IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 12:34
Czy był ktoś z Was w Stegnie? Warto tam pojechać? Są jakieś fajne kluby lub
dyskoteki?
Obserwuj wątek
    • Gość: kaki Re: STEGNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 14:51
      ja jeszcze nigdzie nie bylem ale nad morzem jest zawsze fajnie i mozna duzo
      wypoczac
      • jagodar1 Re: STEGNA 18.07.05, 21:48
        Byłam kiedyś w Stegnie znaczy 6 lat temu ale wszystko pamiętam.Było daleko do
        morza gdzieś tak 30 min drogi chyba ze było się w jakims osrodku w lesie.I
        wogółle tak troche nieci3ekawie.Zbytnio mi się nie podobało!!Ale zato wiem ze
        bardzo fajnie jest w Jatarni jest duzo atrakcji .Oraz bardzo fajnie jest w
        Mielnie jaest tam duzo dyskotek i innych atrakcji.Naprawde warto!!!
        • Gość: Dawid Re: STEGNA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 23:08
          Tylko, że Stegna dw lata temu zmieniła się diametralnie. To co było 6 lat temu
          to nie Stegna.
        • Gość: Milenka Re: STEGNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 11:40
          Stegna- jestem co roku i jeszcze mi sie nie znudzilo :) Bardzo fajna
          miejscowosc mili ratownicy i w ogole pozdro dla ratownika Maciusia :P:P
    • Gość: :* Re: STEGNA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 15:32
      Fajnie tam jest. 31.07 ma tam być koncert.
    • Gość: ''''<//> Re: STEGNA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 15:37
      za ciekawie tam nie jest..
    • Gość: Asia Re: STEGNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 15:57
      Stegna ma swoje plusy i minusy-to jest wioska wiec nie ma co za bardzo
      robic,natomiast woda jest zawsze bardzo ciepła poniewaz Stegna jest w zatoce
      hmm co jeszcze chyba to wszystko a jesli chodzi Ci o dyski to raczej wieksze
      miejscowosci proponuje.
      Milych wakacji :)
    • Gość: Tomek Re: STEGNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 18:17
      Chyba jade tam w lipcu jeszcze. Bylem w Stegnie kilka razy, natomiast nic z
      niej nie pamietam :D
      • Gość: gość Re: STEGNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 20:07
        Byłem tam w czoraj pogoda zbytnio nie robila wrazenia ale troche sie opalilem w
        Stegnie jest duzo ludzi z chełmna ogolnie jest tam fajnie
        • Gość: Dawid Re: STEGNA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 15:09
          Jeśli chodzi o walory samej plaży i rozrywek z nią związanych to jest bardzo
          fajnie, ale jak ktoś chce się wieczorem zabawiać to raczej tam nic nie znajdzie.
          • Gość: Milenka Re: STEGNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 11:44
            No nie przesadzajmy jak ktos juz wyzej napisal to tylko0 wies i zbyt wiele nie
            mozemy wymagac no ale jezeli ktos lubi dyskoteki to niedaleko :P jest Krynic
            Morska ktorej osobiscie nie polecam
    • farmazoon Re: STEGNA 18.07.05, 15:05
      Są wyjazdy z Famu co tydzień na 1 dzień w weekend!!!5zł Dla pRacowników!!!
      Zaczynają się ponoć od przyszłego weekendu!!!!
      • Gość: vvv Re: STEGNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 15:35
        nie ma zadnych dyskotek ale jest fajnie ,fajni ludzie atmosfera itd
      • Gość: :) Re: STEGNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 19:20
        Jeżeli wybiera ktoś się do Stegny 31 lipca jest koncert Brodki i kogoś tam
        jeszcze wstęp jest raczej wolny bo to gdzieś koło plaży,takze nawet se mozecie
        gwiazde zobaczyc :d :p
        • Gość: ;) Re: STEGNA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 22:52
          ma tam byc koncert Brodki i De Mono.
          • Gość: Gosia Re: STEGNA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 12:31
            Stegna..<hmmm> tam jest fajnie hehe łądna plaża i wogóle.i ja np niemiałam
            daleko do plaży bo byłam w domu.chwilka:P kombinuje zeby w tym roku znów tam
            pojechac.. chociaż na jeden dzien.jak dla mnie opłaca sie..;]
            • Gość: owen Re: STEGNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 03:57
              nie pisze tego złośliwi,ale jeśli chodzi o wode to syf niesamowity,a do tego
              zakaz kąpieli,tak samo w Rewie.
              • Gość: 123 Re: STEGNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 20:10
                na weekend mozna tam wpasc,ale na dłuzej nie polecam bo jest tam
                nudno.Proponuje Krynice,zajefajnie.koncerty,rózna muza,letnie kino.dobre
                miejsce na wypoczynek
    • Gość: xxx Re: STEGNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 22:57
      stegna za dużo tam ludzi z CHEŁMNA co sobota i niedziela są wyjazdy są
      ciekawsze miejsca polecam USTRONIE MORSKI
      • Gość: lolo Re: STEGNA IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 27.07.05, 23:23
        W Stegnie jest super wy chyba tam nie byliście zajefajne dyskoteki co dziennie
        a w czwartki i niedziele karaoke super zabawa polecam naprawdę pa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka