dobry BOŻEE.......Rybaniec jest the best! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jemdziś Re: SkAtE IP: 81.210.32.* 09.08.05, 10:22 co z nigo za skejt ??? k..wa hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swiecie si Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 16:15 na kolana lamusy i pale ciagnac mozecie tylko z tym waszym pie..niem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: błee Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 18:52 gdybys naprawde chcial byc skatem to bys sie nie pytal innych tylko bys nim byl kretynie... nienawidze takich pozerow... nie jestem skatem ale co z tego? nie mam nic przeciwko nim. ale takie świrnięte ludzie jak ten tu kur*a lizus i pozer to mnie dobijają no po prostu zaraz ide do kibla rzygnąć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korek Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 08:24 a czy w cch są jakieś skejciary (niewiem jak to się pisze dla dziewczyn) Odpowiedz Link Zgłoś
farmazoon Re: SkAtE 14.07.05, 15:11 wszyscy jesteście pozerami!!!Co wy k...a chcecie z normalnych ludzi idiotów zrobić???Sranie w banie nikt z was skateem nie zostanie!!!!Pozdro dla przwdziwych i długoletnich skate- HH ziomali!!!RuleZZZZ!!!Er specta!!!ODM- RulezZZ!!!A wy szczeniaki do cyca mamy!!!Totalny idiotyzm!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyt Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 12:04 ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!! DRS wsciekly pies pojechal po wszystkich :D pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiak Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 10:02 a czy znacie jakieś skejciary w chełmnie? bo widziałem pare razy taką fajną dziewczyne w grupie chłopaków (wyglądali jak sk8ci) nieznam jej ale wydaje się zajebista zna ją ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: SkAtE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 08:53 taka ni za wysoka ni za niska??brazowe włosy do ramion?jesli o nia ci chodzi o ktotrej mowie to ona nie jest skejciara:p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiak Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 10:16 ma takie dzikie oczy i wygląda na skejciare na pierwszy rzut oka wydaje się fajna zna ją ktoś? "xxx" jak ją znasz to napisz mi troche o niej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiak Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 18:32 skoro niejest skejciarą to poco tak się ubiera a może ona jest dziewczyną któregoś z chłopaków z którymi się trzyma tylko którego? prosze jak ją znacie albo coś o niej wiecie to odpiszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do KOSIAK Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 18:55 a jak ona wygląda? opisz...!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiak Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 22:20 zielono niebiesko szare oczy (dzikie spojrzenie), włosy do ramion (na ogół związane) zapamiętałem ją jak ma niebieskie (szerokie) spodnie któtką bluzkie na ramiączkach i błękitną bluze z kapturem widziałem ją z paroma kolesiami również luźno ubranych to wiecie już o kogo chodzi? jak znacie laske to napiszcie mi coś o niej intryguje mnie mocno :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiak Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 11:15 wydaje mi się że mieszka albo na skłodzie bo często ją tam widuje albo na koperasa gdzie widuje ją częściej kto to jest ? wiem że ktoś musi wiedzieć o kogo mi chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: SkAtE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 13:51 dzikie oczy??nie wiem..mam jedna namysli ale to nie weim czy o nia ci chodzi...napisz dokladnie ktora to:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiak Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 17:49 to napisz o jaką ci chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiak Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 14:44 wczoraj ją widziałem na koperasa miała fajne sznurowadła takie ciemno niebiskie albo czarme z jaskrawym żółtym z daleka poznałem że to ona ma takie dzikie spojrzenie i jak zawsze uśmiechnięta przynajmniej za każdym razem co ją widze napiszcie mi coś o niej więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smooth Re: SkAtE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 10:52 Chłopcze daj sobie spokój ze Skate'owaniem. Pewnie masz 10 lat i zero pojecia o całej sprawie. Ktoś już wcześniej mądrze napisał, że Skate'm nie zostaje się z dnia na dzien i ma rację. Kolesie, którzy bujaja się po CCH ubrani na szeroko to lamusy,pozerzy i również nie mają zielonego pojęcia o tym, mowa tu takze o AJSTIMOWCACH. Rozwala mie wyimaginowany przez Polaków stereotyp Skate'a, a mianowicie szerokie spodnie z rozporkiem przy łydkach, za duza bluza po starszym bracie, szerokie jak patelnia wiecznie rozwiązane buty noi ta muzyka, czyli Hip-Hop i Rap itp. a tak naprawdę to bzdura. Pierwsi kolesie smigający na desce w kaliforni nie ubraliby sie nigdy w szerokie spodnie. Tak naprawdę mieli stare, powycierane, przylegające go nogi jeansy i wcale nie słyszeli o bluzach z kapturem. Jarali sie punkrockowymi kapelami (The Offspring, Rage Against The Machine, Limp Bizkit itd.) Sam oobiście ne mam o tym żadnego pojęcia, w życiu sie stałem na desce, ani nie słuchałem takiej muzyki i nie zamierzam. nie mam nic do Sketeboard'erów, ale PRECZ Z LAMUSAMI !!!!!!! No.. to by było na tyle... lekko się rozpisałem, a i tak pewnie mało kto to zrozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 20:59 Rozpisałeś się,fakt.. Popieram wszystkich,którzy robią cokolwiek z pasją.Deck,BMX,rolki,muzyka,taniec, śpiew,gra na skrzypcach...wszysto jedno,byle dobrze.A jak są podczas swoich zajęć ubrani to już chyba mało interesująca sprawa. Do wszystkich,którzy próbowali uświadomić resztę o początkach skatebording'u.Ameryki nie odkryliście,przecież już ponad 10 lat temu w Chełmnie na desce wyskoczył Grzenio i nie koniecznie fascynował się wczesnym postpunkiem i nosił obcisłe wycierusy.Lećmy z biegiem czasu... początki,początkami-czsy obecne są inne.A szerokie spodnie jeszcze nikogo nie zabiły.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: SkAtE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 22:11 TO JESLI TWIERDZISZ ZE TEN KTO UBIERZE SZEROKIE CIUCHY TO OD RAZU OKRESLASZ GO MIANEM LAMUS, POZER...TO JAK TY SIE UBIWERASZ?PODOBNO NIE SZATA ZDOBI CZŁOWIEKA..NO ALE COZ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smooth Re: SkAtE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 22:40 Ja swoje już napisałem. Drugi raz rozpisywać się nie będę, ale małe sprostowanie, a właściwe wytłumaczenie sensu sie przyda. A mianowicie... nie każdego kto ubierze się wszerokie spodnie nazywam lamusem, bo każdy może mieć swój jakiś upodobany styl i chwała mu za to. Przecież jakby wszyscy byli tacy sami to świat byłby nudny. Chodzi mi tylko o kolesi, którzy uważaja, że jeśli maja na sobie owe szerokie spodnie to są już Skate'ami z krwi i kosci i tak już zostanie. To nie prawda... no.. teraz to juz koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiak Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 10:09 ja pie.. tańczyła na amfi wczoraj z innymi teraz wiecie która to??? napiszcie mi coś o niej... podobało mi się zajebiście... ona jest zajebista!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dmuh Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 16:06 jakby nie patrzeć to kto pierwszy zaczął jeździć na desce??? odp PUNKI a teraz jestem skate bo jeżdze na desce jeśli tak myślicie jesteście idiotami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blog Re: SkAtE IP: 81.210.32.* 23.08.05, 18:25 jeździsz na desce ??? Jak sie zwiesz?? w chełmnie jeździ na desce okolo 7 osób ciekawe czy jesteś jednym z nich ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 21:56 widze że w cch jest wiele skejciar przynajmniej połowa z nich na takie się lansuje jak nie wieksza ich część, znam pare i sądze że są puste i próbują zabłysnąć rzeczami jakie mają a nie takimi jakie są.... co do tamtej laski to znam i wiem że jest inna nie jest taka pusta jest poprostu fajna ( przynajmniej taką ją znam):P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: SkAtE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 19:55 siema.mysle ze jestem troche starszy od wiekszosci wypowiadajacych sie tutaj osób i moze dlatego kiedy czytam takie teksty na forum nie wiem czy sie smiac czy płakac.jezdziłem na desce przez 6 lat z wszystkimi którzy zapoczatkowali to w chełmnie i po przeczytaniu wszystkich tych wypowiedzi i z własnej obserwacji moge jedynie powiedziec ze cały ten klimat w ciagu paru lat bardzo sie zmienił i to niestety nie na lepsze,a jest to poprostu wynikiem mody.liczy sie cała otoczka,a nie to co jest w tym wszystkim najwazniejsze... za wiele bym musiał sie tu rozpisywac wiec bede konczył.pozdro dla wszystkich prawdziwych z którymi zaczynałem i którzy kumają baze od lat-Kluka,Chrzanoś(spoczywaj w pokoju(*) Tomas,Geri,Sokół,Grygi,Emo,Ołów i kilku innych którzy sie przewineli i mieli przwdziwa zajawke,jeszcze raz pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: SkAtE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 22:31 a kim jestes??bo na pewno się znamy;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zioło Re: SkAtE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 13:41 spoko ludzie ale niewiecie skąt wzieli sie skate w Chełmnie hihihi.. piersi skejci w chelmnie zapoczątkowali ziomki z OMCS gdzie jeżdzili na wszystkim rolki deska piersze grafy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 14:19 tys chyba na głowe upadł - pierwsza deska pojawiła sie na placu wolności !!!!!!!!! i potem było długo długo nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dokladnie Re: SkAtE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 23:13 na pw pojawila sie deska wiem bo tam mieszkam i najdluzej chlopacy jezdzili na pw nawet teraz zdarza sie ze ktos smiga na deske ale rzadko;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna Re: SkAtE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.05, 15:07 noo właśnie żeby być skejtem nie wystarczy ubrac dresków i sie wozić jak taczka gnoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna... Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 16:05 masz racje te puste laski co się wożą po cch to wraki ludzi, puste pudła próbujące zabłysnąć dresem a nie własną postawą. żal mi ich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtb Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 11:28 pozdro dla.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laser Re: SkAtE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 01:24 Prawdziwi "Skejci" wiedzą kto jest prawdziwym "skejtem". Reszta niech się kłóci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssss Re: SkAtE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 16:49 wypowiedz Lasera powinna zakończyc temat -krótko i na temat Odpowiedz Link Zgłoś