galun 21.06.05, 08:23 CZEKAM NA PROPOZYCJE ZESPOŁÓW KTORE CHCIELIBYŚCIE ZOBACZYĆ NA KONIEC WAKACJI PODCZAS KONCERTU PLENEROWEGO NA "MUSZLI" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szamanka Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 10:05 Marcinku, chyba nie musze mowic, prawda?! :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chełmno Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: 81.210.32.* 21.06.05, 11:18 Iron Maiden , Manowar, Hunter, Helloween - da sie załatwic ?? ;] PS. a serio to fajnie by bylo gdyby przyjechał np Chainsaw z Bydzi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: take reggae grammy Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: 81.210.32.* 21.06.05, 15:14 Paraliż z Torunia :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatka15 Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 12:15 Najlepiej ten koncert by byl na amfie bo tam jest wiecej miejsca a na koncert zaproscie DH, CELA NR.3, NAROKH, SENNA, LYDKE GRUBASA, CZY JAK TO TAM SIE PISZE to jest moja prosba a wsomie zaproscie kogo chcecie i tak wyjezdzam he buziaki pa pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 13:00 Fatum Moria !!! (byłe Unholy Pope) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Smith Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 14:10 mysle ze jak pogadasz z Chainsołami i Mieczami to jest szansa ze zagraja unas jak co do moge ci dac na nich namiary .naprawde warto ich zaprosic !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 15:00 faust again Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lider Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 17:21 proponuje zespół The Downs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 17:30 Paraliż Band z Torunia oczywiście i zespół Dubska ..i Łydka Grubasa ,moze też byc Cela nr3... wtedy koncert będzie zajebisty ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: 81.210.32.* 22.06.05, 20:56 do tego jeszcze madball'a,hatebreed,25ta life,le'spirit du clan,hazen street,raised fist,skarhead,no i backfire i wszystko. fajnie będzie mówie.łeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
galun Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO 21.06.05, 21:07 --->Adrian Smith-namiary na gg 7664457 z gory dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: 81.210.32.* 23.06.05, 17:22 co to są chainsi???co to za hujnia, mają jakieś nagrywki???pierd...chainsow.!!! dajcie np. "kombajn do zbierania kur po wioskach"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liski i kotki Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 20:29 bary nie wkrecaj ja wiem ze ty w panku siedzisz wiec bez obrazy dobra Odpowiedz Link Zgłoś
m2uy Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO 21.06.05, 19:54 ekipe z Grubna :) pozdrów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fidelis Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: 81.210.32.* 21.06.05, 20:28 ja takze jestem za Paraliżem:) paraliz-band.strony.net/index.php?www=koncerty --> warto przeczytać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oNa Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 21:39 Coma !!!!!!!!! albo Hunter . Chociaż raz mógłby być jakiś naprawdę porzadny zespół !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucek Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 22:37 Kobieto...wyluzuj z takmi pomyslami, kto takim kapelom zaplaci??To sa juz powazne pieniadze i by sie musialy na cenie bieltow odbic.Zauwaz ze bilety na koncerty Huntera czy Comy to wydatek ponad 20 zlotych a watpie zeby takie ceny przelozyly sie na wzrost frekwencji, ciesz sie ze sa w tym miescie ludzie ktorym chce sie cos robic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.06.05, 03:08 paraliż band good idea :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oNa Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 10:08 Oczywiśćie, że sie cieszę z tego, że są ludzie, którzy chcą coś zrobić.Ja po prostu odpowiedziałam na pytanie, jakie zespoły chciałabym zobaczyć.Zdaję sobie jednak sprawę z tego, że takich zespołów to w Chełmnie szybko nie zobaczę.Ale pomarzyć dobra rzecz... Odpowiedz Link Zgłoś
galun Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO 22.06.05, 17:25 LUCEK ODEZWIJ SIE DO MNIE NA GG.OK??PILNE!! 7664457 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V. Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 14:09 chociaż to duży koszt, to jednak porządny zespół by się przydał - COMA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maska Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 16:30 vavamufin&pablo pavo,pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Okrutny Bob Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 16:41 Faust Again, reszta mnie zabardzo nie interesuje, wiem ze masz dobry kontakt z chlopakami wiec moglbys zagadac, no chyba ze chlopaki po wydaniu plytki beda chcieli za to kupe kasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafla Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: 81.210.32.* 22.06.05, 16:55 a może jednak Arytmia :]:]:]:]:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Okrutny Bob Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 17:09 tu chyba nie chodzi o to kogo byscie chcieli tylko kogo da rade sciagnac i nie bedzie chcial za to wygorowanej ceny, pomyslcie troche to naprawde nie boli Odpowiedz Link Zgłoś
galun Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO 22.06.05, 17:24 OKRUTNY BOB MA RACJĘ - DAWAJCIE POMYSLY MOZLIWE DO REALIZACJI! MAM KONTAKT I Z VOO VOO ALE TO SĄ KOSZTA W GRANICACH 7 TYŚ ZLOTYCH A NESTETY NIE DYSPONUJĘ TAKĄ KASĄ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-0 Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 17:27 BRACIA, BRACIA I JESZCZE RAZ BRACIA ;-) (CUGOWSCY OCZYWIŚCIE!!!!!!!!!!!!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucek Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 17:33 Ludzie, zalatwic kapele pokoru np KATa czy Huntera to nie problem, wykonam jeden tel. i gotowe..ale np ja nie wierze ze z frekwencji by sie koszty zwrocily, niestety, taki koncert to wydatek juz ok 20-30zl , sponsorow na imrpezy rockowe znalezc sie nie da a trudno wymagac zeby Galun czy ktokolwiek organizujacy takie imrezy dokladal do interesu skoro robi to zadarmo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 21:01 a co powiecie na Dode!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoinT Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 23:07 Paraliż Band =o) byłoby super i Habakuka oraz Łydke Grubasa =o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mOrti Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 14:21 Ox, duch, butelka - a to? =P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilon Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: 81.210.32.* 20.07.05, 15:45 a co wy na to jak by w wolnej chwili zatańczył dla nas jakiś zespół np flash? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Okrutny Bob Re: AKURAT !!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.05, 12:18 a ta z zupelnie innej beczki to moglby przyjechac do nas Rammstein lub cos z zupelnie innego nurtu Orbital Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ozzy Re: AKURAT !!! IP: 81.210.32.* 25.06.05, 16:53 Myśle że naprawdę dobrym rozwiązaniem byłby zespół Demires (nie pamiętam dokładnie nazwy) który grał już w osiedlowej z Arytmią, chłopaki grają naprawe rewelacyjnie a wielkich problemów z ich ściągnięciem nie powinn raczej być. A więc Galun chwytaj za telefon, powinieneś być z zadowolony z decyżji!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oNa Nebires IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 17:07 Nazywają sie Nebires . Fajnie by było jakby zagrali :) Odpowiedz Link Zgłoś
galun Re: Nebires 25.06.05, 17:54 oNA - JESLI MASZ JAKIŚ KONTAKT DO TEGO ZESPOLU TO PODAJMI GO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucek Re: Nebires IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 00:43 Ja mam , znam ich ,moge pogadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: KONCERT--->WYBIERZCIE ZESPOŁY KTÓRE ZAPRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 14:46 Children Cry!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczuszka Re: KONCERT IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 15:57 ...lato wybuchlo z calych sil... ja tez jestem za Coma :) pozdrawiam :* Odpowiedz Link Zgłoś