Gość: smootny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.06, 15:56 Od kilkunastu dni działa już nowo otwarte forum, zapraszamy wszystkich. www.osknet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: po co sie gapisz? Re: .:NOWE Chełmińskie FORUM:. IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 09.04.06, 12:53 A no fajne te nowe forum :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: .:NOWE Chełmińskie FORUM:. IP: 81.* / 81.210.32.* 09.04.06, 21:13 bardzo dobrze rozbudowane forum i widać, ze wciąż się rozwija. Szkoda tylko, ze wciąż tak malo udzielajacych sie osob. Ale napewno zmieni sie to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smootny Re: .:NOWE Chełmińskie FORUM:. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 08:13 Czy wy wogóle jeseteście w stanie przesiąść się na lepsze forum? Widze, że chyba nie potraficie tego zrobić - chyba nie dorośliście jeszcze do tego "wypasu", jest to typowo chełmińskie - wielotemetyczne forum, miejsce gdzie wszystko jest uporządkowane i można wszystko szybko znaleść, są tu moderatorzy i inni urzytkownicy, którzy starają się w ładzie nasze forum trzymac. Forum takie daje wiele możliwości, począwszy od wstawiania galerii, pojedyńczych zdjęć w postach czy wreszcie plików którymi można się dzielić ze wszystkimi, są ogłoszenia czy nawet sondaże. Zapraszam wszystkich do wypowiedzi na temat naszego forum, jeżeli macie jakieś opory w korzystaniu z niego to proszę o szczegóły - może coś zmienimy i dzięki temu da się nam was namówić na korzystanie jednak z Naszego Chełmińskiego fomum. www.osknet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
qualin Re: .:NOWE Chełmińskie FORUM:. 10.04.06, 10:12 Watpie ze sie ludzie przesiada na to forum, a to dlatego, ze wiekszosc udzielajacych sie tutaj to malolaty, ktorym tylko bluzganie i wyzywanie w glowie. Wiedza, ze na twoim forum nie beda miec mozliwosci wyzywania sie na innych i dlatego wola pozostac tutaj. Co do tego nowego forum to mam mala propozycje zmian: - wywalic z tematow dzialow "Chełmno OskNet" bo przez to forum jest malo czytelne jezeli ktos wchodzi na to forum to z pewnoscia wie ze to jest Chełmno OskNet i nie ma potrzeby zeby to bylo w kazym temacie - proponowalbym zmienic szate graficzna forum, bo ta jest bardza pesymistyczna i malo wyrazna, polecam styl Morpheus (wyglada on tak jak na tym forum: www.forum.city-riders.go.pl) Powodzenia w prowadzeniu forum. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smootny Re: .:NOWE Chełmińskie FORUM:. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 00:11 kto wie może masz rację z tymi małolatami... może szkoda dla nich czasu ?? człowiek chciał forum dla chełmna zrobic a tu klapa. :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Endless Re: .:NOWE Chełmińskie FORUM:. IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 12.04.06, 18:49 Dlaczego klapa? Pomalutku!Ja jestem nadziei, że się ruszy jeszcze. Myślę, że trzeba troszkę czasu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smootny Re: .:NOWE Chełmińskie FORUM:. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.06, 10:50 oczywiście że niedam sobie spokoju z tym forum www.osknet.pl bedziemy dążyć do tego aby było największi i najlepsze. Serdecznie wszytskich zapraszamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulczas89 Re: .:NOWE Chełmińskie FORUM:. IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 17.04.06, 11:02 to mam pomysł bachory znaczy dzieci zostana sobie na tym forum a ludzie od 92 rocznika chodza na tamto. co wy na to?? no moze z tym rocznikiem przesadziłem <haha>ale nie przejmujcie sie na pewno ludzie beda sie tam wypowiadac bo przynajmkniej mozna se pogadac choc i tam juz jakis głupi typ znalazł sie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smootny Re: .:NOWE Chełmińskie FORUM:. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 20:33 Zdarzają się i też tacy, ten delikwent został unieszkodliwiony, Administrator - działa. zapraszam na forum www.osknet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milano Re: .:NOWE Chełmińskie FORUM:. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 22:34 Zapraszamy wszystkich na nowe forum !!!!!!!! Wspierajcie nowe chełmińskie projekty !!!!!! www.osknet.pl - chełmińskie forum Odpowiedz Link Zgłoś