Dodaj do ulubionych

SZUKAM NORMALNYCH

IP: 81.210.32.* 31.10.05, 18:07
czy na tym forum wypowiadaja sie tylko czubki??? no bo co to za temat
najfajniejszy chlopak..... najlepszy nauczyciel.... co sadzicie o .... czy
ktos normalny odpisuje na taki watek ??? wedlug mnie to tylko korek moze sie
wypowiadac na forum na tak idiotyczne tematy
Obserwuj wątek
    • Gość: bebe Re: SZUKAM NORMALNYCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 18:35
      Do akcji chyba musi wkroczyć Bebe!
      • Gość: normalna Re: SZUKAM NORMALNYCH IP: *.plusgsm.pl 31.10.05, 19:22
        powiem tyle; jak widzisz malo jest tu normalnych, skoro tak malo osób się
        wpisalo... wątek wyraźny DLA NORMALNYCH a wpisy trzy... lee co z tymi ludźmi
        się dzieje.... same glupoty na tym forum i denne wątki, aż nie dobrze się
        robi...
    • Gość: sandra Re: SZUKAM NORMALNYCH IP: *.adsl.inetia.pl 31.10.05, 20:13
      popieram
      • Gość: ona Re: SZUKAM NORMALNYCH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.05, 09:47
        poieram ale również chciałabym zauważyć że tu siedzą dzieci.Napewno siedzi tu
        gimnazjum no i ku mojemu zdziwieniu katolik ale tego komentować nie będę bo
        zawsze myślałam że ludzie którzy już są w szkole średniej mają trochę więcej
        rozumu niż gimnazjaliści. Pozdrawiam
        • Gość: oka Re: SZUKAM NORMALNYCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 09:51
          popieram!!!
          • Gość: Troll Re: SZUKAM NORMALNYCH IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 01.11.05, 10:59
            a zobaczcie na innych misat forum<fora>oni maja normalne tematy. A nie kto z
            kim ... itp. popieram same głupki na tym Forum.
            • Gość: ona Re: SZUKAM NORMALNYCH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.05, 11:05
              tak to prawda ale zwróćcie uwage że jesli umieści się tu jakiś normalny temat
              np na temat wyborów prezydenckich na temat sztuki lub naszego Chełmna to ludzi
              to nie interesuje.Dzieciaki wolą się obgadywać a ta melina chełmninska piszą
              kto z kim, po co? ja? i dlaczego? przeciez to jest chore
              • Gość: on Re: SZUKAM NORMALNYCH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.05, 11:17
                do ona - masz rację dziewczyno. Kim jestes?
                • Gość: * Re: SZUKAM NORMALNYCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 14:00
                  Ale wiecie co jest najgorsze, że ci co się wypowiadają lub zakładają te fora
                  podają imiona i nazwiska albo przezwiska. jak np. czy ktoś zna goryla, każdy
                  mniej więcej wie kto to jest. ja osobiście bym nie chciała o sobie czytać na
                  forum.
        • Gość: #### Re: SZUKAM NORMALNYCH IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 11.01.06, 15:23
          katolik to też gimnazjum łosiu a nie tylko liceum!!!!!!!
    • Gość: u talkin' to me?! Re: SZUKAM NORMALNYCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 11:29
      nie bez podstaw współczesne pokolenie nazywane jest w literaturze "pokoleniem
      zero"...
    • Gość: nata Re: SZUKAM NORMALNYCH IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 24.11.05, 15:57
      no rzeczywiscie , watki sa plytkie i gó..ane ,ale niestety nie mozna nic z tym
      zrobic tylko je omijac ;/ ja osobiscie polecam watek.. "czy odmienność.."
      oraz "najlepszy album 2005 roku"
      • Gość: ! Re: SZUKAM NORMALNYCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 21:51
        POWODZENIA W POSZUKIWANIACH - MOżE UDA SIę.
    • Gość: 6dawcio6 Re: SZUKAM NORMALNYCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 21:38
      Chej ja jestem gimnazjalistom i umiem sie wypowiedziec i zahowac. Nie wiem kim
      jesteś "ona" ale się mylisz!!!
      • Gość: -_-' Re: SZUKAM NORMALNYCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 21:43
        o jaaaa... dziewczyno... Chej?? gimnazjalistkOM?? zaHowac??... wracaj do
        książek... >;]
        • Gość: gh Re: SZUKAM NORMALNYCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 08:59
          to na cholere wchodzisz na te forum co ludzie o czym ludzie chcą pogadać to
          niech gadają świętoszku to daj jakiś post bardzo mądry i zanudzający !!??
          • Gość: Karolina Re: SZUKAM NORMALNYCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 09:12
            Chciałam zauważyć,że ostatnio pojawiło się kilka fajnych wątków gdzie jeszcze
            nikt nikogo nie poniżał i nie obgadywał. Dzielimy się raczej na nich własnymi
            spostrzeżeniami,rozmawiamy,wspominamy i jest oki. Przewertujcie kilka z nich.
            Jeżeli się chce ,może być bardzo przyjemnie.

Tylko jeden szczegół.Wydaje mi się jednak,że mówię o osobach starszych
            i zrównoważonych emocjonalnie z racji wieku.

Pozdrowienia! ...i powodzenia
            • Gość: The Golden Re: SZUKAM NORMALNYCH IP: 81.210.32.* 30.12.05, 11:53
              Mym zdaniem nie powinno byc tak że jak odrazu Gimnazjalista to powinień być
              wyrzucany otrącany stą wsioo i do książek , przeciez tez ma prawo wypowiedzi
              sie na forum , bywa tak że jest dużo gimnazjalistów którzy poprostu potrafią
              sie zachować .A ci którzy nie potrafią tego dostrzeć to jest z nimi coś nie
              tak .Osobiscie popieram to co tu piszecie . Take wątki jak Co sądzie o tym o
              tej powinny myć natychmiastowo usuwane . Dziwi mnie fakt ze teraz znalazło zię
              wielu normalnych na tym wątku a tak naprawde jest mało wątków normalnych a
              przedewszytskim ludzi którzy odpowiadają na take wątki ... Trzeba coś z tym
              zrobic !
              • Gość: The Silver Re: SZUKAM NORMALNYCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 12:43
                Tylko,że taki obraz młodziży gimnazjalnej wystawia o sobie ona sama...
                Ja rozumiem te wszystkie rozterki związane z wyglądem(apropo wątków: Która
                dziewczyna jest naj...)i rozterek miłosnych. Niech one istnieją,nikomu nie
                szkodzą, ale przy zachowaniu pewnych granic moralnych!
                Bo co za dużo....to i świnia nie pożre!
    • Gość: "norma(n)" Re: SZUKAM NORMALNYCH IP: 81.210.32.* 11.01.06, 14:58
      NORMALNY = NUDNY :P
    • Gość: Yoko Re: SZUKAM NORMALNYCH IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.06, 16:23
      Fakt powinno tu być więcej tematów o waszym mieście a nie takie głupoty jak o
      najładniejszym chłopaku Wasze miasto jest piękne i to o nim chciałabym
      dowiedzieć sie więcej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka