Dodaj do ulubionych

Zlikwidujcie te Forum!

IP: 81.210.32.* 01.01.06, 23:28
Wnaszam o Likwidacje tego forum , dość tego nie da sie czytać tych wszytskich
plotek które rujnują człowieka.Toś ludzie są tu nie poważni!Wiem ze takich
wątków jak ten było jest na pęczki .Ale zlkwidujcie te forum , do cholery na
co one komu ...Zero szacunku dla innych i prywatatności , Co sądzie o ?? a
widzielista tego .. a ten to i tamto ...Do choleryy dosc tego! Zróbcie coś!
Zlikwidujcie te Forum!!!!!!!!!!!!!!!!Wypisują tu głupoty a jak ktoś tak
poczyta co niema to wtedy są kłopoty...Żenada:///
Obserwuj wątek
    • Gość: ja [...] IP: 81.210.32.* 01.01.06, 23:46
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Promotor Re: Zlikwidujcie te Forum! IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 01.01.06, 23:55
      Zlikwidować i moderatora na bruk nie do pomyślenia jest żeby sypało się tu tyle
      danych
      osobowych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: ewgfer Re: Zlikwidujcie te Forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 09:33
        racja racja i jeszcze raz racja to już jest tragiczne co się dzieje na tym
        forum na początku jeszcze to było zabawne ale teraz już mjest to tragiczne może
        się ktoś z moderatorów wypowie na ten temat ??!!
    • Gość: arek Re: Zlikwidujcie te Forum! IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 02.01.06, 13:24
      Dobrze by bylo ale czy ktoś to przeczyta ??? ale popieram
      • Gość: BOHATER Re: Zlikwidujcie te Forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 11:55
        HAHAHAHA DOBRY ŻART
    • Gość: m Re: Zlikwidujcie te Forum! IP: 81.210.32.* 02.01.06, 14:57
      Zgadzam się żeby zlikwidować TO forum.
      • Gość: Fiona Re: Zlikwidujcie te Forum! IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 02.01.06, 19:46
        moze nie zaraz zlikwidowac ale mozna zrobic nowe zasady.i pilnowac zeby nie
        były łamane.
      • Gość: xxx Re: Zlikwidujcie te Forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 17:01
        ja tez jestem za tym nic tylko ciagle ktos kogos obgaduje zajmijcie wy sie
        wszyscy soba
    • Gość: x Re: Zlikwidujcie te Forum! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.06, 21:47
      JESTEM ZA !!!!!!!!!!
    • Gość: ali Re: Zlikwidujcie te Forum! IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 05.01.06, 11:02
      jestem jak najbardziej ZA!
      • Gość: W**rwiony Re: Zlikwidujcie te Forum! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 11:06
        to forum to najgorsze gó..!!!!tylko objeżdżają dupy.pojawiaja
        sie dane osobowe i jakies głupie gadki.po co to wogóle komus jest!!
        ??tutaj i tak sie niczego nie idzie dowiedziec!!!!!!!żenada!!!!!!!
        Wielkie FFUUCCKK dla operatora
        • Gość: mary Re: Zlikwidujcie te Forum! IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 10.01.06, 21:44
          zostawilam kilka postow ale etz jestem za zlikwidowaniem to jest... :| totlane
          bzdury,same poloty,obraza dla miasta totlana wiocha :| to forum jest
          beznadziejne czasem nie wiem czy smiac sie czy plakac i sobie mysle
          masakra,...z jakimi ja debilami w miescie mieszkam chce z tad wreszcie
          wyjechac! :|
          • Gość: mika Re: Zlikwidujcie te Forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 11:26
            popieram jak najbardziej czas najwyzszy aby ktos sie za to wziol aby te forum
            bylo zlikfidowane bo dla mnie to jest zwykla paranoja!nawet nie wiem po co ten
            regulamin skoro i tak go nikt nie przestrzega...a watki beznadziejne z danymi
            osobowymi i obrazeniami nie powinno w ogole byc zakładane!ale coz tutaj chyba
            nasza gazeta lubi sensacje!i prawda jest taka jak ktos tu powyzej napisal mozna
            sie nawbiac klopotow i miec spieprzona opinnie za takie bzdury i za wybryki
            szczeniackie!a nikomu tez nie zycze...i powinni te forum skasowac jak
            najbardziej i jak najszybciej!pozdrowienia...
    • Gość: MIETAS Re: Zlikwidujcie te Forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 11:53
      sam się zlikwiduj banasie
    • Gość: ..asia. Re: Zlikwidujcie te Forum! IP: *.crowley.pl 11.01.06, 12:10
      jestem za usunięciem forum miasta chelmno !! kto wymysla te durne posty !!
      swiadczy to tylko o inteligencji naszych mieszkancow miasta a raczej o braku
      tej inteligencji :/ az wstyd !!
      • Gość: JeStem PrZeCiW Re: Zlikwidujcie te Forum! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 11:05
        TeN CałY OpErAtOrEk MożE I LiKwIdUjE NieKtóRe PoSty,AlE RoBi To Z tAkIm Za
        pAłem Że I TaK KażDy ZdąRzy PrzECZytAć.DaJcIe Mi JeGo NaZwIsKo To
        OtWoRzE O Nim PoSt!!PeWnIe JeSzcZe Bym Go Nie ZałOrzYŁ A On
        Już By Go SkAsOwAł.SuCkEr
        • Gość: pp Re: Zlikwidujcie te Forum! IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 13.01.06, 16:07
          Tez jestem za są tu same bzdury i ploty!!
          • Gość: hey Re: Zlikwidujcie te Forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 09:53
            te, a po co piszesz jakbys chciał a nie mógł? to nie papier listowy wysyłany do
            babci a forum i nie musisz sie tak wysilać! RaZ mAłE rAz DuŻe bLeeEee chyba ze
            tak wyjatkowo Ci sie podoba taki styl... jeszcze napisz -> I loFe i koFam i qFa
            lol2 śmieszne!
            • Gość: ktoś Re: Zlikwidujcie te Forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 17:40
              osobiście nie mam nic do tego forum, ale jak ktoś ma to niech tu wogóle nie
              wchodzi. Możecie tylko tak wszystkich nie obgadywać? Przecież to nie jest do
              tego!
    • Gość: ona Re: Zlikwidujcie te Forum! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 20.01.06, 20:23
      popieram! to nie fchełmińskie forum tylko chełmiński syfff... niech je
      zlikwidują, i niech zmienią je, zeby byl dministrator i na loginy wtedy by bylo
      fajnie (tak mysle)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka