Dodaj do ulubionych

Słowa ATMu

IP: 81.210.32.* 15.02.06, 21:40
Ma może ktoś słowa ATMu...konkretnie chodzi mi o piosenke ,,Patrze na Ciebie,,
Może sam Waldas napisze,miel widzane tez słowa pozostałych kawałków...
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Słowa ATMu IP: 80.51.206.* 16.02.06, 09:56
      stary, jesli zakładasz taki wontek to musisz być nieźle cofnięty w rozwoju. jak
      chcesz luknąć na słowa to sie wsłuchaj w kawałek, myslisz ze ktos ci bedzie
      rozpisywal zwrotki na forum ?!?! W sumie jak bedzie wiecej takich głópców jak
      ty to możliwe. a co do atm to szkoda gadac, 0 techniki i 100%pozerstwa. Joł
      • Gość: ziąąm Re: Słowa ATMu IP: 80.51.206.* 16.02.06, 15:38
        DOKŁADNIE jestem tego samego zdania co ten nademna....
        • Gość: (L) Re: Słowa ATMu IP: 81.210.32.* 16.02.06, 20:37
          Wy jooooo w piosence jest slowo LEGII ZNANE chelmno?? "PATRZE NA CIEBIE"
          • Gość: . [...] IP: 80.51.206.* 16.02.06, 21:57
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: ja to czuje Re: Słowa ATMu IP: *.gprspla.plusgsm.pl 17.02.06, 13:03
      Ci z ATM-u mimo, ze nie stworzyli nic co was by zadowolilo, to przynajmniej do
      czegoś doszli (slucham hh i tez uwazam, ze to jeszcze nie "to" ale w
      przyszlości kto wie?). Zajeli sie tym co lubią i wlozyli mnostwo pracy w
      realizacje swych ambicji... nie to co Wy -potraficie tylko ludzi obrzucac!
      Docencie ich starania i to co zrobili! Widze, ze zazdrosc nawet w te sfery Was
      ogarnia... niesamowite jak ludzie potrafią być glupi, zaklamani i zadufani w
      sobie..
      • Gość: WALDAS ATM Re: Słowa ATMu IP: 80.51.206.* 17.02.06, 17:23
        CO WY KUR.. PIE...JAKA LEGIA ALE MAM ZWAŁE Z WAS ZROZUMCIE SŁOWA A WTEDY
        POGADAMY ATM ROSNIE W SIŁE A I NAJPIER SIE DOWIEC SIE Z KĄD JESTEM BO
        NAPRAWDE PISAĆ OKIMŚ KOGO WOGULE SIE NIEZNA TO PARODIA BOLI MNIE TO ŻE NAWET W
        NASZEJ KULTUŻE JEST CORAZ GOŻEJ HIPHOP TO ZABAWA A WIĘC BAWMY SIĘ TYM A TACY
        JAK WY NIEMAJA WSTĘPU DO PODZIEMNEGO RAPU UDAJĄ TYPOWYCH BLOKERSOW A W
        ŻECZYWISTOŚCI SĄ TYLKO PUSTYMI KUKIEŁKAMI ŚMIESZNE ALE PRAWDZIWE I TO CO
        NAGRYWAM TO SŁOWA DLA LUDZI KTURZY MNIE ROZUMIEJĄ A NIE DLA OSIEDLOWYCH
        CWANIACZKOW A TAK WOGULE CCH TO DOPIERO WIOSKA NAPRAWDE DUŻA WIOSKA ALE SA TU I
        FRAJEŻY JAK I PRAWDZIWI LUDZIE JAK WSZĘDZIE MOZE MOJE TEKSTY NIESA JAKAS
        RAPOWOM RETORYKĄ ALE KOCHAM TO ROBIC BEZ WZGLĘDU NA WSZYSTKO RESPEKT DLA BBOY
        TMS
        • Gość: ONA Re: Słowa ATMu IP: 80.51.206.* 17.02.06, 19:29
          Ej no czemu jesteście tacy okropni????? Ja lubię słuchać piosenek Waldasa i mi
          się podobają i nic do nich nie mam.I myślę że rozumiem ich słowa. I nie
          rozumiem was czemu krytykujecie kogoś ,kto robi to co naprawdę lubi. Wierże że
          ATM się wybije i jeszcze wam pokaże na co ich stać, bo wkońcu się
          napracowali,tylko za ciężką pracę można coś zyskać.
          Pozdro dla Waldasa ;*;*;*;*;*;*;*i nie przejmuj się tym co oni piszą i rób
          nadal to co lubisz!!!!
          • Gość: koles Re: Słowa ATMu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 22:55
            pocwicz nad ortografia i bedzie ok hehe
        • Gość: ja2 [...] IP: 80.51.206.* 18.02.06, 09:35
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Tomasz Re: Słowa ATMu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 23:16
          Hej Waldas, a slyszales kiedys o czyms takim jak - "rz" :P
        • Gość: Suchy Re: Słowa ATMu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 11:55
          ty jesli cch to wioska to czym jest twoje brzozowo i popracuj nad ortografią
        • Gość: Suchy Re: Słowa ATMu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 11:57
          ty jesli cch to wiocha to czym jest twoje brzozowo i wez popracuj nad ortografią
    • Gość: ja to ja Re: Słowa ATMu IP: 80.51.206.* 18.02.06, 10:05
      Nie ważne skąd człowiek pochodzi ważne co sobą reprezentuje ... Np. Rufin to
      zajeboza freestajlowiec z pod warszawskiej wioski ... A Waldas jakoś nie
      specjalnie kojarzy mi się z hip hopem tylko raczej z disco polo ... Osobiście
      nic do ciebie nie mam , ale śmiało możesz ruszyć w trase koncertową z : Mezo ,
      18 L , Mleko , Doniem , Liberem , Boysami , Akcentem i Wdowa hehehe ... Pozd
      dla wszystkich kminiących ta kulture =O)
      • Gość: no! Re: Słowa ATMu IP: 80.51.206.* 18.02.06, 14:22
        tej od wdowy to sie odp.... nie mieszaj jej z disco polo bo jak na laske robi
        najlepsze gowno w POLSCE
    • Gość: do no! Re: Słowa ATMu IP: 80.51.206.* 18.02.06, 15:33
      W jednym się z tobą zgodze a mianowicie z tym , że Wdowa robi gó.. buhahaha
      Hip hopolo buhahaha Ani to ładne , ma kadzione bity , stylem naśladuje Mesa ...
      Powini zamknąć w ogóle w pizdu ta wytwornie UMC ktora ja promuje hehehe nara
      • Gość: no! Re: Słowa ATMu IP: 80.51.206.* 19.02.06, 15:38
        qrwa ty pacanie widac jak sie znasz na tej muzyce!
        Wdowa nie wydaje w UMC tylko w Syndykacie Dźwięku!
        hahaha gowno sie znasz idz sluchaj peji albo jakiegos tam pana duzego pe(dryla)
    • Gość: Velo Re: Słowa ATMu IP: 80.51.206.* 18.02.06, 16:50
      siema Waldas, to co pisz na tym forum to stek bzdur i kłamstef, oni poprostu
      bardzo mocno Cie Tobie zazdroszczą ja jestem teraz daleko ale wróce i nagramy
      zajebisty kawałek kto wie może ja cos tam zatancze choc breakdance nie idzie mi
      najlepiej ale za to electro to zajebiscie mnie wychodzi durzo trenuje w wojsku
      po nocach jak salowy śpi takze mysle ze bedzie okej selekcja 2 na bank
      powstanie i chcem byc wpisany na płytke bo od dawna robię kawał roboty a mało
      kto o mnie słyszał w tym mieście w woju sa same wiesniaki i sie nie znaja ale
      huj z tym, jeszce raz wielkie pozdro i sie nie przejmuj niczym w cch sa
      widocznie same pozery tylko OMSC i OMK jeszce daj rade i Ty WAldas i cały ATM
      załoga i jest zycie, je..e wiesniaki sie nie znaja pały, 3 m sie pozdro dla
      tych któży zawsze bendom znami, VELO
      • Gość: fd Re: Słowa ATMu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 17:37
        zebys ty velo nie wychaczyl w pizde, kuzyn z omcs wtedy ci nie pomoze...
        wszyscy to paly? ja tez? ku.. mała!
        • Gość: warning for lumber Re: Słowa ATMu IP: 80.51.206.* 18.02.06, 22:33
          velo to lamus pokroju waldasa (obaj sa siebie warci haha)gowno sie zna i gowno
          wie! ale juz niedlugo .... nastapi prawdziwa SELEKCJA jak pojada waldasa na
          wolno haha, oj szykuje sie opcja , szykuje .....
          • Gość: notak Re: Słowa ATMu IP: 80.51.206.* 19.02.06, 18:21
            Jak szykujecie jakieś wolnostylkowe opcje na tych buraków, to dajta jakieś
            szczegóły, słyszałem juz jednego wolnego dissa zioma na ten atm i gdyby ten
            waldas to usłyszał, to nabank niepokazywałby juz tej brudnej mordy w cch
          • Gość: waldass Re: Słowa ATMu IP: 80.51.206.* 19.02.06, 18:27
            i w dopie to mam niech jadą heheh.daleko i tak nie zajada
            w życiu przypinaja czesciej łatki niz ordery ,a ja w was wbijam penery pozdro
            velo
        • Gość: sebol Re: Słowa ATMu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 14:41
          siema waldas jestem z toba... nowa projekcja juz w kwietniu!! Zdobylem
          odpowiedni fundusz i kontakt z kolesiem ... Takze bierzemy sie ostro za
          robote!! Pozdro ziom Sibol GRRRRRUUUBBASSS
      • Gość: I Need $ Re: Słowa ATMu IP: 80.51.206.* 21.02.06, 09:37
        Velo: "...bardzo mocno Cie Tobie zazdroszczą..." k*rwa Waldas już masz z tego
        zajeb*stą zwrotke ... zrób wytnij i wklej do worda bo jakbyś przepisał to znowu
        od ch*ja błędów najebie*z
        • Gość: JaJo Re: Słowa ATMu IP: 80.51.206.* 21.02.06, 10:03
          Heheheheeh, true, peace. waldas eat my shit bitch
    • Gość: bryyyyyy Re: Słowa ATMu IP: 80.51.206.* 20.02.06, 10:44
      jak na moje to ktoś tu nie długo po mordzie wychaczy hehe waldi i velo to chyba
      wy zostaliscie nominowani na odstrzał hehe nara
      • Gość: MaślanY ;p SheA Re: Słowa ATMu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 11:11
        HehehehehE WaldaS I ResztA "AtM :P " BardzO LubiĄ RysiA PejE ;p KażdA PiosenkA
        InnY TytuŁ A WszystkiE O TyM SamyM SheA !!
