Dodaj do ulubionych

NARKOTYKI WSROD NIELETNICH

IP: 194.152.88.* 09.11.05, 16:46
NO TO MAMY PROBLEM ZACZYNA SIE OD TRAWY BO KUMPEL ZALATWIL PIERWSZY RAZ SIE
UJARALEM POZNIEJ DRUGI RAZ NO I TAK SIE ZACZELO JEST TO PROBLEM DLA MLODZIEZY
W WIEKU OD 15 LAT A TACY JUZ BIORA ZNAM TAKICH.ALE NIE O TO SIE ROZCHODZI
NIKT NIE JEST W STANIE TEMU ZAPOBIEC.POLICJA RODZICE MOGA CZUC SIE
BEZRADNI.DLATEGO APELUJE DO MLODZIEZY NAJPIERW ODROB LEKCJE ZEBYS COS W ZYCIU
OSIAGNAL A NIE TYLKO STAN UNIESIENIA PO TRAWIE JA PALE TRAWKE ALE MAM JUZ ZA
SOBA OBAWIAZKI SZKOLNE A BEZ SZKOLY BYLBYM NIKIM.NINAMAWIAM WAS DO PALENIA
ALE JAK WPADLISCIE JUZ W TO GOWNO TO PAMIETAJCIE O SZKOLE BO RODZICE WIECZNIE
ZYC NIE BEDA.A PO ZATYM DENERWUJAC RODZICOW TO TOSAMO CO ZABIJAC.CHOROB JEST
TYLKO KILKA RESZTA SIE BIERZE OD NERWOW ZAWALY SERCA ITP..PRZEMYSLCIE TO
DOKLADNIE CO NAPISALEM BO TO JEST MOJE DOSWIADCZENIE ....
Obserwuj wątek
    • Gość: sd Re: NARKOTYKI WSROD NIELETNICH IP: 194.152.88.* 10.11.05, 18:44
      no wlasnie masz racje
    • Gość: propozycja Re: NARKOTYKI WSROD NIELETNICH IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 11.11.05, 12:51
      a moze w tym miejscu wypowiedzieliby sie ludzie, ktorzy popadli w
      nalog,chcieliby sie wyrwac, ale to COS jest silniejsze. moze wlasnie zywe
      przyklady obudzilyby tym zaspanych, ktorzy mowia, ze ja nie jestem nalogowym,
      bo nie musze. to wszystko jest do czasu. kiedy sie wlasnie spostrzega, to moze
      byc na pozno.
      • Gość: kumpelka Re: NARKOTYKI WSROD NIELETNICH IP: 81.210.32.* 11.11.05, 14:13
        na moje ci ludzie którzy biorą sie za narkotyki nie mają dobrze poukładane w
        głowach.To jest głupota i wogóle nie potrzebne do życia,Nie wiem po co to
        komu.Świat byłby piękniejszy gdyby małolaty i wogóle wszyscy byli normalni a
        nie popadali w nałogi narkomani.Widocznie uważają ze to życie jest nudne i
        trzeba sobie jakoś je ulepszyć właśnuie narkotykami.Ale to jest
        nieprawda.Narkotyki są najgorszą rzeczą fakt ze na początku jest zajebiscie
        każdy sie śmieje zapomina o życiu ale na chiwle a potem co?/ Potem wracamy do
        szarej żeczywistości i w rezultacie to nic nie daje tylko niszczymy sobie tym
        życie więc nie rozumiem po co to komu jest.Niszczymy tym siebie i rodziców a
        także namawiają jeszcze do tego swoije koleżanki czy kolegów.Jeżeli sam jesteś
        już w tym i widzisz że źle zrobiłeś to po co chcesz jeszcze pakowac w to bagno
        znajomych?To jest bez sensu te całe narkotyki....
        • Gość: Karla Re: NARKOTYKI WSROD NIELETNICH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 13:20
          Macie coś do marichuany,bo chyba nie rozumiem...
          • Gość: 123 Re: NARKOTYKI WSROD NIELETNICH IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 13.11.05, 13:32
            mysle, ze ty nic nie rozumiesz !!!!
        • Gość: ziomek Re: NARKOTYKI WSROD NIELETNICH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 19:17
          trzeba zaczac od tego ze marihuana nie jest narkotykiem
          • Gość: 123 Re: NARKOTYKI WSROD NIELETNICH IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 13.11.05, 20:43
            a czym jelopie? moze gatunkiem tabaki?
          • Gość: OLvKaS Re: NARKOTYKI WSROD NIELETNICH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 09:11
            ej ja paliłem dzień w dzien ale już ero tego można sobie odmówić marihuana nie
            uzależnia bynajmniej na mnie tak nie działała pzdr
    • Gość: ... Re: NARKOTYKI WSROD NIELETNICH IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 13.11.05, 13:50
      Po pierwsze ku*** chcesz to smarzysz, nie to nie. Po drógie Ganja to nie
      narkotyk, bo to samo można napisać o np. alkocholu, fajkach, czy kawie, jak
      jarasz, to wiesz ocb. I nieściemniaj że zaczyna sie od pierwszego jarania, bo
      zaczyna się od pierwszego browka... A ze szkołą można to powiązać, wkońcu
      nieraz siedziałem na lekcjach zjarany czy podpity i jakos na efekty
      nienarzekam, edykacje skończyłem na dosyć dobrych ocenkach, więc jak chcesz to
      możesz. ELO
      • Gość: :> Re: NARKOTYKI WSROD NIELETNICH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 15:08
        Zgadzam sie z przedmówca.
        A co to tego czy zaczyna sie od pierwszego browka czy pierwszego zajarania to
        ten kto chce to pije czy pali, jego sprawa. Lubi sie tak bawić to niech sie
        bawi i uzywa życia póki moze, bo później bedzie za późno wiec lepiej niech
        wykorzysta młodość żeby na starość przystopować, a nie na odwrót.
        Ah no i to w szkole wcale nie przeszkadza, jak ma sie głowe to można sobie
        poradzić biorąc,pijąc czy paląc, tylko trzeba robić to umiejętnie.
        • Gość: E... Re: NARKOTYKI WSROD NIELETNICH IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 14.11.05, 00:00
          dokładnie ;D
          • Gość: jasne Re: NARKOTYKI WSROD NIELETNICH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 15:15
            a niech sobie piaja pala robia co chca ich sprawa,wazne zeby mieli troche
            olejuwu glowie i sie dobrze uczyli!
            • Gość: shea!!!!!!!! Re: NARKOTYKI WSROD NIELETNICH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 22:00
              NO!
              • Gość: OMEN REMI Re: NARKOTYKI WSROD NIELETNICH IP: 194.152.88.* 01.12.05, 18:52
                CIESZE SIE ZE MACIE JAKIEKOLWIEK POJECIE O TYM CO TO MARYCHA.JAK KTOS WYZEJ
                NAPISAL TO TO SAMO CO KAWA CZY CHERBATA . ZGADZAM SIE Z TYM PONIEWAZ W KAWIE
                KOFEINA MA TO SAMO DZIALANIE UZALEZNIAJACE CO THC W KONOPI.TYLKO NADUZYWANIE
                THC PROWADZI DO ZGUBY PONIWAZ PO ZBYT CZESTYM UZYWANIU NASZE MYSLI NIE SKUPIAJA
                SIE TAK JAK POWINNY.MOZE KTOS MI ZAPRZECZY...GOWNO PRAWDA JA JARAM I NORMALNIE
                MYSLE POZYTYWNIE...OCZYWISCIE ZE TAK TYLKO ZEBY ISC DO SZKOLY I WYLICZYC
                ZADANIE Z MATEMATYKI CZY POJAC CO PAN Z FIZYKI POWIEDZIAL...
                PROSZE WAS BADZCIE ROZSADNI. AUTOR TEMATU .. REMIGIUSZ KOWALSKI.
                • Gość: travis199 Re: NARKOTYKI WSROD NIELETNICH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 19:51
                  po huj dziecioł wymyslasz jak ci sie nudzi to zbolcuj brata owidiusza i tak
                  wszyscy wiedza ze handlujesz i masz dragi w domu na magazynowej ostatio w gim 2
                  handlowałes
                  • Gość: omen Re: NARKOTYKI WSROD NIELETNICH IP: 194.152.88.* 01.12.05, 20:10
                    a ty to chyba here napie..sz co ?? bo takie teksty to ja slyszalem na
                    filmie ;dzieci z dworca zoo;to czyba ty chcesz tam dolaczyc.no powodzenia
                    strzel sobie silikon w wargi to bedziesz niezastapiony.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka