Gość: gosc IP: 81.210.32.* 28.10.05, 14:02 witam mam pytanie czy nie slyszal ktos,lub nie wdzial jak z poniedzialku na wtorek ktos kradnie samochod seata ibize(czarny) bardzo prosze o wszelkie informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: co się dzieje Re: skradziono samochod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 14:39 nie widziałem ale co się dzieje w CHełmnie same kradzieże samochodów!!! a gdzie POlicja !!!! ja zwykle w domu albo siedzą na miejscu w komendzie zamiast patrolować w nocy Chełmno !!!!tylko jakieś dyżurki na telefon !!! Tu trzeba działć !!! a sasiedzi nic nie widzieli!!! sama znieczulica wśród ludzi jeden drugiego powinien pilnować zainteresować się kto? co? kiedy?!!pomagajmy sobie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axel Re: skradziono samochod IP: *.netia.com.pl 28.10.05, 15:14 ale gdzie to sie stalo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: skradziono samochod IP: 81.210.32.* 28.10.05, 18:13 na ulicy styczniowej oczywiscie nikt nic nie widzial niestety a autka jak nie ma to nie ma a szkoda bo jest nam bardzo potrzebne mam jeszcze cicha nadziejeze sie odnajdzie ale zapewne juz sie nie znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiezyswiat Re: skradziono samochod IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 29.10.05, 14:20 sama policja nic nie zrobi. bo zlodzieje pilnuja policjantow. cala prawda polega na tym, ze jak ktos cos widzi, to niech ich informuje. np. w holandii jest tak, ze jak pojawi sie ktos obcy w zasiegu wzroku, to zaraz telefonuja po policje. u nas cos takiego nazywa sie donosicielstwem, a u nich jest to sasiedzka pomoc. policje mozna rozgrzeszac za to, jak maja zgloszenie i nic nie robia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do goscia :) Re: skradziono samochod IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 30.10.05, 10:35 nie ma sie co łudzic, ze sie odnajdzie. tyle ostatnio samochodow poginelo, ze glowa mala. nie jestes jedyny, ktoremu ostatnio zginal samochod, a policja i tak go nie bedzie szukac niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: skradziono samochod IP: 81.210.32.* 11.11.05, 21:33 samochod sie odnalazl,ale niestey doszczetnie spalony jakies patalachy nie mialy co robic i zabawily sie cudzym kosztem,ale mam tylko nadzieje ,ze los odplaci im tym samym,a bodaj,ze jeszcze goszym pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: skradziono samochod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 10:09 Ale pociesz sie tym ze dostaniesz ubiezpeczenie,moze nawet przekracza wartosc twojej ibizki i wtedy kto wie wyjedziesz jaguarem;) pozdrawiam powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j&j Re: skradziono samochod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 14:33 Ja !!Skąd Ty masz takie informacje co? Specjalista od ubezpieczeń się znalazł! Niedawno skradziono mi auto - ubezpieczenie wypłacone przewyższające jego wartość- to byłaby bajka.Realia są takie, że kwotę odszkodowania szacuje ubezpieczyciel - i wierz mi - w 99 % jest niższa od faktycznej wartości auta. Nie mowiąc o wartości sentymentalnej która dla własciciela jest nie do oszacowania!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna Re: skradziono samochod IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 15:50 to ty jestes ten koles co wyłudza ubezpieczenia od ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś