IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 07.12.05, 19:46
co to jest ta wasza "fabryka"? Bo tyle o tym wątków, a ja nie mam pojęcia co
to w ogóle jest!
Obserwuj wątek
    • Gość: yfuyy Re: fabryka IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 09.12.05, 17:08
      to jest do cholery jasnej dyska debku!!!!!!!!
      • Gość: Kah Re: fabryka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 21:54
        To jest tania dyskoteka,do której mogą wejść wszyscy,bez względu na to czy są
        pełnoletni czy też nie...Upijają się i zaczynają bić wszystko co się rusza w
        obrębie 1km od knajpy.......Grunt żeby krew się lała.
      • Gość: company Re: fabryka IP: *.gprspla.plusgsm.pl 15.12.05, 09:34
        powiedzcie co k... stalo sie ze stara fabryka??? wlasciciele chyba chcieli
        zarobic hajs na techno-mulach. kiedys byla to naprawde spoko miejscowka,
        normalni ludzie i peas:) pamietam jak jeszcze Karol siedziala za barem, w tedy
        to byl chyba najleprzy club w miescie. teraz trzeba uwazac aby przy wejsciu nie
        zarobic w m*rde. wszystko w tym miescie spada na psy. co o tym
        myslicie??????????????????????????????????????????????????????????????????????
        • Gość: Karol Re: fabryka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 20:29
          No,ja siedziałam tam 2 lata temu za barem i nie było problemów.

Jakiś miesiąc temu poszłam zobaczyć co się teraz dzieje w FABRYCE i zaliczyłam
          małe lanie.Znajomy wylądował w szpitalu.

Gratuliję organizacji klubu Właścicielom!
          Pozdrowienia
    • Gość: Disco Re: fabryka IP: 81.210.32.* 11.12.05, 12:11
      Bardziej tak szczegółowo to ta niby dyskoteka znajduję się Koło sklepu ABC ,
      niewiem jaka to ulica bodajże Bikupia , Czy leje się tam krew? Wiele słyszalam
      ale nie widziałam i niewiem . Wogle to wygląda to jak Stodoła , nie zbyt
      komfortowa dyska ale da się wytańczyć , kibelki są o dziwio zadbane , tyle że
      kazdego wpuszczają i oto nie złe nieprzyjazne ludzie tam są .To taka Dyska na
      niskiem poziomie .
      • Gość: nie wiem Re: fabryka IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 11.12.05, 16:00
        dzięki Kah i Disco za NORMALNE odpowiedzi :* 3majcie się :*
        • Gość: ona Re: fabryka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 21:56
          tam chodzą same k.....wy i złodzieje. Mówie serio
          • Gość: eee Re: fabryka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 00:49
            TO NORA ZABITA DECHAMI A TEN BRAMKASZ TEN TAKI Z DECZKA PULPASEK TO SWIREK
          • Gość: do ona Re: fabryka IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 12.12.05, 13:50
            waż słowa bo możesz kogoś skrzywdzić. Nie mów zbyt ogólnikowo bo niesądzę, żeby
            Ci się spodobało aby ktoś nazwał Cię kurwą.
            • Gość: Kah Re: fabryka IP: 83.8.227.* 13.12.05, 19:46
              No ale niestety taki mit o dziewczynach,które chodzą do Fabryki funkcjonuje!
              Dlaczego? Może kilka z nich dało się z tej strony poznać,co? Pomyśl o tym.
              Nikt kto się szanuje i uważa za człowieka na poziomie tam nie chodzi.Proste.
      • Gość: ROGERO Re: fabryka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 09:18
        ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ ALE ŻE KAŻDEGO WPUSZCZAJĄ TO PRZESADA JEST OD LAT 18!
        TERAZ W SOBOTE GRAŁEM I NIE WIDZIAŁEM ŻEDNEGO MAŁOLATA!
        I DUSKA BYŁA UDANA PARKIET PEŁEN!
        • Gość: jaty rogero ty chy Re: fabryka IP: *.dclient.hispeed.ch 19.12.05, 10:36
          ty rogero ty chyba tam na fujarce grales.co?
          szczawiku ty!!
    • Gość: Monia Re: fabryka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 09:30
      To bar przy hajracte Debilu!!!
    • Gość: g Re: fabryka IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 16.12.05, 21:50

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka