Dodaj do ulubionych

skradziono samochod

IP: 81.210.32.* 28.10.05, 14:02
witam
mam pytanie czy nie slyszal ktos,lub nie wdzial jak z poniedzialku na wtorek
ktos kradnie samochod seata ibize(czarny)
bardzo prosze o wszelkie informacje
Obserwuj wątek
    • Gość: co się dzieje Re: skradziono samochod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 14:39
      nie widziałem ale co się dzieje w CHełmnie same kradzieże samochodów!!! a gdzie
      POlicja !!!! ja zwykle w domu albo siedzą na miejscu w komendzie zamiast
      patrolować w nocy Chełmno !!!!tylko jakieś dyżurki na telefon !!! Tu trzeba
      działć !!! a sasiedzi nic nie widzieli!!! sama znieczulica wśród ludzi jeden
      drugiego powinien pilnować zainteresować się kto? co? kiedy?!!pomagajmy
      sobie!!!!!
    • Gość: axel Re: skradziono samochod IP: *.netia.com.pl 28.10.05, 15:14
      ale gdzie to sie stalo?
    • Gość: gosc Re: skradziono samochod IP: 81.210.32.* 28.10.05, 18:13
      na ulicy styczniowej
      oczywiscie nikt nic nie widzial niestety
      a autka jak nie ma to nie ma
      a szkoda bo jest nam bardzo potrzebne
      mam jeszcze cicha nadziejeze sie odnajdzie ale zapewne juz sie nie znajdzie
    • Gość: obiezyswiat Re: skradziono samochod IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 29.10.05, 14:20
      sama policja nic nie zrobi. bo zlodzieje pilnuja policjantow. cala prawda
      polega na tym, ze jak ktos cos widzi, to niech ich informuje. np. w holandii
      jest tak, ze jak pojawi sie ktos obcy w zasiegu wzroku, to zaraz telefonuja po
      policje. u nas cos takiego nazywa sie donosicielstwem, a u nich jest to
      sasiedzka pomoc. policje mozna rozgrzeszac za to, jak maja zgloszenie i nic nie
      robia.
    • Gość: do goscia :) Re: skradziono samochod IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 30.10.05, 10:35
      nie ma sie co łudzic, ze sie odnajdzie. tyle ostatnio samochodow poginelo, ze
      glowa mala. nie jestes jedyny, ktoremu ostatnio zginal samochod, a policja i tak
      go nie bedzie szukac niestety.
      • Gość: gosc Re: skradziono samochod IP: 81.210.32.* 11.11.05, 21:33
        samochod sie odnalazl,ale niestey doszczetnie spalony
        jakies patalachy nie mialy co robic i zabawily sie cudzym kosztem,ale mam tylko
        nadzieje ,ze los odplaci im tym samym,a bodaj,ze jeszcze goszym
        pozdrawiam
    • Gość: ja Re: skradziono samochod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 10:09
      Ale pociesz sie tym ze dostaniesz ubiezpeczenie,moze nawet przekracza wartosc
      twojej ibizki i wtedy kto wie wyjedziesz jaguarem;) pozdrawiam powodzenia:)
      • Gość: j&j Re: skradziono samochod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 14:33
        Ja !!Skąd Ty masz takie informacje co? Specjalista od ubezpieczeń się znalazł!
        Niedawno skradziono mi auto - ubezpieczenie wypłacone przewyższające jego
        wartość- to byłaby bajka.Realia są takie, że kwotę odszkodowania szacuje
        ubezpieczyciel - i wierz mi - w 99 % jest niższa od faktycznej wartości auta.
        Nie mowiąc o wartości sentymentalnej która dla własciciela jest nie do
        oszacowania!!!!!!!!!
        • Gość: panna Re: skradziono samochod IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 15:50
          to ty jestes ten koles co wyłudza ubezpieczenia od ludzi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka