Gość: Kreestal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 21:23 Jakie wrażenia? Najlepiej według mnie zagrał "The Others" (zespół Kowala).Niestandartowa muza :)Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Henio Re: Koncert WOŚP w Rondzie IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 08.01.06, 22:02 Spoko moim zdaniem tez nalepiej wypadli kowale choc rewolucja mi sie pdobala a najgorzej to wypadli szatanki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cja Re: Koncert WOŚP w Rondzie IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 08.01.06, 22:35 najlepsi bez wątpienia byli Kowale i Kirysy:):) są naprawdę zajebiści i po prostu powinni zrobić coś więcej w kierunku muzyki! a wogóle Adam na swoim sprzęcię też wymiatał, najlepszy zespół w miesci! nie powtarzalny! hihihihi buziaki :): Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kreestal Re: Koncert WOŚP w Rondzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 22:39 Oj tak powinni nieco rozbudować swoją "działaność", a z pewnością byłaby to najlepsza kapela w mieście! A zresztą już jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominik-a:) Re: Koncert WOŚP w Rondzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 10:23 no oczywście ze najlepszy był zespół bez nazwy.nie nazywajcie ich the others bo sie wkurzą:D.zajebisty kontakt z publicznością, fajna, nietypowa muza no i fajny gadżet- grająca na basie choinka.DUŻE BRAWA chłopaki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt wazny Re: Koncert WOŚP w Rondzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 09:32 co to ma byc???!!! co to q...a jest? kowal nie umie spiewac,a grac to juz w ogóle...chyba,ze w bierki.basista...-pipa chowajaca sie za choinka i ta trumpka czy co tam-kawal blachy-NA ZŁOM!!!!perkusiste pozostawie bez komentarza... oby dali sobie spokój,bo nic z tego nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muniek Re: Koncert WOŚP w Rondzie IP: 81.210.32.* 08.01.06, 23:25 Rewelacja porostu Rewelacja byli super... a piosenka mega mix zajebis.. No women no cry, sun of the blue sky, tylko white.. poprost rewelka. Ekipa z Grubna tez niezle wymiatała, dobry wokalista jak na ten rodzaj muzy.. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Koncert WOŚP w Rondzie IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 09.01.06, 14:59 Oczywiście,że najlepsi byli chłopaki z Hounsis;)wielkie brawa,są naprawde dobrzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko hardcore Re: Koncert WOŚP w Rondzie IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 09.01.06, 16:44 jasne, ze HOUNSIS !! to jest prawdziwy HARDCORE !! ich T.K.M, NIENAWIDZĘ czy PRZEMOC to poprosty zajebiste kawałki !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominik-a Re: Koncert WOŚP w Rondzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 16:53 co do hounsis to dobrze grali, ale wokal..heh raczej dla waskiego grona publicznosci.mnie osobiscie nie podoba sie jak ktos drze pipe i nie wiadomo co i po jakiemu krzyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malcolm Re: Koncert WOŚP w Rondzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 18:15 Rewolucja....hmmm...nie podobali mi się......zastanawiałem sie wciąż co oni sobą reprezentują i chyba dobrym stwierdzeniem bedzie to że nijakiej osobowości to oni nie mają.....ot po prostu odcinanie kuponów od znanych szlagierów i typowe granie.....a to nic odkrywczego.....zenada i strata czasu....wokalista - hmmm...może i dźem jest fajny ale kurde czemu on był taki cienki...zero osobowości i typowa chała Hounsis......hmmm....kolejny zespół który dosć mocno zagrał....starają sie chłopaki ale ameryki chyba nie odkryli....mało ekspresji i wciąż siedząc w fotelu zastanawiałem sie czemu wciaż powstają zespoły które grają wciaż tak samo i wciąz to samo..Sam znam chyba z dziesiec zespołów które grają dokładnie tak samo i to samo....nuuuda...czemu takich jest wszędzie pełno i dlaczego brakuje im tak potrzebnej młodym zespołom oryginalości.....???? wokalista - dało sie zrozumieć o czym śpiewa...ale wydaje mi sie ze równie dobrze mógłby grzebać w nosie i to by mu takze wyszło tak jak śpiewanie.....pewnie wkłądałby w totakze ten sam wysiłek..... The Others - cóż......kolesie sie widać starają i za chęci maja u mnie dużego plusa...widać takze było coś takiego co było w nich autentyczne...cos takiego że chce sie usłyszeć co mają do powiedzenia i że jeśli nie wpadną w szpony takiego badziewia jak wcześniej moze coś z nich bedzie - róbcie swoje i nie martwcie się krytyką....jak wytrwacie i poćwiczycie to bedziecie zajebistym zespołem !! No i"nasi metalowi chłopcy" - wybaczcie ...ale jak usłyszałem pierwszy kawałek musiałem wyjsc...i ciesze się że nie zostałem......nie lubię takiej muzy i kompletnie mnie nie bawiliście....no moze widok tych pieszczoch na nadgarstkach był widokiem o którym będę pamietał....bo cała reszta to mówiąc szczerze kicha ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow.Gorzałka Re: Koncert WOŚP w Rondzie IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 10.01.06, 16:01 No to prawidlowo, ze wacpan wyszedl z ronda. Taka muza nie musi bawic kazdego. Liczy sie to ze ktostam jednak chce ich sluchac i ze graja dla wlasnej satysfakcji i dla tych ktorym ich muza odpowiada. Jak by cale chelmno nagle polubilo Narokh to by wlasnie znaczylo ze cos z nimi jest nie tak jak powinno i ze graja naprawde nieziemski syf skoro trafiaja w tak szerokie gusta. Jak cos jest do wszystkiego i dla wszystkich to tak naprawde znaczy ze jest do niczego i dla nikogo..... ____________________________________ tłumiąć gniew, tłumiąc agresje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Koncert WOŚP w Rondzie IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 11.01.06, 15:50 Malcolm skoro taki z ciebie znawca, czemu nie widzielismy cię na scenie z kapelą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Koncert WOŚP w Rondzie IP: *.brda.net 09.01.06, 18:32 hmmmm The Others zajebiscie zagrali...jak chlopaki jeszcze troche popracuja cos z nich bedzie...w koncu jakis dobty zespól powstał...hmmm a co do składu to całkiem całkiem-powiem rewelacja:Ddobry poczatek dali,zobaczymy co bedzie dalej,nie moge sie doczekac nastepnego koncertu:)mam nadzieje ze niebawem usłyszymy ich ponowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!! Re: Koncert WOŚP w Rondzie IP: *.brda.net 09.01.06, 21:01 bez zadnych watpliwosci moge powiedziec ze najlepiej zagrali Kowale i Kirysi...najlepsza kapela powstała w Chełmnie...to jest dopiero poczatek to co dopiero bedzie dalej!!!powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Santa A. Re: Koncert WOŚP w Rondzie IP: 81.210.32.* 10.01.06, 14:47 Nie rozumiem .. co prawda chłopaki moze dobrze nie zagrali, ale co koncert jakis w chełmnie to sie na nich najezdza, jakos tylko w chełmnie, bo tam gdzie grali np. Bydgoszcz czy tez Torun bardzo byli chwaleni i sa zapraszani. Nie tak dawno grali na Famie gdzie dostali sie do finału i zajeli czwarte miejsce z wyroznieniem (sadze ze jury ktore tam bylo lepiej zna sie na muyce niz chełminiacy :/) a grało tam przeciez duzo zespołow z całego powiatu, wiec Narokh swietnie zaprezentował poziom chełmna. Wygrali tez Chełminski przedmiot i mozna oczywiscie powiedziec ze koledzy, ale watpie zeby nawet omi mieli tylu kolegow (jakies 60 głsow) a Intruden cz Dren zdobyli razem cos koło 20, wiec Narokh musił byc lepszy. Hmm... przeciez narokh dostali patronata medialnego ktory zajmuje sie wieloma zespołami bardzo znanymi (mi. Dzem i jakies tam trzewa wejsc na stronne) a "Prorock" i "Rock i Metal po polsku" to jest zanne na cały kraj, wiec jakim cudem to dostali ...(?) Swoja gra wiec nie mow mi ze oni sa słabi bo tylko siebie osmieszasz (bez urazy). Oni naprawde obrze graja i to nie jest tylko moje zdanie (mi. tez ludzi prorocka i rock i metal po polsku hehe). A ten koncert ... hmm... no brakowało basu, ale trodno. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Koncert WOŚP w Rondzie IP: 81.210.32.* 10.01.06, 15:05 co fakt to fakt, mi tez sie podobali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Koncert WOŚP w Rondzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 15:58 Z calym szacunkiem dla Ciebie i dla Narokh...ale to nie jest tak jak Ty myslisz (miedzy innymi z tymi patronatami), wiec jesli ktokolwiek tu sie osmiesza, to w duzej mierze wlasnie Ty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kreestal Re: Koncert WOŚP w Rondzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 16:28 I znowu się zaczyna... ludzie, nauczcie się wreszcie przyjmować słowa krytyki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troll Re: Koncert WOŚP w Rondzie IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 10.01.06, 22:01 Revolucja była zajebista!!!!!no kowale & kirysy tez mnie zaskoczyli spodziewałem sie jakiejs wielkiej kleski ale było swietnie:) a co do dobrego konatktu z publika to ja sie nie dziwie jak ich tam wszyscy znali:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Koncert WOŚP w Rondzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 09:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *widz Re: Koncert WOŚP w Rondzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 09:14 moim zdaniem rewolucja grala zajebiście!!!!!!!! pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Santa A. Re: Koncert WOŚP w Rondzie IP: 81.210.32.* 11.01.06, 10:09 Nie mówię, że chłopaki z Narokh grają źle, ale muszą się jeszcze wiele nauczyć. We wrześniu w Rondzie 99% publiki to byli ich kumple i tylko dlatego wygrali. Umiejętnościami i zgraniem to np Intruderowi to nawet do pięt nie dorastali, w sumie Drenowi też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bum Re: Koncert WOŚP w Rondzie IP: 81.210.32.* 11.01.06, 19:18 moim zdaniem powinien wtedy wygrac Dren!!!!!to co robi Darek i Chłopaki zasługuje na uznanie :} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatka15-siostra Re: Koncert WOŚP w Rondzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 10:25 Sory wam że niebyłam, ale wiem że był git. Jo to wino z głową robi zagrajcie kiedyś w kocie napewno przyjdę z ludzmi swojej ekipi.MI MI BZIOM tak trzymać braciaki trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Koncert WOŚP w Rondzie IP: 81.210.32.* 11.01.06, 13:46 ale ludzie koncert dotyczy wosp a nie to co bylo kiedys takie gadanie dajmy spokoj Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habibi Re: Koncert WOŚP w Rondzie IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 11.01.06, 15:42 BEZ NAZWY -zajeeeeebiscie poprostu!!!a o choinke to nikt nie musi sie bac bo juz zostala sprzetem ktory bedzie jezdzil na wszystkie koncerty(patryk sie ucieszy,hehe) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melcia Re: Koncert WOŚP w Rondzie IP: *.bulldogdsl.com 27.01.06, 15:02 Trafilam...jak milo! Czemu nikt mi o choince nie powiedzial??? Bede sie zbijac z tej lajzy przez najblizszy rok, badz dwa...he,he... Buziaki & pozdroFionka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!!!!!! Re: Koncert WOŚP w Rondzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 15:18 był spoko!!!!!!!!!pozdo chłopaki chociaż niewidziałam jak graliście w rondzie to wiem jak gracie!!!pozdro chłopaki!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: Koncert WOŚP w Rondzie IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 13.01.06, 22:52 Kurde! Dlaczego wyszłam po koncercie pierwszej kapelki? :-/ widzę, że mnie troche ominęło, a pewnie nie będę miała okazji usłyszeć reszty w najbliższym czasie :-( Pozdrowionka dla Dominika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuchawa Re: Koncert WOŚP w Rondzie IP: 81.210.32.* 23.01.06, 21:30 Dla mnie to co tam było to kompletny szajs. Może nie tyle co zespoły, bo niech tam sobie muzyczke grają. Ale ten sprzęt chadekowy i ten akustyk to normalnie na drzewo. Toć to wstyd. Wszystko trzeszczy, a ten nastawiacz nie słyszy. Bożesz ty..... Uszzzzz. Moge zrozumieć że nie ma kasy na sprzęt przez rok, może dwa. Ale żeby nie było kasy od 15 lat??? Gdzie w takim razie są marnowane pieniądze???? A nawet jeśli się nie ma dobrego sprzętu, a się robi koncert to można go wypożyczyć. No i chociaż żeby był akustyk jakiś za tym mikserem, a nie ślepe ucho. Nigdy nie będzie dobrego koncertu w takich warunkach. Do dupy i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja wale Re: Koncert WOŚP w Rondzie IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 23.01.06, 21:57 ty weź koleś nie wypowiadaj się jak nie wiesz, o co chodzi, ok?siedziałeś kiedyś za sprzętem TAKIM?!? weź usiądź i wtedy pogadaj! koleś zna się na rzeczy, a że sprzęt lipny, to czyja wina???? tak to już jest nasze kochane forum chełmińskie - pisać, byle pisać...nie znając sprawy ani ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyk Re: Koncert WOŚP w Rondzie IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 24.01.06, 00:05 ja też sądze że akustyk z chdk-u jest głuchy, a nawet jak słyszy że jest kicha to i tak ma to w głębokim poważaniu. Odpowiedz Link Zgłoś