Dodaj do ulubionych

PUB MANHATAN

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 09:25
według mnie najlepsze dyski były za czasów DJ Rogero on to dopiero umiał
rozbawić. dobrze by było jakby tam powrócił nawt konkursy robił i wszystko
było jasne! kto jest za tym aby wrócił niech pisze!
Obserwuj wątek
    • Gość: pani Re: PUB MANHATAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 13:02
      mozemy sobie tylko popisać bo lokal zamkneli na dobre za przekręty Polaka
      • Gość: imprezowicz Re: PUB MANHATAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 14:42
        no tak. ale to trzeba przyznać że dyski były super za jego czsów!
        Rogero rozbujał manhatan przecież mniał być już zamknięty. i muzyka ta sama co
        w innych clubach i to do tego zadarmo bo w Fabryce wstęp 5 zł. a muza ta sama!
      • Gość: agni Re: PUB MANHATAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 15:16
        wielka szkoda! chętniebym go usłyszała bo q Fabryce to grał góra 2 godziny.
        w manhatanie było naprawde super i to dotego mało zadym
        • Gość: dgm Re: PUB MANHATAN IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 28.11.05, 17:12
          pub manhatan ma byc otwarty w pierwszy dzien sw ale bardzo mi przykro bo tam
          Rogera nie zobaczycie !!!!!!!!!!!! buzka
          • Gość: panienka Re: PUB MANHATAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 17:55
            do dgm: skąd wiesz?
            • Gość: dgm Re: PUB MANHATAN IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 09.12.05, 16:56
              bo w manie jest teraz remont!!!!!!!!!! ale na dyske wpuszczaja od 18lat wiec
              gowniarzy nie wpuszczaja!!!!!!!!
              • Gość: Puki Re: PUB MANHATAN IP: 80.51.206.* 12.02.06, 23:44
                ej czy wy jestescie nie teges po 1 kadzy tam moze wchodzic nawet 6 latek i nikt
                nie zabroni tego cos wam sie nie podoba to tam nie chodzcie proste i logiczne a
                nie komentujecie tu jak jakies debile nie normalni jestescie nie udawajcie ze
                jestes dorosli bo na takich nie wygladacie zachowujecie sie gorzej niz 13 latki
    • Gość: ma Re: PUB MANHATAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 19:08
      Ja ogólnie bardzo się cieszę że ta "dyskoteka" nie istnieje mam nadzieje że tak
      bedzie nadal z prostego powodu-właściciela! Niech da sobie spokój z
      jakimikolwiek interesami, bo nic mu nie wychodzi. Nikt tam nie chce chodzic,
      tylko same dzieciaki.Może Polak ma za mało wyobraźni żeby rozkręcić jakiś
      interes, lepiej niech jest jak jest.
      • Gość: ona Re: PUB MANHATAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 16:30
        do ma : podzielam!!! on faktycznie ma siano we łbie
        • Gość: mała Re: PUB MANHATAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 16:24
          ogólnie jestem 15-latką ale popieram chodziły tam same dzieciaki a w glowie
          siano zobaczymy za pare lat jak nie będą mieli chleba kto im da jeść aten szpan
          z fajkami juz dawnom wyszedł z mody no ale są ludzie i parapety
          • Gość: fdsaf Re: PUB MANHATAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 09:14
            niby od lat 18 a wpuszczają nawet po lat 13!!! np. ostatnia sobota wchodze i
            co? szczeniaki po lat 13 i 14! a ten rudy to nawet grać nie umi tego sie nieda
            słuchać! jest gorzej niż było
            • Gość: hehehe Re: PUB MANHATAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 09:19
              TO PRAWDA!!!!!!!! JEŻELI POLAK CHCE MIEĆ TEN PUB TO MUSI ZROBIĆ POŻĄDEK Z
              RUDYM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: ??? Re: PUB MANHATAN IP: 81.210.32.* 17.01.06, 19:15
                pożądek to wy zróbcie ze sobą a potem z manem odczepcie sie od mana kumacie i
                go nie zamkną nidy my na to nie pozwolimy a na dyskoteki zeby wyjsc bez dowodu
                to trzeba miec znajomosci. A waszymi wypowiedziami moge soebie pupe
                podtrzec.Zegnam
          • Gość: dziewczyna Re: PUB MANHATAN IP: 81.210.32.* 30.01.06, 20:00
            Po pierwsze ty masz łep jak parapet ty szpanujesz swoim okropnym ryjem tez mam
            15 lat i nie bedziesz mi podskakiwala i odpiprz sie do manu przyczep sie do
            magmy i tych innych brudnych knajp
    • Gość: dziewczyna Re: PUB MANHATAN IP: 81.210.32.* 17.01.06, 19:20
      A Roger grał tą sama muze co Adam a Adam gra super bynajmiej ludzie sie bawią i
      gó.. was to odchodzi po ile lat dzieciaki sie bawia to jest dla wszystkich. I
      no właśnie bynajmiej tyle zadym niema jest spoko.Pozdrowienie
      • Gość: sfgdujk Re: PUB MANHATAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 08:21
        jeśli grałby taką samoą muzyke to ludzie by się bawili a anie rzucali butelkami!
        A więc zróbcie jakiś porządek z "dj-mi" z manhatanu bo nikt tak nie przyjdzie!
        i z tą muzyką że Rogero gra to co Rudy to przesada! to co on gra teraz to Roger
        grał już dawno! A tak wogóle co to za deejay który gra codze kawałki np. ten
        kawałek Rogera Z JEGO SŁOWAMI!!!!!!!!
    • Gość: trelek Re: PUB MANHATAN IP: 81.210.32.* 19.01.06, 21:38
      no no no co do manhatanu to "piekny" widok mozna bylo podziwiac w
      piateczek,pijana lalka byla z kolesiem i taka kaszane odwalala ze zwe znajomymi
      pekalismy ze smiechu,a polak tak sie zamotal,ze wlasnego "ochroniarza" pytal
      czy gosc placil za wstep...na plakatach "od 18 lat" chyba zapomnieli postawic
      przecinka,bo mialo byc"od 1,8"...zwala
      • Gość: Aaaa Re: PUB MANHATAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 10:28
        A ten gość za narkotyki nie siedzi ??
        • Gość: dziewczyna Re: PUB MANHATAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 20:58
          wyszedł ten dzieciorób
          • Gość: Ala Mafia Chełmna Re: PUB MANHATAN IP: 81.210.32.* 01.02.06, 00:52
            Wiecie co ja teraz powiem wam szczerze tez mi przeszkadzaja te małolaty ale nie
            wyobrażacie soebi jak mnie denerują te wszystkie gwiazdy nasza chelmińska
            gangsterka wiesz te wszystkie pajace koksy co lubia sie obcierac jak ida...!!!!
            • Gość: he Re: PUB MANHATAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 08:43
              Tam w tej knajpie wszyscy naćpani chodzą począwszy od właściciela :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka