Gość: lol Re: TUNING w CCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 01:42 nono bedzie klub bedzie jazda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stivi Re: TUNING w CCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 01:46 !!!Gdy zakłądałem ten temat miałem nadzieje na poznanie ludzi o wspólnych zainteresowaniach. Przez cały czas obserwuję co tu się dzieje i gdyby nie te baranie wstawki od ludzi, którzy może nic nie maja, może nic nie wiedzą, to było by ciekawie. Fajnie, że znalazło sie kilku stałych ludzi, którzy mają coś do powiedzenia. Pomysł z powstaniem klubu to trafiony pomysł i z chęcią sie do niego przyłączę. 19-21 maja jest zlot VW,audi,skoda i seata na który się wybieram i miło by było, gdyby ktoś z CCH sie do mnie przyłączył. Wiecej konkretów na www.majoVWka.pl. Pozdro dla właściwych ludzi i czekam na teksty jak było na spotkaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: big lol Re: TUNING w CCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 11:21 hola hola 22 kwietnia jest pierwszy ogólnopolski zlocik VW w toruniu zapowiada sie spox impra. Jedzie ktoś z Chełmna. Czekam co ekipke sie zbierze i razem poleci no toronto. Pozdrawiam wszystkich mniaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stivi Re: TUNING w CCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 12:42 Jakies konkretniejsze namiary na ten zlot w Toruniu jesli można, jakieś odesłanie do stronki albo wiecej informacji prosze. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: big Re: TUNING w CCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 14:04 22 Kwietnia o godz. 9 rozpoczyna sie zlot w toruniu na pase jest to pierwszy ogólnopolski zlocik VW w Toruniu wiecej informacji na www.tuning.pl w kalendarzu imprez na trn rok . czekam na odp czy ktoś jedzie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rademal Re: TUNING w CCH 10.04.06, 11:53 Zlot w Toruniu został odwołany przez organizatora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: TUNING w CCH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 13:19 nie wiem skąd masz takie posrane wiadomoście nigdzie nie było żadnego odwołania zlotu wszystko sie odbedzie znajdz mi taką wiadomość to zwróce honor. 22 kwietnia torun pierwszy ogólnopolski VW. Odpowiedz Link Zgłoś
rademal Re: TUNING w CCH 10.04.06, 14:52 www.extreme-promotion.pl/vw/ przetłumaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karlik Re: TUNING w CCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 23:45 witam wszystkich!!! moglbym sie dowiedziec kiedy bedzie nastepny zjazd furek pod leader price?? bo chetnie bym wpadl pogadac z Wami chlopaki!! pozdro1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ariel Re: TUNING w CCH IP: *.gprspla.plusgsm.pl 12.04.06, 21:37 SIEMKA CHCIAŁEM WAS ODWIEDZIC W SOBOTE ALE WYBRAŁEM BAR SZKODA W NOCY BYŁ SPOCIK W TORUNIU NAWET CIEKAWY ALE PEŁNO POLICJI.JA TAM PANOWIE NAJBARDZIEJ CENIE MODYFIKACJE KTÓRE WŁAŚĆICIEL WYKONAŁ SAM I WŁOŻYŁ SERCE I CZAS A NIE WZIOŁ DO REKI KATALOG JACKI AUTO SPORT ZROBIŁ ZAMOWIENIE ZA PARE PATYKÓW I ZLECIŁ ZAMONTOWANIE TEGO KOMUŚ .POZDRO DLA ZAPALEŃCÓW TUNINGU PS.JECHAŁEM GOLFEM 3 Z 1,8NA WTRUSKU I W KOŁOBRZEGU NIEMOGŁEM DOJŚĆ PORDZEWIAŁEGO MALCA ,OKAZAŁO SIE ,ZE KOLEŚ MIAŁ PONAD 40 PS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imiennik Re: TUNING w CCH IP: 81.* / 81.210.32.* 12.04.06, 21:46 No i znalazł się kolejny ktory nie ma własnego nicka i musi używać cudzych... Brak słow.... Odpowiedz Link Zgłoś
qualin Re: TUNING w CCH 13.04.06, 08:59 Zapraszam na forum.city-riders.go.pl Jezeli cos bedziemy organizowali to tam sie o tym najszybciej dowiesz :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: TUNING w CCH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 10:37 sorry rademal za tamto teraz już wiem że jest odwołane VW w toruniu zwracam honor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stivi Re: TUNING w CCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 23:22 12-14 Maja www.majoVWka.pl, są chętni?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrz Re: TUNING w CCH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 10:35 Witam gdzie i kiedy jest majóVWka. Mi sie zdaje że 19-20 maja w warszawie a nie jak ty piszesz 14-15 czy jakoś tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stivi Re: TUNING w CCH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 10:54 Termin majóVki jest zmieniony!!! Sprawdz na stronie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrz Re: TUNING w CCH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 12:58 na jakiej stronce dzieki. podaj adres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mistrz Re: TUNING w CCH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 13:09 stary przed chwilką sprawdzałem i nie ma żadnego p[rzełożenia zlotu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZLOTY KTO JEDZIE Re: TUNING w CCH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 13:11 Czekam na propozycje kto jedzie na zlociki gdzie i kiedy ja jestem zawsze chętny i pojade z przyjemnością. Czekam na jakieś propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stiven Re: TUNING w CCH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 13:19 stronka WWW.majoVWka.pl wszystkie info są na tej stronce włacznie ze zmianą terminu imprezy. Jak ktoś jest tym zainteresowany to możemy sie skrzyknąć jakąś ekipka i wyruszyć razem. Pozdro dla wszystkich VW!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stivi Re: TUNING w CCH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 13:22 forum.city-riders.go.pl tam jest temat zlotu VW i propozycja wyjazdu a info o zlocie na stronie zlotu majovwka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biker Re: TUNING w CCH IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 16.04.06, 12:47 forum jak forum ale admin chorym jest. zmienia posty, usuwa byle usunac, nawet z forum mnie wyrzucil bo mu sie nie podobaly moje opinie o sprawach o ktorych on nie ma pojecia. Uwazajcie jak cos tam piszecie bo niejaki >Qualin< nie gra fair. a zreszta .. chugo od łysego mu z tryby. Tutaj postow juz nie usunie ... żenujący jest, pokazal ze moze posta na swoim forum usunac i mysli ze jest wielki... a krzydy to zadnej nikomu nie zrobic... Bujaj sie dalej ta gejlooksowska calibra... Oby drogi nie byly za wąskie. Pozdrawiam. Wesołych Świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
qualin Re: TUNING w CCH 19.04.06, 10:00 Drogi Michale. Zawsze byles zdania ze na tym forum pisza same matoly i malolaty, ktorzy tylko potrafia bluzgac i najezdzac na innych. Czules sie lepszym od nich, a w tej chwili zrownales sie do poziomu dziecka z podstawowki. Doskonale wiesz o co poszlo i teraz robisz wielkie halo. Wg mnie sprawy takie zalatwia sie osobiscie a nie na forum miasta. Pewnei nie masz zbyt wielu przyjaciol i dlatego postanowiles wyzalic sie tutaj. Wspolczuje tobie bo widze ze poziomem intelektu pasujesz jak ulal do tego chelminskiego forum. Mam nadzieje ze chociaz troszke lepiej sie poczules po tym jak mnie objechales na tym forum. Jezeli chodzi o nasze forum to doskonale wiesz ze probowales wcisnac ludziom ciemnote, a ja jako admin nie moglem na to pozwolic. Tylko nie pisz teraz ze tak nie bylo, bo sam kiedys ze mna na ten temat rozmawiales i mowiles zupelnie co innego niz na forum napisales. Inna sprawa to to ze zawsze myslalem ze jestes wporzadku kolesiem, ale okazalo sie ze jestes bardzo falszywy. Nie raz obgadywales mnie za moimi plecami. Mi mowiles same pozytywne rzeczy np. o moim aucie, podniecales sei tez lampami ze ladne i wogole, a na miescie nasmiewales sie z samochodu. Moze to przez zazdrosc, ze mialem lepsze auto niz twoj zlomowaty i zaniedbany golf. Mam nadzieje, ze wkoncu zauwarzysz cos poza czubkiem swojego nosa i dorosniesz do zycia w spoleczenstwie. Zycze tobie zebys nie stracil przez swoje zachowanie zbyt wielu przyjaciol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ostrry Re: TUNING w CCH IP: *.hstl3.put.poznan.pl 19.04.06, 12:39 Ja tam nie wiem dokladnie co sie stalo, nie bylem tego swiadkiem ale moge powiedziec... KTO SIE CZUBI TEN SIE LUBI :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biker Re: TUNING w CCH IP: *.netia.com.pl 19.04.06, 14:45 bynajmniej auto bylo moje a nie tak jak twoje kupione na wieloletni kredyt.. pochwal sie kolegom ze wyprzedales domowy komputer zeby kupic lampy i ze mamusia ci splaca juz drugi kredyt. taki z ciebie kozak jak sie chwalic potrafisz:) a odnosnie samochodow to jeszcze ci kopara opadnie i to wkrotce:) Zdziwisz sie obiecuje:))) ... taki z ciebie kozak a w głowie ptasi móżdzek... pozatym to jaki jestes juz dawno temu pokazales jak ci Julia rogi zrobila z innym.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIT Re: TUNING w CCH IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 19.04.06, 15:03 nie musi się chwalić bo wszyscy koledzy o tym wiedzą... po 1. jakbym miał swój kompóter a nie na pół z siostrą też bym sprzedał żeby coś z autem zrobić po 2. Kredyty to tylko i wyłącznie Qualina sprawa i nie wtykaj nosa w nie swoje sprawy... po 3. Kozak to jesteś ty i tylko przez forum bo na realu słowa byś nie powiedział bo jesteś zwykłym TCHURZEM!!!!!!!! taki z ciebie wiracha zapraszam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biker Re: TUNING w CCH IP: *.netia.com.pl 19.04.06, 15:07 WIdze ze Koza cfaniak z Ciebie... To zapraszam, mozemy pogadac. Z wielką checia wymienie z Toba poglądy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biker Re: TUNING w CCH IP: *.netia.com.pl 19.04.06, 15:20 JA JUZ SIE NIE WYPOWIADAM NA TYM FORUM. Pogadamy na któryms ze spotow.... i wszystko sobie wyjasnimy z kazdym po koleji:) A Qualin mi strzelił bana na forum city-riders :) Pokazał klase, nie ma co:) Odpowiedz Link Zgłoś
profiil Re: TUNING w CCH 20.04.06, 11:49 hehe oj lampy..i co jeszcze masz w tej calibrze??nic po za klankiem stara nic..i sie podniecasz stara calibra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCH Re: TUNING w CCH IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 20.04.06, 12:25 czkoda ze w piatek a czemu nie w sobote albo w niedziele bylo by wiecej ludzi sam bym kilku poza miejscowych zaprosil ale w wikend a nie w piatek no szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
qualin Re: TUNING w CCH 20.04.06, 12:34 Jak robilismy w soboty to niektorzy marudzili ze nie moga bo to dzien imprezowania itp. Postaraj sie na piatek kilka osob sciagnac, wierze ze ci sie uda ;) A ty podrobo Profila sie nie udzielaj jezeli nie masz nic sensownego do napisania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojciech Re: TUNING w CCH IP: 80.51.54.* 24.04.06, 21:51 i forum zamarło cicho wszedzie glocho wszedzie i bezyna taka droga ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
qualin Re: TUNING w CCH 25.04.06, 21:34 To zamarlo, ale CR zyje i ma sie calkiem dobrze :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczestnik CR Re: TUNING w CCH IP: 83.238.145.* 25.04.06, 22:58 Ja widze ze odwiedzanie tego forum staje sie bez sensu. jedynie mozna wejsc zeby zobaczyc tych twardzieli co tylko przez forum maja odwage cos powiedziec. proponuje aby ci ktorzy maja wiecej rozumu przestali przesiadywac na tym forum to ci co pisza byle pisac nie beda miel do kogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIT Re: TUNING w CCH IP: 82.146.246.* 17.05.06, 20:38 Ciag dalszy znajduje się na: www.Cityriders.fora.pl POZDAWIAM i zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: TUNING w CCH IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 17.04.06, 00:19 Ja moge się pochwalić bo mam forda mondeo z silnikiem 2.5l v6 24v Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rademal Re: TUNING w CCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 11:54 Biker to sprawa między wami :) o ile wiem też postapiłes no fear Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biker Re: TUNING w CCH IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 17.04.06, 12:04 no fear?? bez strachu?? chodzi o NIE FAIR czyli nieczysto...A Qualin jak zwykle cos nawkręcał bo to bajerant:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adidas Re: TUNING w CCH IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 17.04.06, 17:20 według mnie najlepsza fura to opel tigra Brkera i nissan 200 sx Hazego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biker Re: TUNING w CCH IP: *.netia.com.pl 18.04.06, 09:26 Tigra hahhahaha to autko dla kobiet i nie ma w nim nic nadzwyczajnego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adssa Re: TUNING w CCH IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 18.04.06, 11:53 tak podrasowana tigra jest zajebista a ty czym jezdzisz rozje..ym rózowym maaluchem Odpowiedz Link Zgłoś
profiil Re: TUNING w CCH 19.04.06, 00:21 wszystkie pseudo tuningi co zostaly tu wymienione to zlomy zmierzcie sie z moim golfem to wtedy pogadamy a nie podniecacie sie calibra i kadetem haaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allah Re: TUNING w CCH IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.04.06, 05:28 nikt sie tu niczym nie podniecał, ale z treści Twojego postu wynika, że strasznie jesteś zapatrzony w swojego golfa. swoją drogą sweter vr5 poległby z taką calibra na ćwiare, czy cokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIT Re: TUNING w CCH IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 19.04.06, 06:08 Nie masz polotu do Calibry... tylko byś się ośmieszył jakbyś stanoł obok niej i chciał się z nią ścigać..(swoją drogą chciałbym widzieć twoją mine jakby ci odjechała o 2 długości auta <lol2>) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bfa Re: TUNING w CCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 07:29 myslicie ze to on pisał? ja nie wierze przeciez to matol szkołe ledwo co skonczył o ile skonczył i nie potrafiłby sie zalogowac :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bfa Re: TUNING w CCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 15:21 to ze Ci powiedział o kredycie to oznaczalo o ze mial do CIEBIE zaufanie tak to odczytuje, byście sie wstydzili :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biker Re: TUNING w CCH IP: *.netia.com.pl 19.04.06, 15:27 nie chodzi o zaufanie ale o cfaniakowanie czego to on tam nie ma , a co to za problem wziac kredyt i kupic sobie fure. Tak to kazdy moze ... ale zeby cfaniaka nie zgrywal... ze ma lepsze auto moze tak sobie myslec, jego sprawa, ale zeby pisac ze moj golf byl zlomowaty i zaniedbany to juz kurfa przegiecie pały. On to nawet oleju nie wymienia... i kto tu nie dba(ł) o auto?? ...a te jego farmazony w poscie powyzej są żałosne..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojciech Re: TUNING w CCH IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 19.04.06, 16:54 niekazdy zarabia kokosy by kupic auto za gotowke sam tez place kredyt za starego kadeta a problemy miedzy wami nie zostana miedzy wami zachowujecie sie jak zadrosne dzieci niewiele na tym forum dotyczy juz tuningu wolicie sie oczerniac i wyzywac a najlepiej coniektozy aby pokazac swoja racje skoczyli by sobie do gardel ludzie co zwami jak tak dalej pojdzie pobijecie sie o to ze ten tankuje na tej staci a ktos inny na innej ,wyluzujcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manta Re: TUNING w CCH IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 19.04.06, 23:19 Koniec kłotni... WYstarczy ..zrobił sie potworny off topic... Co sądzicie o VW LUPO ?? DObra baza do przeróbek czy lepiej sie za to nie brac?? Jakie jest Wasze zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALLAH Re: TUNING w CCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 11:27 małe paskudztwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCH Re: TUNING w CCH IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 20.04.06, 11:33 no chlopaki co z wami jest naprawde warto sie spierac o takie cos a co do poatu MANTY wszystkie wozy to dobra baza do przeróbek zycze ci powodzenia z tym lupo a co do gosci co sie smieli z kadeta kyóry ma 20lat a klasyka tuningu to auta z lat 50 -80 nawet hotrody z lat 30 waszym zdaniem tuning to tylko nowe auta z dobrej marki dla innych frajda to kupic stare auto rozebrac na kawalki i zrobic z niego torpede co sobie poradziz BMW M POWER zaś dla innych frajda kupic nowe auto do tuningu stare czy nowe wszystko idzie tuningowac !!!!! (POZDROWIENIA DLA QUALINA KIEDY BEDZIE SPOCIK Odpowiedz Link Zgłoś
qualin Re: TUNING w CCH 20.04.06, 11:46 Spocik juz w piatek :] Wiecej info na forum.city-riders.go.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rademal Re: TUNING w CCH 20.04.06, 11:31 Lupo to fajne autko. Ale mimo swoich niewielkich rozmiarów jest ciężkie 980kg, to dużo wiecej niż Golf 1,2 i tylko troszkę mniej niż 3. Zdecydowanie wolałbym 3 ze wzgledu na niższa cene i większy rozstaw osi. Jeśli jednak uparłbyś sie na Lupo to tylko swap na TDi lub silnik 1.4 16v, 1.8T? Jedynym problemem może być tutaj budżet. 8000zł to minimum, aby się do tego zabrać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donCarlos Re: TUNING w CCH IP: 80.51.54.* 21.05.06, 21:30 moje okulary są zaje..... ztuningowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: TUNING w CCH IP: 80.51.54.* 22.05.06, 10:40 A ty jak zwykle dzieci ,gdyby wprowadzic ograniczeni wiekowe na tym forum powiedzmy do 14l to powiedzmy ze zostala by garstka normalnych osub ktore potrafia wypowiedziec sie normalnie. przypominam ze mieszkamy w polsce i nikt tu kokosow niezarabia a tymbardziej w chelmnie a tuning jest i sa ludzie milolujaca sie w tuningu ktore potrafia powiedziec cos z sensem. wiedz apeluje do dzieci : Zostawcie komputery i wracajcie do piaskownicy bo nic co dotej pory powiedzieliscie niemialo zwiasku z tematem. Pozdro dla CR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCH Re: TUNING w CCH IP: 80.51.54.* 24.05.06, 19:29 Dieki za pozdrowienia dla CR a dla dzieci mam tylko jedno spirrdala......... z tego forum i zostawcie goryla i knapa macie takie furki co oni napewno nie wiec niema sensu abyśćie sie wypowiadali na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x23 Re: TUNING w CCH IP: *.energis.gsi.gov.uk 25.05.06, 17:55 osob nie osub amoze osup??? szkola sie klania?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: octan Re: TUNING w CCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 20:56 www.dzidowanie.fora.pl :S Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boss Re: TUNING w CCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 11:52 to jaki waszym zdaniem jest najszybszy samochód w CCH? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merol Re: TUNING w CCH IP: *.netia.com.pl 07.06.06, 12:11 Merc S500 Niebieski 2 drzwiowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Type-R Re: TUNING w CCH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 14:36 Masz łeb jak s500hehe najszybszy. faworyt to Type-R. pozdro dla posiadacza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba z 4b Re: TUNING w CCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 18:09 Dajcie już spokój z tymi samochodami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w z CR Re: TUNING w CCH IP: 80.51.54.* 13.06.06, 13:03 dzieci juz sie wypowiedzialy a tu nadchodza wakacje i skacza sie wypowiedzi dzieci bo pojada na kolonie ;)Ide pomajstrowac przy aucie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: llll Re: TUNING w CCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 00:05 Ja tez stawiam na type ra..z tego co slyszalem to teraz juz jest lekko dlubniety podobno pod 230kucy..wiec to chelminskie m3 pewnie jest juz wolniejsze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VW Lady Re: TUNING w CCH IP: *.versanet.de 16.06.06, 16:40 Co sadzicie o spotkaniu ogulnym na pokaz Samochoduw i nagrody za najlepszego.Respekt dla tego kto wygra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: TUNING w CCH IP: 80.51.54.* 18.06.06, 00:00 wybor auta i respekt cos mi sie zdaje ze troszke zadozo tv ale spodkania sa wejdz na forum CR tam sie dowiesz wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: TUNING w CCH IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 30.06.06, 16:18 Spoty Car audio Imprezy Wyjazdy Palenie gumy itp... -> CR --------------------------------REKLAMA;-)--------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś