Dodaj do ulubionych

Kurator Nowicki w TV POLSAT

IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 02.12.05, 20:28
Program w poniedzialek o godz.20.15 "Interwencja Exstra"
Obserwuj wątek
    • Gość: Jola Re: Kurator Nowicki w TV POLSAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 20:48
      jak to mozliwe, że pan Noicki dalej pracuje jako kurator sadowy, tyle, że nie w
      Chełmnie a w Grudziądzu. Ciekawe jak on sprawuje nadzór kuratorski, skoro sam
      jest podejrzany i oczekuje na wyrok sądu .
      • Gość: obzerwer Re: Kurator Nowicki w TV POLSAT IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 03.12.05, 14:36
        prezio ułaskawia lub ma chęci co się dziwic maluczkim
    • Gość: Podsądny Re: Kurator Nowicki w TV POLSAT IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 03.12.05, 18:23
      Az mi sie wierzyc nie chce! Toż to istna parodia. A jesli do tego doda sie
      niewyjasnione sprawy zwiazane z kupnem budynku mieszkalnego od Banku
      Spółdzielczego, gdzie m.inn. p. Nowicki ma swoje udziały (zobacz czas Chełmna z
      dnia 02.12.2005) to nic jak tylko się powiesić!. Natychmiast powinien
      interweniować minister ZIOBRO! Może jemu udałoby sie zrobić porządek z
      chełmińska mafią!
      • Gość: obserwator Re: Kurator Nowicki w TV POLSAT IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 03.12.05, 18:47
        śmiem stwierdzidź, że jeżeli uważacie, iż to że mają udziały w banku
        spółdzielczym ma jakieś znaczenie w tej sprawie, to jesteście conajmiej
        śmieszni na czele z redaktorem, który podkreślał to w swoim artykule. Z
        autopsji wiem, że biorąc kredyt w BS bank sam proponuje wykupienie udziałów bo
        powoduje to obniżenie kosztów kredytu. Wykupienie 3 czy 15 udziałów to są
        niewielkie pieniądzę. Nie uwierze więc, że osoby które są wymienione w artykule
        sugerowały się swoimi udziałami w BS.
        Nie piszę tego w obronie tych ludzi, ale wkurza mnie takie rozdmuchiwanie bzdur
        na lewo i prawo.
        NIECH ŻYJE PLOTKARSTWO!!! ŻAL MI WAS!!! WSTYD!!!
        • Gość: Zdzicsław Re: Kurator Nowicki w TV POLSAT IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 03.12.05, 20:55
          Krwa Cimoszewicz też był podejrzany i jakoś sie okazało że WYBORCZe kłamstwa
          żeby przegrał wybory...

Dopóki nie ma wyroku kazdy jest niewinny więc niech se pracuje gdzie chce i
          ludzie dajcie na luz.

Poczekamy zobaczymy a w tedy może będzie okazja do wieszania psów. Kluska i
          Grobelny też oskarżeni i uniewinnieni. Ta sprawa śmierdzi ciepłym moczem i
          starymi ludźmi...
          • Gość: Paulina Re: Kurator Nowicki w TV POLSAT IP: 81.210.32.* 04.12.05, 16:29
            Wogóle wydaje mi się ,że to co się dzieje z władzami w tym mieście to jest
            jakaś farsa!Zludźmi ,którzy plotkują też!!!!I Z władzami i z plotkarzami trzeba
            zrobić w tym mieście porządek!Najlepiej to zbierać z swoje rzeczy i w drogę ,
            bo korupcja i obłuda w tym mieście to królowie!
            • Gość: xxx Re: Kurator Nowicki w TV POLSAT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 21:25
              Link do filmu
              interwencja.interia.pl/ekstra/news?inf=692803
          • Gość: oburzony Re: Kurator Nowicki w TV POLSAT IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 06.12.05, 17:24
            Lew Rywin tez był niewinny a siedzi
        • Gość: mcbet Re: Kurator Nowicki w TV POLSAT IP: *.stacje.agora.pl 06.12.05, 17:19
          no wlasnie. Telewizja w sprawie zakupu kamienicy zachowala sie podobnie do
          jednego pieniacza z Chelmna, ktory sie mieni redaktorem.
          Po prostu zbudowano audycje na niedopowiedzeniach. Oczywiscie podkreslono, ze
          radni maja udzialy w BS, ale juz nie powiedzieli jak bardzo sa to smieszne
          kwoty - wiec teza sie udala.
          Dla ludzi z innej czesci kraju w ten sposob temat stal sie ciekawy - dla
          znajacych realia to byla zenada na poziomie Narratora.
          • Gość: tak Re: Kurator Nowicki w TV POLSAT IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 06.12.05, 18:41
            macbet ty powines się pałowac mierna dzięnikarzyno
    • Gość: fs Re: Kurator Nowicki w TV POLSAT IP: 81.210.32.* 05.12.05, 21:34
      Nie mozna zwolnić człowieka z tego powodu że został o coś oskarzony i tyle
      • Gość: jako Re: Kurator Nowicki w TV POLSAT IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 06.12.05, 13:37

no pewnie i resocjalizuje kolegów z pod celi
        • Gość: chelminiak Re: Kurator Nowicki w TV POLSAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 23:15
          a ja mam maksymalna ilosc dzialow w banku spoldzielczym tylko po to by miec
          nizsze oprocentowanie kredytu i nic w zamian za to nie dostaje od banku. takze
          po co opisywac ile kto ma udzialow skoro zadnych korzysci sie z tego nie ma.
          poza tym wiekszosc chelminiakow ma konto w banku spoldzielczym a ze akurat
          wsrod nich sa tez radni to chyba oczywiste.
          • Gość: ko Re: Kurator Nowicki w TV POLSAT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.05, 07:47
            Powiadasz, że z udziałów nie ciągniesz żadnych korzyści ???? Mam wrażenie, że
            nie wiesz co piszesz................ Czy korzystny kredyt to nie jest korzyść???????
          • Gość: ^^^ Re: Kurator Nowicki w TV POLSAT IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 07.12.05, 11:15
            zastanow sie, co napisales. masz udzialy po to, aby miec nizsze oprocentowanie
            kredytu. A WIEC MASZ KORZYSC W PRZYPADKU, GDY ZACIAGNIESZ KREDYT.mniej oddasz
            niz inny, ktory ma mniej, albo nie ma wcale udzialow. logiczne to.
            • Gość: ****** Re: Kurator Nowicki w TV POLSAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 11:18
              zapomiałes dodać że od udziałow naliczane sa dywidendy,czyli tu tez
              korzystasz,nie tylko przy kredycie,ale przeciez po to sie lokuje pieniądze w
              banku,żeby miec korzyść
    • Gość: ja Re: Kurator Nowicki w TV POLSAT IP: 81.210.32.* 06.12.05, 23:13
      img492.imageshack.us/img492/5707/22jh4en.jpg
    • Gość: inka Re: Kurator Nowicki w TV POLSAT IP: *.kp.mofnet.gov.pl / *.mofnet.gov.pl 07.12.05, 07:47
      Dać wam tanią sensację a już się rozpisujecie jak nie wiem co. Nie macie nic
      lepszego do roboty tylko szukać dookoła spisków, i się nad nimi podniecać???
    • Gość: zorro do ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 21:43
      ty cwoku jeden zastanow sie co ty za linki zamieszczasz, to ze ktos ma nasrane
      w glowie to nie znaczy, ze nalezy to rozpowszechniac
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka