Gość: Filonka IP: 213.17.208.* 24.08.05, 09:15 Czy ktoś Chełmnie uprawia kaktusy w domu lub szklarni. Pytam bo mam z nimi kłopot niechcą kwitnąć i gniją. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Kaktusy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 10:03 jesli gnija tzn ze za czesteo je podlewasz, kaktus to kaktus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yhy Re: Kaktusy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 12:12 Ja kiedys mialam dosc duzo kaktusow- racja: byc moze zaczesto je podlewasz albo np za duzo "odzywki" a co do kwitniecia to trudna sprawa,kazde inaczej ale- najlepiej przez cale lato 3maj je na dworku deszcz nie deszcz slonko nie slonko zobaczysz jaki kolorek beda mialy-Uhhh:)a kwitniecie to jesien,zima w dosc chlodnym miejscu a potem wiosna w pokoju-powinny kwitnąc (latem tez ale zalezy od gatunku) zycze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;p Re: Kaktusy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 00:03 Przede wszystkim nie przelać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Kaktusy IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 15:55 ja mam:P Odpowiedz Link Zgłoś