Dodaj do ulubionych

APELUJE DO WSZYSTKICH!!!!!!!!!!

IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.09.05, 08:01
APELUJE DO WSZYSTKICH CHLMINIAN ABY POSZLI GLOSOWAC .POKAZMY ZE MOZEMY
DECYDOWAC O LOSACH WLASNEGO PANSTWA!!NIE PSIOCZMY PO WYBORACH ZE KTOS INNY
ZADECYDOWAL ZA NAS!!MAMY SZANSE NA ZMIANY !!!WYKORZYSTAJMY TO.
Obserwuj wątek
    • Gość: ktos Re: APELUJE DO WSZYSTKICH!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 10:33
      i ciekawe na kogo mam głosowac jak wszyscy co tam startuja to złodzieje i nikt
      wiecej nikt nie jest uczciwy obiecuja lepsza polske a gowno bedzie lepiej wole
      nie miec nic wspolnego z tymmi wyborami jak cos to nie bede miał wyzotow
      sumienia ze zagłosowałem na bandyte
      • Gość: POLAK Re: APELUJE DO WSZYSTKICH!!!!!!!!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.09.05, 14:19
        Bardzo Ciebie rozumiem ,ale chyba nie wszyscy to "zlodzieje"musimy MY wszyscy
        podjac znowu pewne ryzyko i poprostu znow zaufac "POLITYKOM".Moze tym razem
        NAS nie wykiwaja.
    • Gość: ... Re: APELUJE DO WSZYSTKICH!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 10:55
      TAK NA GŁOSOWANIE
    • Gość: Anna Re: APELUJE DO WSZYSTKICH!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 11:40
      Jak już zagłosujesz to mam nadzieje, że posprzątasz miasto z tych wszystkich
      plakatów powywieszanych gdzie się da. To istny śmietnik!
      To do roboty!
      • Gość: POLAK Re: APELUJE DO WSZYSTKICH!!!!!!!!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.09.05, 14:12
        Kochana Aniu jezeli mozna tak powiedziedz ,tak jest na calym swiecie Wybory-
        plakaty ,roznego rodzaju ulotki ,afisze itd.Jak by miala wygladac np.zima bez
        sniegu,prawda?Co do sprzatania ,tym powinny zajmowac sie komitety wyborcze
        poszczegolnych partii.Zobowiazani sa do tego aby zrobic z tym "smietnikiem"
        porzadek,A wiec do jutra.Milego dnia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka