Dodaj do ulubionych

Call of Duty 2

IP: 81.210.32.* 17.11.05, 21:34
ma może ktoś tą gierkę bo jestem na nią chetny. Tych ktorzy ją maja prosze o
pozostawienie numeru gg dzieki z góry
Obserwuj wątek
    • Gość: ha$tla Re: Call of Duty 2 IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 18.11.05, 01:16
      raczej nie znajda sie chetni ziomuś .... juz kiedys probowalem, ludzie bywaja
      chamscy i niezyczliwi ,sam popozyczam wpip gier znajomym a potem musze wolac
      miesiacami o nie ... tez jestem chetny na CALL OF DUTTY 2 i jakby ktos mial
      jeszcze F.E.A.R to bylbym szczesliwy, moze sie myle i ktos okaze sie byc
      zyczliwy? proponuje nawet wymiane za inne nowosci ;-)
      • pnl.bigos Re: Call of Duty 2 18.11.05, 18:38
        Mogłem mieć CoD 2 ale nie mam napędu DVD (lol) ! Kolega który przeszedł mówi
        że stary dobry Medal of Honor Allied Asault lepszy :P
        • Gość: stig Re: Call of Duty 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 21:40
          Z tego co piszesz wynika że Twój kiolega nie zna się na grach.
          • Gość: guba Re: Call of Duty 2 IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 23.11.05, 15:50
            z tego co oboje piszecie to wynika, ze macie wypaczony gust. Obie gierki sa
            dretwe i nierealistyczne do tego stopnia ze czlowieka ogarnia smiech gdy szkopik
            po przyjeciu granata na klate wypakuje w nas caly magazynek a my dalej radosnie
            biegamy siejac "zniszczenie". Flashpoint rulez madafaka!
    • Gość: STIG Re: Call of Duty 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 14:44
      Wymienie na Need For Speed Most Wanted, są chętni?
      • Gość: M@cQ Re: Call of Duty 2 IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 23.11.05, 16:26
        STIG jak masz most wanted to mozem zrobic podmianke za call of duty 2 albo
        jakas inna nowa, odezwija sie 9094537 gg czekam ziom :)
        • Gość: STIG Re: Call of Duty 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 21:28
          Też chciałbym Need For Speeda i proponuje wzamian Call of Dutty 2.
    • Gość: pożeracz gier Re: Call of Duty 2 IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 23.11.05, 21:57
      mam je wszystkie, czy gał kto s w Wizardy 8?
      • Gość: do pożeracza Re: Call of Duty 2 IP: 81.210.32.* 24.11.05, 19:26
        JA grałem i szczerze nie podoba mi się. Może pozyczyłbyś call of duty 2 ?
        albo sie nq cos zamisnił
    • Gość: jom Re: Call of Duty 2 IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 24.11.05, 15:57
      gowno

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka