Dodaj do ulubionych

ZNOWU ADRIANNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 01:09
Dowiedzialem sie ze pracownicy sa zmuszeni przyjsc w sobote na godz 14;00 do
pracy!!! To nie sa nadgodziny tylko odrobek za 23 grudnia....Dobra tylko ze
kierownikom zalezy zeby pracowac teraz bo glowny odbiorca mebli ma umowe
podpisana tego roku do 15 grudnia czyli w grudniu i tak by nie bylo juz pracy
a takie odrabianie jest niezgodne z prawem no chyba ze jest na prosbe
pracownikow....... i tu ciekawe !!!!!!!! W dokumentach jest wpisane ze to
jest na prosbe pracownikow ale tak naprawde to zaden z pracownikow o to nie
prosil!!!!!!!!! To jest łamanie PRAWA !!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: ZNOWU ADRIANNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 18.11.05, 07:39
      To zgłoś to do prokuratury.
      • Gość: do ktoś Re: ZNOWU ADRIANNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 09:51
        A co cię to obchodzi pewnie tam nie pracujesz tylko szumu na robisz !!!! a ty
        pracy nie stracisz a tak będą mieli oni zysk bo więcej zarobią w listopadzie i
        pracownik i pracodawca więc co się wtrącasz w nie swoje sprawy!!!!a w grudniu
        będą mieli wolne przed świętami i będą mogli sobie jak ludzie odpocząć przed
        wigilią tak więc nie myślę że jest to wyzysk chociaż wiemże jest to ciężka
        praca!!!! nie wtącaj się bo nikomu tym dobrze nie zrobisz!!!!!!
        • Gość: do ktosia Re: ZNOWU ADRIANNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 11:07
          no własnie jezeli w Adrianie tak nagminnie łamia prawo to dlaczego tego mie
          zgłosisz?sądzisz ze wypisywanie tych bzdur na forum cos pomoze?a po drugie
          chyba nikt was nie zmusza do pracy,nie chcesz pracować to nie pracuj i nie
          zaśmiecaj juz forum takimi tematami
          • Gość: Kacha Re: ZNOWU ADRIANNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 18:37
            Ale ludzie dostają podwyszki Ci którzy zarabiają 1000 złoty dostają 1500 ja tam
            pracuje i wiem a w te dni to niema aż takiej charówki
          • Gość: ktos Re: ZNOWU ADRIANNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 23:30
            Myslisz ze ja tam pracuje hehehe tak jak piszesz mnie by nikt nie zmusil do
            pracy... Napisze inaczej bo mnie zle zrozumiesz mnie by nikt nie zmusil do
            pracy tam i za takie pieniadze !!!!!!!
        • Gość: ktoś niepodpisany Re: ZNOWU ADRIANNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 19.11.05, 14:05
          Debilu!!! Pżecierz tam niepracujesz!To z kąd morzesz to wiedzieć? Morze
          pracownicy tak chcieli! A morze nie mieli wyjźcia? A pozatym to co cię to
          obchodzi?
          • Gość: ktos Re: ZNOWU ADRIANNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 02:28
            Jestes bardzo madrym czlowiekiem sadzac po odnoszeniu sie do mnie... Ale
            NAWET!!! Tobie odpisze znam Adriane praktycznie z kazdej strony jak i rownierz
            wiele opini ludzi pracujacych tam na najnizszynm szczeblu zawodowym powiem
            inaczej wiele znam osobiscie!!!!!!!!!.......
    • Gość: no i co Re: ZNOWU ADRIANNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 18.11.05, 18:52
      z tego? ja muszę pracować także w wigilię i chętnie bym sobie odpracowała, a nie mam nawet takiej możliwości, zawsze tak mam. Dobrze, że teraz mieszkam w Chełmnie to chociaz po pracy zdążę odgrzać i dokończyć wigilijną kolację...
    • no_nieee Re: ZNOWU ADRIANNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.11.05, 19:29
      słuchaj Gościu Ktośiu!!! Twoje wywody są godne aby umieścić je w gazecie
      typu "Skandale". Szukasz dziury w całym a chyba nie masz za wiele do czynienia
      z tą firmą bo nawet nie potrafisz poprawnie napisać jej nazwy. Adriana prosze
      Pana...tak na przyszłość.
    • Gość: ktos Re: ZNOWU ADRIANNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 23:26
      Wami chyba kieruja inni ludzie nie znacie swoich praw nawet znam opinie
      pracownikow i sie z tego nie ciesza!!!!!!! Musza przyjsc to nie jest mozliwosc
      odrobku tylko mus!!!!! Ci co 1000 to teraz 1500 buhahahahahah dobry zart... Jak
      maja wyrobione grubo ponad 200 godz wtedy pewnie tak ale nie normalne wyplaty
      Posmiewisko z siebie robocie piszac takie bzdury ja nazwalem sprawe po imieniu
      i wszystko. A z drugiej strony trzeba sie bylo uczyc ja tam nie pracuje
      mieliscie racje i nie zarabiam tych waszych 1500 hehe tylko 4500 i mnie stac
      aby jezdzic sobie autkiem za 100000zl heheh Zalozylem ten watek tylko dlatego
      bo mi sie zal zrobilo tych ludzi ktorzy tam pracuja a nie po to zeby robic anty
      reklame ale jak sie to pracownikom podoba to ze sa nabijani w butelke i
      wykorzystywani przez kierownika to oki ich sprawa ja umywam raczki niech robia
      co chca widocznie tak lubia................................
      • Gość: sam Re: ZNOWU ADRIANNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 19:46
        zaloz firme i wszyscy przyjda do ciebie do pracy bo przeciez bedziesz placil
        wiecej
        • Gość: ktos Re: ZNOWU ADRIANNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 02:24
          Nie jestem prezesem tam gdzie pracuje ale kierownikiem mi dobrze placa i innym
          tez a wiec bez takich ja szanuje ludzi i dlatego poruszylem problem pracujacych
          w adrianie bo szkoda mi tych ludzi jesli twierdziecie ze jestem ich
          przeciwnikem to skonczcie odpisywac i watek zniknie........
          • Gość: komar Re: ZNOWU ADRIANNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 20.11.05, 05:04
            masz szczęście że nikt sie nie poznal na twojej glupocie tam gdzie pracujesz
            cwaniaków i obiboków z roszczeniowym stosunkiem do życia nie brakuje.
            • Gość: ktos Re: ZNOWU ADRIANNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 15:01
              Tak napewno tak to sobie tlumacz hehe nawet nie wiesz gdzie pracuje heehe
    • Gość: www Re: ZNOWU ADRIANNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 20.11.05, 19:33
      W adrianie nikt modry nie pracuje nie urazajac nikogo sam tam ciezko pracowalem
      i wiem co tam sie dzieje wolalbym stac na grudziadzkiej i zebrac na chleb niz
      byc tam ponizany wykorzystywany ale Ariana daje prace tylu ludziom! Ja wiem co
      to jest niemiec pracy ale nigdy tam!Powodzenia optymisci gloscie to nieroby
      wszystkim bo ten co tam pracuje i sie opierda..tak mowi bo ten co naprawde
      coezko pracuje tak niepowie PPPPPPOOOOOOZZZZZZDDDDDDRRRRROOOOO!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka