Dodaj do ulubionych

Klimatyczne puby

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 18:21
Trudno znaleźć jakiś klimatyczny klub(punk&metal&rock)... Gdzie można posiedzieć, pogadać i posłuchać tego co właśnie lubimy. A w Świeciu to tym bardziej, kiedyś jeszcze "biblioteka" była taka w miare - teraz DNO! Słyszałam troche o Czarnym Kocie w Chełmnie, gdzie to jest?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: Klimatyczne puby IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 02.11.05, 12:50
      tak mam taki klub kurestwa kaminka 5/6 Katarzyna Jużko daje za free lubie się
      nimi bawić siorbać pisiora Watrobianki jestem tania lola lubie wylizywac dyndo
      dredy czochrac jeża tdm
      • Gość: K.I.T Re: Klimatyczne puby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 14:35
        je jeszcze sie pytacie wiadome że komisaristj tam jest wszystko poporostu
        zajebiste ludzie jacy tam przychodza przyokazji dla wszystkich z komisu szef
        cool !!!!!! muza wyrąbista KLIMAT i wszysko ;]
        • Gość: ja Re: Klimatyczne puby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 15:42
          do komisariatu przychodzą dzieci.A jesli chodzi o kota to owszem usłyszysz tam
          taką muzę jak chcesz.Szczerze mowiąc to nie moje klimaty no ale bylam , pilam i
          nie żałuje pozdro
    • Gość: ech Re: Klimatyczne puby IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 02.11.05, 17:13
      Tak się składa, że mam ponadz 20 lat i czasem zachodzę do Komisariathu - może i
      dzieci tam bywają, ale klimat ok. Fajna muzyka, bilardzik... Jak jesteś ze
      swoim towarzystwem to i "dzieciaki" nie przeszkadzają!
      A co do Czarnego Kota - nie mam najlepszego zdania - pijaństwo na porządku
      dziennym...:-/ Owszem, znajdą się jednostki, co są spoko, ale ogólnie nie
      podoba mi się tam... Tym bardziej muza
      • Gość: ja Re: Klimatyczne puby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 17:16
        tak sie sklada ze jestem w twoim wieku i nie chcialabym isc do komisariatu
      • Gość: Smooth Re: Klimatyczne puby IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 02.11.05, 17:42
        Komisariath od godziny 21:30 pustoszeje.... a godzinę później już w ogóle nie
        ma praktycznie nikogo poniżej 18-stki... wtedy można posiedzieć
        • Gość: GTI Re: Klimatyczne puby IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 02.11.05, 18:11
          dokładnie, i dopiero wtedy można powiedzieć ze jest tam dobrze:)
    • Gość: (ech) do: ja Re: Klimatyczne puby IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 02.11.05, 22:01
      po pierwsze nie wiesz, ile dokładnie mam lat
      po drugie - to nie chodź tam i tyle
      ja do tego nic nie mam - w Chełmnie i tak nie ma gdzie chodzić, więc i Komis..
      jest dobry
      • Gość: ja Re: Klimatyczne puby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 14:11
        chociazby Kręgielnia mozna sie zabawic , wypic, zjeśc no i jest na poziomieWiem
        ile masz lat bo przypadkiem znam Cie. pa
    • Gość: (ech): do ja Re: Klimatyczne puby IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 03.11.05, 15:22
      a to ciekawe...hmh...skąd mnie znasz?!?
      bo mi się wydaje, że mnie nie znasz...Ja ciebie nie
      A co do Kręgielni - spoko luzik
      • Gość: ja Re: Klimatyczne puby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 17:23
        nie wiem czy akurat Ty mnie znasz ale ja Ciebie owszem :-) oczywiście nie
        musisz mi wierzyć bo to i tak nie ma znaczenia pozdrawiam
        • Gość: Qwerty Re: Klimatyczne puby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 18:37
          A ja znam was wszystkich i powiem tyle, że w Komisariath'cie śmierdzi kutasami!
    • Gość: (ech) do: ja Re: Klimatyczne puby IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 03.11.05, 19:12
      No dobra, powiedzmy że mnie nzasz...To podaj chociaż moje imię lub opisz
      mnie ... Bo naprawdę nie sądzę, żebyś mnie znał/-a
      Bardzo rzadko tam bywam
      • Gość: Daras Re: Klimatyczne puby IP: 81.210.32.* 03.11.05, 20:05
        Piszecie o klimatach a wątek wam ucieka komisariat to taki klimat jak na
        komisariacie czyli do dupy i tyle
        • Gość: abc Re: Klimatyczne puby IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.05, 20:29
          Moim zdaniem komis jest najlepszy. Moze chodza tam nawet ludzie z 3 kl. gim. ale
          klimat jest zajebisty. ogolnie rzecz biorac to do komisu ide z kumplami a do
          kregielni z dziewczyna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka