Dodaj do ulubionych

.:NOWE Chełmińskie FORUM:.

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.06, 15:56
Od kilkunastu dni działa już nowo otwarte forum, zapraszamy wszystkich.

www.osknet.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: po co sie gapisz? Re: .:NOWE Chełmińskie FORUM:. IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 09.04.06, 12:53
      A no fajne te nowe forum :D
    • Gość: :-) Re: .:NOWE Chełmińskie FORUM:. IP: 81.* / 81.210.32.* 09.04.06, 21:13
      bardzo dobrze rozbudowane forum i widać, ze wciąż się rozwija. Szkoda tylko, ze
      wciąż tak malo udzielajacych sie osob. Ale napewno zmieni sie to
    • Gość: smootny Re: .:NOWE Chełmińskie FORUM:. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 08:13
      Czy wy wogóle jeseteście w stanie przesiąść się na lepsze forum? Widze, że
      chyba nie potraficie tego zrobić - chyba nie dorośliście jeszcze do
      tego "wypasu", jest to typowo chełmińskie - wielotemetyczne forum, miejsce
      gdzie wszystko jest uporządkowane i można wszystko szybko znaleść, są tu
      moderatorzy i inni urzytkownicy, którzy starają się w ładzie nasze forum
      trzymac. Forum takie daje wiele możliwości, począwszy od wstawiania galerii,
      pojedyńczych zdjęć w postach czy wreszcie plików którymi można się dzielić ze
      wszystkimi, są ogłoszenia czy nawet sondaże.

Zapraszam wszystkich do wypowiedzi na temat naszego forum, jeżeli macie jakieś
      opory w korzystaniu z niego to proszę o szczegóły - może coś zmienimy i dzięki
      temu da się nam was namówić na korzystanie jednak z Naszego Chełmińskiego
      fomum.

www.osknet.pl
      • qualin Re: .:NOWE Chełmińskie FORUM:. 10.04.06, 10:12
        Watpie ze sie ludzie przesiada na to forum, a to dlatego, ze wiekszosc
        udzielajacych sie tutaj to malolaty, ktorym tylko bluzganie i wyzywanie w
        glowie. Wiedza, ze na twoim forum nie beda miec mozliwosci wyzywania sie na
        innych i dlatego wola pozostac tutaj.
        Co do tego nowego forum to mam mala propozycje zmian:
        - wywalic z tematow dzialow "Chełmno OskNet" bo przez to forum jest malo
        czytelne jezeli ktos wchodzi na to forum to z pewnoscia wie ze to jest Chełmno
        OskNet i nie ma potrzeby zeby to bylo w kazym temacie
        - proponowalbym zmienic szate graficzna forum, bo ta jest bardza pesymistyczna i
        malo wyrazna, polecam styl Morpheus (wyglada on tak jak na tym forum:
        www.forum.city-riders.go.pl)
        Powodzenia w prowadzeniu forum.
        Pozdr.
        • Gość: smootny Re: .:NOWE Chełmińskie FORUM:. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 00:11
          kto wie może masz rację z tymi małolatami... może szkoda dla nich czasu ??
          człowiek chciał forum dla chełmna zrobic a tu klapa. :]
          • Gość: Endless Re: .:NOWE Chełmińskie FORUM:. IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 12.04.06, 18:49
            Dlaczego klapa? Pomalutku!Ja jestem nadziei, że się ruszy jeszcze. Myślę, że
            trzeba troszkę czasu.
            Pozdrawiam
            • Gość: smootny Re: .:NOWE Chełmińskie FORUM:. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.06, 10:50
              oczywiście że niedam sobie spokoju z tym forum

www.osknet.pl

bedziemy dążyć do tego aby było największi i najlepsze.
              Serdecznie wszytskich zapraszamy.
              • Gość: kulczas89 Re: .:NOWE Chełmińskie FORUM:. IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 17.04.06, 11:02
                to mam pomysł bachory znaczy dzieci zostana sobie na tym forum a ludzie od 92
                rocznika chodza na tamto. co wy na to?? no moze z tym rocznikiem przesadziłem
                <haha>ale nie przejmujcie sie na pewno ludzie beda sie tam wypowiadac bo
                przynajmkniej mozna se pogadac choc i tam juz jakis głupi typ znalazł sie :D
                • Gość: smootny Re: .:NOWE Chełmińskie FORUM:. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 20:33
                  Zdarzają się i też tacy, ten delikwent został unieszkodliwiony,
                  Administrator - działa.

zapraszam na forum

www.osknet.pl
                  • Gość: milano Re: .:NOWE Chełmińskie FORUM:. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 22:34
                    Zapraszamy wszystkich na nowe forum !!!!!!!!
                    Wspierajcie nowe chełmińskie projekty !!!!!!

www.osknet.pl - chełmińskie forum

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka