Dodaj do ulubionych

nieuczciwy sprzedawca

IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 12.12.05, 18:18
a wiec chciałam dziecku kupic spodenki na rynku u pana jednego ze straganow
widziałam takie fajne spodenki cena była 35zł gdy doszło do kupna kosztowały
one 45zł bo zekomo sie cena przekleiła od innych ciuszków ale na trzeci dzien
wysłałam mame do tego pana zeby wymnienił na inne bo były za duze to pan
niemniał innych i mama poprosiła o zwrot pienązków wienc pan chciał zwrocic
35zł lub kazał czekac do nastepnej dostawy ale 10 zł mniej oddając jest to
pan na rogo co stoi pod namniotem BARDZO DZIEKUJE
Obserwuj wątek
    • Gość: porada Re: nieuczciwy sprzedawca IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 12.12.05, 18:29
      zglos to na policje. jest to oszustwo. tylko nie daj sie przekonac od
      policjantow, ze nie jest to przestepstwo. jezeli nie zawiadomisz, to dasz nie
      naib w butelke i bedziesz "pochwalala" jego zachowanie. wykorzystal ciebie.na
      pewno masz na to swiadkow.
      • Gość: Waruj Re: nieuczciwy sprzedawca IP: 81.210.32.* 12.12.05, 18:33
        To Jest w pewnym sensie oszustwo ale z drugiej strony po co chciał 45 ziko za
        nie a pisało 35 przeciez odrazu mógł wystwić cene 45... To się nie trzyma
        jakoś .Ale tak to juz jeste , Dzięki za ostrzeżenie!
        • Gość: kupiec Re: nieuczciwy sprzedawca IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 12.12.05, 18:50
          pisało 35 a chciał 45 niewiem moze przyciagnąc klijeta chciał za 35 a cene
          wtedy podbił a jak do zwrotu to 35 niewiem a moze to jest taka taktyka
    • Gość: hojny kópiec [...] IP: 81.210.32.* 12.12.05, 19:21
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: xxx [...] IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 12.12.05, 20:57
    • Gość: bbbbbbbbb [...] IP: *.dclient.hispeed.ch 12.12.05, 21:43
      • Gość: Troll Re: nieuczciwy sprzedawca IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 12.12.05, 22:09
        Moja droga zostałaś oszukana!!! Jest to błąd polegający na mylnym w obrażeniu
        o prawdziwym stanie rzeczy!! Takie rzeczy są karalne !!Myślę ze powinnaś to
        zgłosić na policje >choć wydaje mi się ze raczej oni Tobie nie pomogą;/ <zbyt
        leniwi> a znowuż ciągać się po sądach za 10zł to już chyba sobie podarujesz.
        Pozdrawiam
        • Gość: kupiec Re: nieuczciwy sprzedawca IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 13.12.05, 15:56
          zauwarzyłam ze teraz nawey na rynku niestał 2 dni bo mowiłam ze to skarbowce
          zgłosze a jest to młody p ktory stoisko ma na rogu pod namniotami wisawi sklepu
          z kołdrami i poduszkami
          • Gość: Troll Re: nieuczciwy sprzedawca IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 13.12.05, 20:24
            i bardzo dobrze trzeba takich tempic!!!
            • Gość: : ) Re: nieuczciwy sprzedawca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 19:27
              Kiedys miałam to samo ( ale inny sprzedawca). Kazał sobie zapłacic więcej niż
              było napisane. Powiedziałam mu że ma bałagan z cenami i kupię towar za taka cene
              jaka jest na nim. Facet troche zdziwił sie, pomruczał i przedał za tyle ile ja
              chciałam. Wystarczy być konkretnym wobec nich i nie dac pokazać że mozna nas
              oszukać.
              Wspólczuje pani.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka