Gość: baba jaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 20:43 Znacie tego nowego kierowce z peksow? ma około 20 lat moze troche wiecej. ostatnio z nim jechałam i jest naprawde spoko. Mozna nawet pogadać a nie tak jak reszta tych oszołomów! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: Nowy driver w PKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 21:51 Znam takiego jednego czasami z nim muszę jeżdzić. Ma niezłe okularki i łapie szneki nie z tej ziemi. Czasami nawet odnosze wrażenie że jest niewidomy ale co tam ważne ze jakoś się kulam autobusami do szkoły. Jak na moje to on ma koło 30. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja wiem Re: Nowy driver w PKS IP: 81.210.32.* 03.12.05, 23:56 Mówicie o dwoch róznych osobach- jeden to jakis ułom faktycznie wyglada jak niewidomy... a ten drugi spoko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.a. Re: Nowy driver w PKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 22:12 jo jest taki młody. Nie czepia się biletów i zabiera tyle łepków ile da rade wejść. Zwała na max.Normalnie czujesz się jak szprotka w puszce. To nie co reszta wejdzie paru i chrzani że wiecej nie może zabrać albo zatrzymuje się 100 metrów przed przystankiem a ty gnijesz na tym przystanku! Wporzo koleś. Odpowiedz Link Zgłoś