Gość: nie wiem IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 07.12.05, 19:46 co to jest ta wasza "fabryka"? Bo tyle o tym wątków, a ja nie mam pojęcia co to w ogóle jest! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yfuyy Re: fabryka IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 09.12.05, 17:08 to jest do cholery jasnej dyska debku!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kah Re: fabryka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 21:54 To jest tania dyskoteka,do której mogą wejść wszyscy,bez względu na to czy są pełnoletni czy też nie...Upijają się i zaczynają bić wszystko co się rusza w obrębie 1km od knajpy.......Grunt żeby krew się lała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: company Re: fabryka IP: *.gprspla.plusgsm.pl 15.12.05, 09:34 powiedzcie co k... stalo sie ze stara fabryka??? wlasciciele chyba chcieli zarobic hajs na techno-mulach. kiedys byla to naprawde spoko miejscowka, normalni ludzie i peas:) pamietam jak jeszcze Karol siedziala za barem, w tedy to byl chyba najleprzy club w miescie. teraz trzeba uwazac aby przy wejsciu nie zarobic w m*rde. wszystko w tym miescie spada na psy. co o tym myslicie?????????????????????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: fabryka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 20:29 No,ja siedziałam tam 2 lata temu za barem i nie było problemów. Jakiś miesiąc temu poszłam zobaczyć co się teraz dzieje w FABRYCE i zaliczyłam małe lanie.Znajomy wylądował w szpitalu. Gratuliję organizacji klubu Właścicielom! Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Disco Re: fabryka IP: 81.210.32.* 11.12.05, 12:11 Bardziej tak szczegółowo to ta niby dyskoteka znajduję się Koło sklepu ABC , niewiem jaka to ulica bodajże Bikupia , Czy leje się tam krew? Wiele słyszalam ale nie widziałam i niewiem . Wogle to wygląda to jak Stodoła , nie zbyt komfortowa dyska ale da się wytańczyć , kibelki są o dziwio zadbane , tyle że kazdego wpuszczają i oto nie złe nieprzyjazne ludzie tam są .To taka Dyska na niskiem poziomie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wiem Re: fabryka IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 11.12.05, 16:00 dzięki Kah i Disco za NORMALNE odpowiedzi :* 3majcie się :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: fabryka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 21:56 tam chodzą same k.....wy i złodzieje. Mówie serio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: fabryka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 00:49 TO NORA ZABITA DECHAMI A TEN BRAMKASZ TEN TAKI Z DECZKA PULPASEK TO SWIREK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ona Re: fabryka IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 12.12.05, 13:50 waż słowa bo możesz kogoś skrzywdzić. Nie mów zbyt ogólnikowo bo niesądzę, żeby Ci się spodobało aby ktoś nazwał Cię kurwą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kah Re: fabryka IP: 83.8.227.* 13.12.05, 19:46 No ale niestety taki mit o dziewczynach,które chodzą do Fabryki funkcjonuje! Dlaczego? Może kilka z nich dało się z tej strony poznać,co? Pomyśl o tym. Nikt kto się szanuje i uważa za człowieka na poziomie tam nie chodzi.Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROGERO Re: fabryka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 09:18 ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ ALE ŻE KAŻDEGO WPUSZCZAJĄ TO PRZESADA JEST OD LAT 18! TERAZ W SOBOTE GRAŁEM I NIE WIDZIAŁEM ŻEDNEGO MAŁOLATA! I DUSKA BYŁA UDANA PARKIET PEŁEN! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaty rogero ty chy Re: fabryka IP: *.dclient.hispeed.ch 19.12.05, 10:36 ty rogero ty chyba tam na fujarce grales.co? szczawiku ty!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: fabryka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 09:30 To bar przy hajracte Debilu!!! Odpowiedz Link Zgłoś