      • Gość: koles Re: Słowa ATMu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 00:45
        do bryyyyyy masz racje stary to sa jakies cwaniaczki z miodem w uszach!!i
        przyda im sie po pysku hehe!!!buhaaaaa
    • Gość: ajjjjjjjj Re: Słowa ATMu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 13:48
      "Szach i mat i spadłem ze sceny..." - to spadaj! Albo rob co chcesz,,, wolny
      kraj!
      • Gość: anty atm Re: Słowa ATMu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 13:52
        WczoraJ W RondziE PolskI UP IN SMOKE ''ATM'' BuhahA 100% PozerstwA!!!!
        • Gość: mlody Re: Słowa ATMu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 20:03
          co wy ludzie wiecie o ATM? jak nie wiecie to po ch.. piszecie takie glupoty.
          Kazdy ma swoj swiat i robi to co chce. Waldass wybral Hip-Hop bo to lubi i umie
          to robic.A przede wszystkim jest zdolny i ma plany na przyszlosc. A nie tak jak
          wy siedziec przed blokami i cpac klej. Pozdro dla Waldassa i calego ATM-u _
          /-\
          • Gość: Bobo frut Re: Słowa ATMu IP: 80.51.206.* 26.02.06, 03:52
            "E lala ... wyślizganą masz bułę???"
          • Gość: waldas Re: Słowa ATMu IP: 80.51.206.* 26.02.06, 14:36
            Ej ku&&& młody, widać że jestes młody i jebni*ty jeszcze atm niepotrafi grac
            rapu ! ! i to jak narazie nieulegnie zmianie, widać to było w rondzie kur*a
            tych 3 buraków niepowinno sie wogle utożsamiać z hiphopem, te waldek bit z
            iamów niewystarczy jeba**a piz*o! a co do ziomów z bloków to kur*a chyba
            pomyliłeś lekko słówka, oni tam jedynie KLEJĄ słowa i muzyke, nie dla idiotów!
            pozdro skłoda i raszeja
      • Gość: ajjjjjjjjjjj Re: Słowa ATMu IP: 80.51.206.* 26.02.06, 10:47
        sory ale możesz nie używac mojego podpisu, kraj może wolny ale podpis mój
        • Gość: aiii! Re: Słowa ATMu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 12:55
          i tak ja mam poprawnie zapisany podpis :D
          hauhauhsuahuahauhauhauahauhauahuahahahaha
          • Gość: CnTrM Re: Słowa ATMu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 10:25
            ogólnIe ZwAła Z cHłopAków.Ch..oWe TxT SzCzErZe MóWiąC.TrAgEdIa.
            ChłOpAkI Do uMc!!PzDr GzG&dMk Na WoLnO Z NiM!!
            • Gość: koles Re: Słowa ATMu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 12:57
              looknijcie sobie na ostatnia strone czasu chelmna i zobaczcie na kim ten
              chlopiec sie wzoruje waldas wez go do ATM-u buhaha
    • Gość: jo Re: Słowa ATMu IP: 81.* / 81.210.32.* 06.03.06, 23:44
      nie
    • t_m_s_velo Re: Słowa ATMu 26.03.06, 13:12
      Kto to był taki cwany i podpisał sie za mnie? QWA niech cie h.. zwącha za to!!!
      QWA lubisz pod kimś dołki kopać!!! to ja moge ci pomóc ale zostaniesz w nim na
      zawsze!!! Gdyby mi się chciało to bym sprawdził z skąd to napisałeś ale niebęde
      tracił czasu dla takiego typa jak ty!!! Więc zastanów się dobrze co robisz!!!
      Bo może ci niepyknąć!!!
      • Gość: velo to cw..o Re: Słowa ATMu IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 26.03.06, 14:59
        haha jaki cwaniak,straszyc mu sie zachcialo ,jakbym chcial to bym ci takiego
        kopa zapalil ze by ci pol buta w dupe weszlo i sral bys oczami lamusie jeden
        hip-hopowcu za dyche gejszo z bałuckiego rynku,moesz tylko possac pytonga a nie
        sie udzielac glupimi wywodami,idz kopac buraki do ATM'U bo gowno wiesz i masz
        pojecieo rapie.tyle na twoj oblesny temat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka