Dodaj do ulubionych

KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPROSIĆ

21.06.05, 08:23
CZEKAM NA PROPOZYCJE ZESPOŁÓW KTORE CHCIELIBYŚCIE ZOBACZYĆ NA KONIEC WAKACJI
PODCZAS KONCERTU PLENEROWEGO NA "MUSZLI"
Obserwuj wątek
    • Gość: szamanka Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 10:05
      Marcinku, chyba nie musze mowic, prawda?! :) Pozdrawiam!
      • Gość: Chełmno Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: 81.210.32.* 21.06.05, 11:18
        Iron Maiden , Manowar, Hunter, Helloween - da sie załatwic ?? ;]

PS. a serio to fajnie by bylo gdyby przyjechał np Chainsaw z Bydzi .
        • Gość: take reggae grammy Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: 81.210.32.* 21.06.05, 15:14
          Paraliż z Torunia :]
    • Gość: Agatka15 Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 12:15
      Najlepiej ten koncert by byl na amfie bo tam jest wiecej miejsca a na koncert
      zaproscie DH, CELA NR.3, NAROKH, SENNA, LYDKE GRUBASA, CZY JAK TO TAM SIE PISZE
      to jest moja prosba a wsomie zaproscie kogo chcecie i tak wyjezdzam he buziaki
      pa pzdr.
    • Gość: xxx Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 13:00
      Fatum Moria !!! (byłe Unholy Pope)
      • Gość: Adrian Smith Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 14:10
        mysle ze jak pogadasz z Chainsołami i Mieczami to jest szansa ze zagraja unas
        jak co do moge ci dac na nich namiary .naprawde warto ich zaprosic !!!!!!!!!!
        • Gość: r Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 15:00
          faust again
          • Gość: lider Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 17:21
            proponuje zespół The Downs
            • Gość: Dorota Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 17:30
              Paraliż Band z Torunia oczywiście i zespół Dubska ..i Łydka Grubasa ,moze też
              byc Cela nr3... wtedy koncert będzie zajebisty ...
          • Gość: ww Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: 81.210.32.* 22.06.05, 20:56
            do tego jeszcze madball'a,hatebreed,25ta life,le'spirit du clan,hazen
            street,raised fist,skarhead,no i backfire i wszystko.
            fajnie będzie mówie.łeeeee
        • galun Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO 21.06.05, 21:07
          --->Adrian Smith-namiary na gg 7664457 z gory dzieki:)
        • Gość: marian Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: 81.210.32.* 23.06.05, 17:22
          co to są chainsi???co to za hujnia, mają jakieś nagrywki???pierd...chainsow.!!!
          dajcie np. "kombajn do zbierania kur po wioskach"!!!
          • Gość: liski i kotki Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 20:29
            bary nie wkrecaj ja wiem ze ty w panku siedzisz wiec bez obrazy dobra
    • m2uy Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO 21.06.05, 19:54
      ekipe z Grubna :) pozdrów
    • Gość: Fidelis Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: 81.210.32.* 21.06.05, 20:28
      ja takze jestem za Paraliżem:)

paraliz-band.strony.net/index.php?www=koncerty --> warto przeczytać
    • Gość: oNa Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 21:39
      Coma !!!!!!!!! albo Hunter .
      Chociaż raz mógłby być jakiś naprawdę porzadny zespół !!
      • Gość: Lucek Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 22:37
        Kobieto...wyluzuj z takmi pomyslami, kto takim kapelom zaplaci??To sa juz
        powazne pieniadze i by sie musialy na cenie bieltow odbic.Zauwaz ze bilety na
        koncerty Huntera czy Comy to wydatek ponad 20 zlotych a watpie zeby takie ceny
        przelozyly sie na wzrost frekwencji, ciesz sie ze sa w tym miescie ludzie
        ktorym chce sie cos robic.
        • Gość: Kuba Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.06.05, 03:08
          paraliż band good idea :)
        • Gość: oNa Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 10:08
          Oczywiśćie, że sie cieszę z tego, że są ludzie, którzy chcą coś zrobić.Ja po
          prostu odpowiedziałam na pytanie, jakie zespoły chciałabym zobaczyć.Zdaję sobie
          jednak sprawę z tego, że takich zespołów to w Chełmnie szybko nie zobaczę.Ale
          pomarzyć dobra rzecz...
        • galun Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO 22.06.05, 17:25
          LUCEK ODEZWIJ SIE DO MNIE NA GG.OK??PILNE!!
          7664457
      • Gość: V. Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 14:09
        chociaż to duży koszt, to jednak porządny zespół by się przydał - COMA!
        • Gość: maska Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 16:30
          vavamufin&pablo pavo,pozdro
          • Gość: Okrutny Bob Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 16:41
            Faust Again, reszta mnie zabardzo nie interesuje, wiem ze masz dobry kontakt z
            chlopakami wiec moglbys zagadac, no chyba ze chlopaki po wydaniu plytki beda
            chcieli za to kupe kasy
    • Gość: Pafla Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: 81.210.32.* 22.06.05, 16:55
      a może jednak Arytmia :]:]:]:]:]
      • Gość: Okrutny Bob Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 17:09
        tu chyba nie chodzi o to kogo byscie chcieli tylko kogo da rade sciagnac i nie
        bedzie chcial za to wygorowanej ceny, pomyslcie troche to naprawde nie boli
        • galun Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO 22.06.05, 17:24
          OKRUTNY BOB MA RACJĘ - DAWAJCIE POMYSLY MOZLIWE DO REALIZACJI!
          MAM KONTAKT I Z VOO VOO ALE TO SĄ KOSZTA W GRANICACH 7 TYŚ ZLOTYCH A NESTETY
          NIE DYSPONUJĘ TAKĄ KASĄ!
    • Gość: ;-0 Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 17:27
      BRACIA, BRACIA I JESZCZE RAZ BRACIA ;-) (CUGOWSCY OCZYWIŚCIE!!!!!!!!!!!!!!!)
      • Gość: Lucek Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 17:33
        Ludzie, zalatwic kapele pokoru np KATa czy Huntera to nie problem, wykonam
        jeden tel. i gotowe..ale np ja nie wierze ze z frekwencji by sie koszty
        zwrocily, niestety, taki koncert to wydatek juz ok 20-30zl , sponsorow na
        imrpezy rockowe znalezc sie nie da a trudno wymagac zeby Galun czy ktokolwiek
        organizujacy takie imrezy dokladal do interesu skoro robi to zadarmo...
        • Gość: ktoś Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 21:01
          a co powiecie na Dode!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: JoinT Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 23:07
      Paraliż Band =o) byłoby super i Habakuka oraz Łydke Grubasa =o)
      • Gość: mOrti Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 14:21
        Ox, duch, butelka - a to? =P
        • Gość: kilon Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: 81.210.32.* 20.07.05, 15:45
          a co wy na to jak by w wolnej chwili zatańczył dla nas jakiś zespół np flash?
    • Gość: Mr X AKURAT !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 14:47
      • Gość: Okrutny Bob Re: AKURAT !!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.05, 12:18
        a ta z zupelnie innej beczki to moglby przyjechac do nas Rammstein lub cos z
        zupelnie innego nurtu Orbital
        • Gość: Ozzy Re: AKURAT !!! IP: 81.210.32.* 25.06.05, 16:53
          Myśle że naprawdę dobrym rozwiązaniem byłby zespół Demires (nie pamiętam
          dokładnie nazwy) który grał już w osiedlowej z Arytmią, chłopaki grają naprawe
          rewelacyjnie a wielkich problemów z ich ściągnięciem nie powinn raczej być. A
          więc Galun chwytaj za telefon, powinieneś być z zadowolony z decyżji!!
          • Gość: oNa Nebires IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 17:07
            Nazywają sie Nebires . Fajnie by było jakby zagrali :)
            • galun Re: Nebires 25.06.05, 17:54
              oNA - JESLI MASZ JAKIŚ KONTAKT DO TEGO ZESPOLU TO PODAJMI GO
              • Gość: Lucek Re: Nebires IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 00:43
                Ja mam , znam ich ,moge pogadac.
    • Gość: max Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 14:46
      Children Cry!!!!!!!!!!!
    • Gość: kaczuszka Re: KONCERT IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 15:57
      ...lato wybuchlo z calych sil...

ja tez jestem za Coma :) pozdrawiam :*
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka