Gość: a IP: *.netia.com.pl 19.12.05, 13:12 Są chętni na takie widowisko ?? Mozna by sie wybrac na lotnisko kolo tlenia i popróbowac, oczywiscie jezeli pogoda dopisze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wtajemniczony Re: WYSCIG NA 1/4 MILI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 15:45 Juz nieraz tam jezdzilismy z ekipa moze nam dasz swoje namiary ???? albo proponuje jeszcze koronowo !!! :) tez tam jezdzimy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allah Re: WYSCIG NA 1/4 MILI IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.12.05, 16:53 wlasciciel corsy potwora pewnie by byl zainteresowany. nieźle może namieszać zważywszy na to, że ostatnio zmiażdżył mercedesa sl500 w poprzedniej budzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heheh Re: WYSCIG NA 1/4 MILI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 05:33 Tak to naprawde potwor widzialem jak asfalt zwija HIHIHI ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allah Re: WYSCIG NA 1/4 MILI IP: *.pro-internet.pl 20.12.05, 11:20 jak wyjezdza do miasta to straz miejska zwija asfalt zeby go nie uszkodził :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtajemniczony Re: WYSCIG NA 1/4 MILI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 07:12 to co ustawiamy sie jakos czy nie nawet zeby sie poscigac bez wielkiej rywalizacji ja juz mam stala ekipe z ktorymi jezdze niektorzy to maniacy i ciezko wam bedzie z nimi wygrac ale dla atmosfery i klimatu mozna sie spotkac co wy na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allah Re: WYSCIG NA 1/4 MILI IP: *.pro-internet.pl 21.12.05, 11:29 po swietach jak najbardziej. jak aura dopisze... najlepiej na pasie za osiem, cisza spokoj :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driewr Re: WYSCIG NA 1/4 MILI IP: *.dclient.hispeed.ch 21.12.05, 19:24 allah jaka ty masz fure? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allah Re: WYSCIG NA 1/4 MILI IP: *.pro-internet.pl 21.12.05, 21:01 sciere. obczaj temat o tuningu, tam ja troche opisalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: WYSCIG NA 1/4 MILI IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 22.12.05, 16:33 Ja byłbym chetny jak najbardziej a są jakieś specjalne wymagania co do auta czy może być seryjne autko... ( mi chodzi o samą frajdę że można sie poscigać...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtajemniczony Re: WYSCIG NA 1/4 MILI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 00:36 Pewnie ze moze byc seryjne :) Frajda jest zawsze :) tylko trzeba byc ostroznym no i teraz jest troche za slisko :( nie da sie przeniesc mocy na asfalt czyli wyscigi nie maja wiekszego sensu bo nawet na suchej nawierzchni na 2 pierwszych biegach jest problem a teraz.... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allah Re: WYSCIG NA 1/4 MILI IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.12.05, 01:05 bo trzeba umieć :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: WYSCIG NA 1/4 MILI IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 23.12.05, 15:04 Ja się na to piszę dla samej przyjemności popatrzenia na wyścigi ( i moze pościgania sie jesli będzie ktoś z mojego przedziału mocy...)no i żeby poznac nowych ludzi którzy mogą mi w wielu żeczach doradzić... Piszcie tylko gdzie i kiedy to pojadę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thefi BMW Re: WYSCIG NA 1/4 MILI IP: 81.210.32.* 23.12.05, 11:04 No to ja sie pisze. Co prawda auto seryjne i dosyc cieżkie BMW5 ale dla frajdy to spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtajemniczony Re: WYSCIG NA 1/4 MILI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 16:34 Ciesze sie ze jest tylu chetnych :) ja bym proponowal po swietach a tak z ciekawosci jakimi autkami dysponujecie bo nasi niektorzy znajomi tez jezdza prawie seryjnymi autami np nissan 200sx pomimo te go ze serja calkiem niezle sobie radzi nawet ostatnio probowal z dlubanym civem vti okolo 200ps i 1050 kg co prawda mu nie poszlo.... :) ale sa tez auta o mocach okolo 100ps !!!! a wiec dla kazdego cos milego :) w koronowie sie nieraz pojawia czarna carera :) ale ciezko z nia wygrac kierowca kobieta!!! zreszta pozdro dla kumpeli :* To pochwalcie sie co macie. Ja nie bede ukrywal ze nie mam swojego auta poniewaz jestem mlody mam dopiero 22 lata ale jezdze autkiem ojca :) najciekawsze jest to ze wizualnie jest to prawie seria a moj ojciec nie wie ze jest podkrecone o ponad 50ps :) na niskich obrotach nie czuc roznicy a na wysokich moj ojciec nie jezdzi :) dopiero ponad 4 tys obr czuc znaczaco roznice i tak az do grubo ponad 7 tys :) hihihiihhi to pochwalcie sie jakie macie autka? Odpowiedz Link Zgłoś