Gość: Ramone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 02:55 Tylko tutaj, w miescie trepów, SLD może liczyć na swój betonowy elektorat. Lojalnosc w wyborach godna tow.Ławrientija Berii. Ramone Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zuzanna Re: CZERWONE CHEŁMNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 08:08 Nie tak całkiem to Chełmno czerwone,moja rodzina bedzie głosowac na Donalda,a takich rodzin jest dużo więcej........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: CZERWONE CHEŁMNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 12:11 I bardzo dobrze, szkoda, że inne miasta i gminy nie poparły tak mocno SLD (Do poprzednich wpisujących się) jeszcze wam PO i PiS wyjdą nie jednym bokiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do znajomego Re: CZERWONE CHEŁMNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 12:17 A co jeszcze nie wszyscy z SLD nie zdążyli nakraść,by sie przydała jeszcze jedna kadencja,ale dosyć........wy juz pokazaliście co potaficie i juz wyszliście bokim wiekszości a czas pokaże co bedzie dalej jedno jest pewne gorzej jnż nie moze być!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: CZERWONE CHEŁMNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 13:43 to się jeszcze okaże!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: CZERWONE CHEŁMNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 13:53 Dopiero zajrzałem jakie wyniki były u nas. Załamałem się... www.wybory2005.pkw.gov.pl/SJM/PL/WYN/W/040401.htm Najwidoczniej miaszkańcom Chełmna podoba się to co teraz jest - rosnące bezrobocie, machloje na szczytach władzy, zero inwestycji, stagnacja kompletna i dresy napyerdalające normalnych ludzi. Kurva, dlaczego urodziłem się akurat tutaj??!! Odpowiedz Link Zgłoś
tow.gorzalka Re: CZERWONE CHEŁMNO 30.09.05, 14:56 no najwyrazniej im sie podoba skoro glosuja na AWS'owych pionkow Opus Dei i liberalnych gnebicieli biedoty z POPiSu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: CZERWONE CHEŁMNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 15:14 Chciałbym poznać twoje poglądy gospodarcze, Panie Towarzyszu. Czy czasem nie zaczynają się i kończą na zawołaniu: "Balcerowicz musi odejść" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: CZERWONE CHEŁMNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 20:44 moze głosowali bo bez opozycji PO i PiS robiliby co by chcieli?rozszarpaliby nas podatkiem liniowym i płatnymi studiami?moze trzeba czasem spojrzec przyszłosciowo?a z drugiej strony co sie dziwic trepom. kazdy chce miec własnych przedstawicieli w rzadzie, ktorzy przedstawialiby jego interesy. gdyby prawica zaproponowała cos realnego i lepszego moze wynik byłby inny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: CZERWONE CHEŁMNO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 21:01 www.projectvoyeur.com -polecam w chwilach relaksu Odpowiedz Link Zgłoś