Dodaj do ulubionych

CZERWONE CHEŁMNO

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 02:55
Tylko tutaj, w miescie trepów, SLD może liczyć na swój betonowy elektorat.
Lojalnosc w wyborach godna tow.Ławrientija Berii.
Ramone
Obserwuj wątek
    • Gość: Zuzanna Re: CZERWONE CHEŁMNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 08:08
      Nie tak całkiem to Chełmno czerwone,moja rodzina bedzie głosowac na Donalda,a
      takich rodzin jest dużo więcej...........
      • Gość: znajomy Re: CZERWONE CHEŁMNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 12:11
        I bardzo dobrze, szkoda, że inne miasta i gminy nie poparły tak mocno SLD
        (Do poprzednich wpisujących się) jeszcze wam PO i PiS wyjdą nie jednym bokiem
        • Gość: do znajomego Re: CZERWONE CHEŁMNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 12:17
          A co jeszcze nie wszyscy z SLD nie zdążyli nakraść,by sie przydała jeszcze
          jedna kadencja,ale dosyć........wy juz pokazaliście co potaficie i juz
          wyszliście bokim wiekszości a czas pokaże co bedzie dalej jedno jest pewne
          gorzej jnż nie moze być!!!!!!
          • Gość: ccc Re: CZERWONE CHEŁMNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 13:43
            to się jeszcze okaże!!!
    • Gość: J Re: CZERWONE CHEŁMNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 13:53
      Dopiero zajrzałem jakie wyniki były u nas. Załamałem się...
      www.wybory2005.pkw.gov.pl/SJM/PL/WYN/W/040401.htm
      Najwidoczniej miaszkańcom Chełmna podoba się to co teraz jest - rosnące
      bezrobocie, machloje na szczytach władzy, zero inwestycji, stagnacja kompletna i
      dresy napyerdalające normalnych ludzi. Kurva, dlaczego urodziłem się akurat
      tutaj??!!
      • tow.gorzalka Re: CZERWONE CHEŁMNO 30.09.05, 14:56
        no najwyrazniej im sie podoba skoro glosuja na AWS'owych pionkow Opus Dei i
        liberalnych gnebicieli biedoty z POPiSu
        • Gość: J Re: CZERWONE CHEŁMNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 15:14
          Chciałbym poznać twoje poglądy gospodarcze, Panie Towarzyszu. Czy czasem nie
          zaczynają się i kończą na zawołaniu: "Balcerowicz musi odejść" ?
          • Gość: hm Re: CZERWONE CHEŁMNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 20:44
            moze głosowali bo bez opozycji PO i PiS robiliby co by chcieli?rozszarpaliby
            nas podatkiem liniowym i płatnymi studiami?moze trzeba czasem spojrzec
            przyszłosciowo?a z drugiej strony co sie dziwic trepom. kazdy chce miec
            własnych przedstawicieli w rzadzie, ktorzy przedstawialiby jego interesy. gdyby
            prawica zaproponowała cos realnego i lepszego moze wynik byłby inny.
    • Gość: j Re: CZERWONE CHEŁMNO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 21:01
      www.projectvoyeur.com -polecam w chwilach relaksu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka